ایران هدفون ببینید داره؟
من 99 رو شنیدم فقط. اون هم پنج دقیقه یا 10 دقیقه. البته کلاً صداش دستم اومد. صداش رو دوست داشتم. فرکانس خاصی مسلط بر بقیه فرکانس ها نبود و صدا بالانس بود. حالا شاید دقیق طبیعی نبوده باشه.
ایران هدفون ببینید داره؟
من 99 رو شنیدم فقط. اون هم پنج دقیقه یا 10 دقیقه. البته کلاً صداش دستم اومد. صداش رو دوست داشتم. فرکانس خاصی مسلط بر بقیه فرکانس ها نبود و صدا بالانس بود. حالا شاید دقیق طبیعی نبوده باشه.
سلام
K77 با K77 Perception چه فرقي داره؟!
و اينكه بين k77 و hd 203 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
من یک مدل می شناسم. k77، تا حالا دقت نکردن بعدش چی نوشته بود.
203 رو نشنیدم. مقایسه ایی نخوندم.
ممنون از پاسختون
منظورم hd 203 از برند سن هايزر بود
كلا نزديكترين مدل به k77 يا k99 از برند ديگه چي هست؟
بله. متوجه شدم.
اگر می تونید برید فروشگاه ایران هدفون اونجا تست کنید چند تا. من توی اون رده، فقط k99 رو شنیدم و قبول دارم.
سلام. جناب rave-87 هدفون من hd 598 هست. داکم اسکارلت سلو و آمپم a20. قصد آپگرید دارم و می خوام هدفون جدیدم در جنس صدا تفاوت داشته باشه تا دو هدفون مشابه نداشته باشم.
نظرم hd 700 بود اما علاقه دارم صدای بایردینامیک رو هم تجربه کنم. با این توضیحات به نظر شما انتخاب t90 مناسب است؟
سلام
هر دوتاشون صدای متفاوتی به نسبت 598 بهتون می دن. 700 مقداری تریبل بیشتر رو نسیبتون خواهد کرد. ولی t90 تغییر خیلی زیادتری در سبک صدا خواهد داشت براتون. اگر تریبل 598 براتون الأن کاملاً کافیه، امکان داره حتی تریبل t90 براتون خیلی تیز باشه. کلاً t90 تجربه صدای خیلی تهاجمی تری رو بهتون می ده. هرچند 700 هم به اندازه کافی می تونه تهاجمی باشه.
ممنون بخاطر راهنمایی مفیدتان. همان t90 را تهیه می کنم.
سوال دیگری هم از حضورتان داشتم. لطفا در صورت امکان تفاوت صدای a20 را با آمپ لامپی Bayandor که در داخل سرهم شده است بفرمایید.
سعی کنید دوتاشون رودر کنار هم بشنوید. هشدار نهایی رو می دم، سعی کنید لااقل 15 دقیقه ایی به صورت پشت سر هم به t90 گوش بدید، چونکه ممکنه لحظه اول، تریبلش حیلی جذاب بیاد، ولی اگر توی خونه استفاده کنید، بعد از 45 دقیقه، به سرعت موجب خستگی گوشتون بشه.
من اون دو تا آمپ رو با هم مقایسشون نکردم. ولی اگر به جای شما بودم، بایاندور رو به عنوان یکی از گزینه های اصلیم در نظر می گرفتم. همین الأن که t1 دارم، بایاندور گزینه اصلیم بود.
با سلام خدمت اساتید.
راستش بنده برای بازی با کنسول یک هدفون بی سیم میخاستم بگیرم..راستش از هدفون های سیم دار واقعاً خسته شدم...
ممنون میشم راهنمایی کنید..هدفون سبکی هم باشه که طولانی مدت بشه استفاده کرد و سر رو اذیت نکنه!!
بودچه هم نهایتاً 300
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)