تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 720 اولاول ... 75475525565571572573574575576577578579585625675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آقا پونل
    شما محافظ برق چی گذاشته بودی؟

محافظ برق و 8 راهی Soyntec Powem 400

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Desined in Spain

Made in China

فکر کنم قیمتش الآن حدود 50 تومن باشه.

+ مشکل تلویزیون من بخاطر این پیش اومد که همزمان PS3 و ماهواره و سینمای خانگی به این 8 راهی وصل بود و همشون روشن بودن و تلویزیون هم رو حالت Dynamic بود. اینطوری VT30 برق کم آورد و بردش سوخت.
    بردش را عوض کردند و درست شد، اونوقت برق تلویزیون رو از یه دو شاخه مجزا دیگه می گیرم که بهش فشار نیاد.

2. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

Desined in Spain

Made in China

+ مشکل تلویزیون من بخاطر این پیش اومد که همزمان PS3 و ماهواره و سینمای خانگی به این 8 راهی وصل بود و همشون روشن بودن و تلویزیون هم رو حالت Dynamic بود. اینطوری VT30 برق کم آورد و بردش سوخت.
    بردش را عوض کردند و درست شد، اونوقت برق تلویزیون رو از یه دو شاخه مجزا دیگه می گیرم که بهش فشار نیاد.
    این tv هم برای ما عذابی شده و یه دست بازی اساسین کرید 3 بردیم تا اخرش جای HUD نقشه و خصوصا نقشه جونش که به رنگ سفید بود ir شد تو tv و هر کاری هم طبق اموزشها کردم هنوز که تو تاریکی نگاش میکنی یه لکه سیاه خفیف دیده میشه و چندتا لکه کوچیک سیاه هم بالای پنل هست که نمیدونم ماله کدوم بازی بوده و البته من 42vt30 دارم و میتونم بگم فقط برای بازی استفاده شده و طولانی ترین زمانی که tv روشن بوده 4 ساعت هم نشده و همیشه بیشتر خاموش بوده و در کل هنوز بعد از پارسال که با شما دوستان خریدمش هنوز فکر نکنم در کل 1000 ساعت هم روشن بوده باشه و به نظره شما دوستان تفاوت برق مصرف برق 42vt30 تا 50vt30 چقدره چون منم تو یه محافظ چند راهه زدمش و بیشتر هم روی حالت دینامیکه tv و روشنایی رو تا اونجا که جا داشته بردم بالا و پاور سیور و هر چی نور رو زیادتر کرده هم خاموش کردم.

از بس بازیها رو بدون hud از ترس ir بردیم نقشه کله بازیها تو ذهنمون ثبت شده و الان بازی gta ادرس بدین بدون نقشه میرم اونجا و یه اسیسان خواستیم با نقشه ببریم تررر زد tv و البته از بس بازی جذاب بود حواسم به hud نبود وگرنه افش میکردم

4. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این tv هم برای ما عذابی شده و یه دست بازی اساسین کرید 3 بردیم تا اخرش جای HUD نقشه و خصوصا نقشه جونش که به رنگ سفید بود ir شد تو tv و هر کاری هم طبق اموزشها کردم هنوز که تو تاریکی نگاش میکنی یه لکه سیاه خفیف دیده میشه و چندتا لکه کوچیک سیاه هم بالای پنل هست که نمیدونم ماله کدوم بازی بوده و البته من 42vt30 دارم و میتونم بگم فقط برای بازی استفاده شده و طولانی ترین زمانی که tv روشن بوده 4 ساعت هم نشده و همیشه بیشتر خاموش بوده و در کل هنوز بعد از پارسال که با شما دوستان خریدمش هنوز فکر نکنم در کل 1000 ساعت هم روشن بوده باشه و به نظره شما دوستان تفاوت برق مصرف برق 42vt30 تا 50vt30 چقدره چون منم تو یه محافظ چند راهه زدمش و بیشتر هم روی حالت دینامیکه tv و روشنایی رو تا اونجا که جا داشته بردم بالا و پاور سیور و هر چی نور رو زیادتر کرده هم خاموش کردم.

از بس بازیها رو بدون hud از ترس ir بردیم نقشه کله بازیها تو ذهنمون ثبت شده و الان بازی gta ادرس بدین بدون نقشه میرم اونجا و یه اسیسان خواستیم با نقشه ببریم تررر زد tv و البته از بس بازی جذاب بود حواسم به hud نبود وگرنه افش میکردم
    مشکلتون با استفاده به مرور زمان از بین میره و اون لکه ها دیگه دیده نمیشه.ولی سعی کنید رو حالت دینامیک استفاده نکنید مخصوصا موقع بازی که از همه پتانسیل تی وی استفاده میشه یا اگر استفاده می کنید کنتراست رو زیر 70 قرار بدید.

6. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

Desined in Spain

Made in China

ممنونم
    راستی گارانتی چند ماهه؟
    چه مدارکی میخوان؟
    هزینه داشت؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه فقط یه پیکسله که نباید به همین راحتی ها تشخیصش داد ! هیچ شرکتی هم برای یه پیکسل سوخته گارانتی نمی ده ! اما این احتمالا بالای 100 تا پیکسل باید باشه که اگر اینطور باشه احتمالا دستگاهتون رو تعویض می کنند ...

9. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنونم
    راستی گارانتی چند ماهه؟
    چه مدارکی میخوان؟
    هزینه داشت؟
    1. گارانتی از تاریخ خرید، 12 ماهه است.
    2. کارت گارانتی و فاکتور خرید. کارت گارانتی روی کارتن چسبانده شده.
    3. برای من که هزینه ندارد. شرایطش روی کارت گارانتی نوشته که چون فعلاً پیشم نیست نمی تونم دقیق بگم.

11. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام پونل خان پنل من vt30 50 هستش الان من هم یه کنسول با یه ریسیور با یه هارد اکسترنال ساتا که اونم برق جدا داره با یه سینمای خانگی رو همه رو به یه 3راهی وصل کردم که خودش محافظ برق داره یعنی الان منم ممکن این مشکل برام پیش بیاد؟؟ برق تلویزیون رو از یه پریز دیگه بگیرم بهتره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام پونل خان پنل من vt30 50 هستش الان من هم یه کنسول با یه ریسیور با یه هارد اکسترنال ساتا که اونم برق جدا داره با یه سینمای خانگی رو همه رو به یه 3راهی وصل کردم که خودش محافظ برق داره یعنی الان منم ممکن این مشکل برام پیش بیاد؟؟ برق تلویزیون رو از یه پریز دیگه بگیرم بهتره؟؟؟
    وسایلی که فرمودید مصرف برق زیادی ندارند و احتمال مشکل زیاد نیست.

با این حال خیلی بهتره که جداشون کنی و خدای نکرده دردسرهای تعمیرات و گیر نیومدن برد را نکشی.

+ منم با پریز مشترک، PS3 و رسیورم روشن بود و VT30 هم رو مد دینامیک بود. مشکلی هم نداشتم اما وقتی که سینمای خانگی رو هم روشن کردم به 2 - 3 ثانیه نکشید که VT30یم یه صدای مهیبی کرد و خاموش شد.

14. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من الان برام سوال شده که مگر پریز می فهمه که چند تا دوشاخه بهش وصله که بخواد برقش افت کنه. هر خونه یه فیوز مثلا 25 آمپری داره که هر چند تا انشعاب که ازش بگیریم اگر بیشتر از مثلا 25 آمپر از فیوز نکشه مشکلی نباید باشه اگر جریان بیشتر بکشه هم که فیوز می پره. این چندراهی ها هم رو همشون نوشته 25 آمپر.

16. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان برام سوال شده که مگر پریز می فهمه که چند تا دوشاخه بهش وصله که بخواد برقش افت کنه. هر خونه یه فیوز مثلا 25 آمپری داره که هر چند تا انشعاب که ازش بگیریم اگر بیشتر از مثلا 25 آمپر از فیوز نکشه مشکلی نباید باشه اگر جریان بیشتر بکشه هم که فیوز می پره. این چندراهی ها هم رو همشون نوشته 25 آمپر.
    اون 25 آمپر شدت جریان رو که فرمودید در صورتی قابل بهره برداری است که مستقیم از کنتور و با سیم کشی مناسب استفاده کنیم . در غیر اینصورت بدون شک مقادیر قابل چشمگیری افت شدت جریان در شبکه برق خانگی خواهیم داشت .
    حالا فکرشو بکنید با این سیم کشی بی کیفیت خانه های ایرانی و پریزهای درجه 2 و 3 چه به روز لوازم خانگی میاد !
    امتحانش هم راحته با کمک یک مولتی متر دیجیتال و کتاب الکتریسیته و مغناطیس هالیدی (فیزیک 2 مهندسی) میتونید این موضوع رو به عینه مشاهده کنید .

من خودم بارها در شرایط و مکان های مختلف آزمایش کردم و واقعاً شکه شدم .

18. 9 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •