تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 2605 اولاول ... 7547552556557157257357457557657757857958562567510751575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی نیست ی راهی پیش پای ما بزاره؟
    به خدا این اینترنت 128 ای انصاف مردم شریف و همیشه در صحنه ایران نیست! به حول و قوه الهی زیر ساخت های فراوانی را در دولت های پیشین فراهم کردیم و مقدمات کار فراهم شده است،
    انشا... اگر مردم مرا به خدمت گذاری خود قبول کنند قول میدهم پروژه FTH ( Fiber to Home )a یا همان فیبر نوری تا درب منزل ( شما بخوانید سر سفره ) را در نیم سال نخست ریاستم عملیاتی کنم،
    Last edited by Firebirds; 20-02-2013 at 00:12.

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

"دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت"

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۴
    سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به ۱۲۸ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که ۸۸ گیگابیت بر ثانیه بود، ۴۵ درصد افزایش یافته است. نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰ درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps ۶۳ در سال گذشته به ۸۳ گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps ۲۵ در سال ۹۰ به Gbps ۴۵ در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد ۸۰ درصدی در این حوزه است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت های مخابرات استانی، شرکت های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.

وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده ۵۰ هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد. نامی افزود: علاوه بر این، مسیر های جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

http://khabarfarsi.com/ext/4564804

4. 4 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام کسی اینجا هست از طریق سایت مخابرات tct.ir درخوست افزایش پهنای باند داده باشه ؟ از 128 به 256 یا بالاتر ؟؟ ایا 1 مگ هم میدن ؟؟

من 128 دارم امروز رفتم از طریق سایت مخابرات درخواست 256 دادم بعد از ثبت درخواست دیدم شماره پیگیری بهم داد و وقتی شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز هست ، خلاصه کسی میدونه چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 اپگرید کنن ؟؟

ضمن اینکه سایتوش useragent و هم چک میکنه که اگه مرورگر IE نباشه نمی تونید وارد بشین به سایت مخابرات من فایرفاکس دارم useragent اش رو دستی عوض کردم تا تونستم وارد بشم چون با IE 8 که نصب کردم اصلا نمی تونستم وارد بشم .

بعد از ثبت درخواست ارتقای پهنای باند برای سرعت 256 چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 ارتقا بدن ؟؟
    Last edited by Pc.34; 20-02-2013 at 00:34.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام کسی اینجا هست از طریق سایت مخابرات tct.ir درخوست افزایش پهنای باند داده باشه ؟ از 128 به 256 یا بالاتر ؟؟ ایا 1 مگ هم میدن ؟؟

من 128 دارم امروز رفتم از طریق سایت مخابرات درخواست 256 دادم بعد از ثبت درخواست دیدم شماره پیگیری بهم داد و وقتی شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز هست ، خلاصه کسی میدونه چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 اپگرید کنن ؟؟

ضمن اینکه سایتوش useragent و هم چک میکنه که اگه مرورگر IE نباشه نمی تونید وارد بشین به سایت مخابرات من فایرفاکس دارم useragent اش رو دستی عوض کردم تا تونستم وارد بشم چون با IE 8 که نصب کردم اصلا نمی تونستم وارد بشم .

بعد از ثبت درخواست ارتقای پهنای باند برای سرعت 256 چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 ارتقا بدن ؟؟
    در روز کاری بعد معمولا درخواست انجام مبشه

7. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

"دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت"

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۴
    سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به ۱۲۸ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که ۸۸ گیگابیت بر ثانیه بود، ۴۵ درصد افزایش یافته است. نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰ درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps ۶۳ در سال گذشته به ۸۳ گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps ۲۵ در سال ۹۰ به Gbps ۴۵ در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد ۸۰ درصدی در این حوزه است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت های مخابرات استانی، شرکت های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.

وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده ۵۰ هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد. نامی افزود: علاوه بر این، مسیر های جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

http://khabarfarsi.com/ext/4564804

عنوان تاپیک رو نگاه کن

به خدا قصم از 10 سال پیش و از وقتی که ADSL وارد خاک ایران شد این عنوان دقیق دقیق:

دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت

10 سال تکرار شده

نمیدونم چرا؟؟ خجالت هم نمیکشند دیگه مدرک خارجی همینه دیگه

این نامه کلا تکراری و کپی از وزیران پیشین هم بود فقط نامش را عوض کردند

کلا توی دنیای امروزی این عنوان نامه و خود نامه 10 20 سالی هست که منقضی شده

9. 5 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سرورش دوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

گويا همانطور كه همه چي گرون شده تا فكر و ذهن و اعصاب مردم مشغول باشه، اين قطعي اينترنت هم كماكان بايد ادامه پيدا كنه.

اگر حوصله داريد بخونيد: ؟[البته اين قضيه كه ميگم مربوط به مخابرات خود تهران نيست]

من خودم يك ماه الاف گرفتن اينترنت بودم، به اين منظور بعد از حدود دو هفته بيست روز بعد از ثبت نام، خط تلفن گرفتم اما چه جور؟!! به هنگام مراجعه به مخابرات به من گفتند كه امكان واگذاري ADSL نداريم اما براي ADSL ثبت نام مي‌كنيم
    خلاصه من گفتم باشه ثبت نام كنيد، بعد ديدم تا هفته ها خبري نشد، دوباره مراجعه كردم. يك خانم منشي بد اخلاقي آنجا داشت كه چشمتون روز بعد نبينه، به ايشون گفتم: "خانم ببخشيد اجازه هست يك سئوال كوچك بكنم؟" ايشون كه ظاهراً منو از مراجعات مكررم بابت پيگيري اينترنت، شناخته بود، با لحن بسيار تندي به من جواب داد: "برو ته صف!!!". [من همان موقع بجاي ايشون از مردم و اربابان رجوع خجالت كشيدم!! آخه اين چه طرز برخوردي با يك ارباب رجوع هست؟! ] من هم قاطي كردم و يك راست رفتم پيش رئيس مخابرات، خلاصه سرتون رو درد نيارم، در اتاق ايشون يك نفر ارباب رجوع نديدم كه بخاطر تشكر از خدمات ارزنده مخابرات آنجا حضور داشته باشه يا دست گلي همراه ايشون باشه،‌ همه مراجعين با اعصابهاي خورد آنجا حضور داشتند، يك نفرشون به من گفت: " اصلاً از مخابرات سرويس اينترنت نگير واقعاً‌ آشغاله." گفتم: "راستش همه همينو به من ميگن اما تا چيزي رو تست نكردم كه نميتونم قضاوت كنم! علاوه بر اون، سرويس ارزاني كه مخابرات ارائه ميده، هيچ ISP نميده!!"
    خلاصه بعد از كلي انتظار، نوبت من شد و به آقاي رئيس عرض كردم: "من از دوستان و آشنايان شنيدم كه مبادا شايد خط تلفنم از نوع PCM باشه يعني Share باشه بين چندتا مشترك و از طرفي هم داخل فرم ثبت نام من گزينه‌ي: "آيا خط تلفن شما داراي سيستم ADSL باشد" را تيك زدم. بنابراين خيلي متعجب هستم چرا هنوز به من اينترنت واگذار نميشه؟
    رئيس مخابرات، بعد از وارد كردن شماره تلفن بنده، به من گفت: "خط تلفن شما حتي از PCM هم خيلي بدتره اصلاً امكان واگذاري اينترنت به شما نداريم و انشالله ظرف يك ماه آينده شايد سيستم ارتقا پيدا كنه! ".
    من فقط از اين خوشحال شدم كه بعد از يكماه الاف شدن كسي را پيدا كردم كه جواب منو بده و آن كسي نبود جز شخص رئيس مخابرات. ضمناً به طور كل از پيگيري ثبت نام ADSL مخابرات، قطع اميد كردم و خيالم راحت شد.
    Last edited by دكتر سلام; 20-02-2013 at 20:09.

13. 6 کاربر از دكتر سلام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عجیبه! امروز بدک نیست!
    سرور آمریکا و انگلیس:

با یک کانکشن تخت گاز میره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •