تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 1185 اولاول ... 754755255655715725735745755765775785795856256751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

[QUOTE=dior32;6958326]
    سلام
    من ادکلن La Nuit de l`Homme YSL رو گرفتم 131 تومان از چاره. قبلا از این عطر حدود دو سال پیش گرفته بودم اما شیشه های عطر جدید با قبلی فرق داره و کوچکتر شده همچنین درب ادکلن ها متفاوت هست! این امکان وجود داره که شرکت تولید کننده، طراحی شیشه عطر رو عوض کرده باشه یا یکی از این دو تا تقلبیه؟ یا هر دو
    لطفا راهنمایی کنید من عکس دو تا عطر رو قرار میدم عطر سمت راست عطریه که از چاره خریدم. (لطفا به درب عطر و همچنین اندازه عطر ها دقت کنید)
    با سپاس

من همین مشکل رو دارم من لانویت تویلت گرفتم شیشه اش از لانویت پرفیوم و بقیه سری های لهوم بزرگتره حتی در پوشش با بقیه فرق میکنه عکس هاتو دوباره بزار
    به نظر من سمت راستیه اصله اما سمت چپی درش یه جوریه. در ضمن فکر کنم اینا هردوش تویلت هستش. پرفیوم شیشش کاملا مشکیه.

2. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

[QUOTE=jsaleh11;6958362]
    به نظر من سمت راستیه اصله اما سمت چپی درش یه جوریه. در ضمن فکر کنم اینا هردوش تویلت هستش. پرفیوم شیشش کاملا مشکیه.
    عجب بساطی شده به خدا.مخصوصا برای کارهای مارک مثل دیور و ایو سن لورن و ورساچه و...

منم یه جاز خریدم برا پسر خالم.اصلا نه خط بو داره و نه موندگاری.پشیمون شدیم اساسی.پیشنهاد میکنم

دیگه دنبال ادکلن هایی که قبلا خریدید و دوست داشتید نرید.چون قشنگ تفاوت رو احساس میکنید و مثله من

پشیمون میشید.نمیدونم کیا دارن این چیزا رو به اسم اصل وارد میکنن ولی خدا لعنتشون کنه.

یادمه تا حدود 5-6 سال پیش کارهای مارک خیلی کم پیدا میشد و به شدت هم گرون بود.بعد که این عطرهای

گرمی اومد تو بازار کم کم همه مغازه ها کارهای مارک اوردن .ولی اولش بازم قیمتشون نسبت به قیمت جهانی

بالاتر بود.بعد کم کم اومد پایین.حالا دارم میفهمم که چه به سرمون اوردن.دیگه هیچی بوی قدیم رو نداره.ولی

اومدیم گفتیم شاید فرمول رو عوض کردن و یا اینکه شیمیایی شدن اینجور شده ولی من شک ندارم همشون

فیک هستن.

4. 10 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها Blue for men چنده؟(100 میل)

6. 4 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mafia2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

[QUOTE=cyber861;6958468]

عجب بساطی شده به خدا.مخصوصا برای کارهای مارک مثل دیور و ایو سن لورن و ورساچه و...

منم یه جاز خریدم برا پسر خالم.اصلا نه خط بو داره و نه موندگاری.پشیمون شدیم اساسی.پیشنهاد میکنم

دیگه دنبال ادکلن هایی که قبلا خریدید و دوست داشتید نرید.چون قشنگ تفاوت رو احساس میکنید و مثله من

پشیمون میشید.نمیدونم کیا دارن این چیزا رو به اسم اصل وارد میکنن ولی خدا لعنتشون کنه.

یادمه تا حدود 5-6 سال پیش کارهای مارک خیلی کم پیدا میشد و به شدت هم گرون بود.بعد که این عطرهای

گرمی اومد تو بازار کم کم همه مغازه ها کارهای مارک اوردن .ولی اولش بازم قیمتشون نسبت به قیمت جهانی

بالاتر بود.بعد کم کم اومد پایین.حالا دارم میفهمم که چه به سرمون اوردن.دیگه هیچی بوی قدیم رو نداره.ولی

اومدیم گفتیم شاید فرمول رو عوض کردن و یا اینکه شیمیایی شدن اینجور شده ولی من شک ندارم همشون

فیک هستن.
    تایید می شود
    من هم یک ادکلن فوق العاده رو که همه رو مست میکرد داشتم
    تموم شد
    صبر کردم تا بیاد...بعد 2 ماه که وارد شد فقط اسمش همون بود و رنگ و بوش بشدت تغییر داشت و بی کیفیت شده بود
    الان موندم چی بخرم که ارزون هم باشه و خوب مثل این

8. 5 کاربر از mafia2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=dior32;6958326]
    سلام
    من ادکلن La Nuit de l`Homme YSL رو گرفتم 131 تومان از چاره. قبلا از این عطر حدود دو سال پیش گرفته بودم اما شیشه های عطر جدید با قبلی فرق داره و کوچکتر شده همچنین درب ادکلن ها متفاوت هست! این امکان وجود داره که شرکت تولید کننده، طراحی شیشه عطر رو عوض کرده باشه یا یکی از این دو تا تقلبیه؟ یا هر دو
    لطفا راهنمایی کنید من عکس دو تا عطر رو قرار میدم عطر سمت راست عطریه که از چاره خریدم. (لطفا به درب عطر و همچنین اندازه عطر ها دقت کنید)
    با سپاس

من همین مشکل رو دارم من لانویت تویلت گرفتم شیشه اش از لانویت پرفیوم و بقیه سری های لهوم بزرگتره حتی در پوشش با بقیه فرق میکنه عکس هاتو دوباره بزار
    من کار ندارم که کدوم رو از کجا گرفتید ولی مطمئن هستم سمت چپی 100% تقلبی هست و قبلا هم ازش دیدم با قیمت 15 تومن.
    از سری ال هوم همین نمونه (لا نویت) فقط تقلبی داره

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

[QUOTE=mafia2;6958673]

تایید می شود
    من هم یک ادکلن فوق العاده رو که همه رو مست میکرد داشتم
    تموم شد
    صبر کردم تا بیاد...بعد 2 ماه که وارد شد فقط اسمش همون بود و رنگ و بوش بشدت تغییر داشت و بی کیفیت شده بود
    الان موندم چی بخرم که ارزون هم باشه و خوب مثل این
    چه ادکلنی منظورتون هست؟

10. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان به این الور ادیشن بلانچ دقت کنید. متوجه میشد که 90 درصد از محصولات ما فیک هستند. درست دقت کنید به کیفیت شیشه و قسمت اسپری.
    حتی اکثر الورها در بالای شیشه از گوشه هل یک خط اوریب مانند (برجسته) به سمت زیر اسپری کشیده شده که نشان دهدنه کیفیت نا مناسب کالا هست در صورتی که در این تصویر میبیمید که خبری از اون خط نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ایول اینجا درست شد...به افتخارش بزن دست قشنگه رو

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

[QUOTE=cyber861;6958468]

فیک هستن.
    اون موقع که من شاکی شدم و زدم فقط تو کار ادکلنای اماراتی بخاطر همین چیزا بود دیگه...هنوز اون شیک و مایکل جردن تقلبی مثل آینه دق تو اتاق جلو چشمامه...واقعا پر بیراه نگفته یارو وقتی گفته که 80 درصد ادکلنای مارک توی ایران همه تقلبی هستند...همه شون هم ساخت چین...خودتون میدونید که وقتی جنسی ببرید چین بدید کپیشو بزنه همچین میزنه از خودشم بهتر...دیگه ادکلن که کپی کردنش براش مثل اب خوردن میمونه

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

[QUOTE=f.t.g;6958675][QUOTE=dior32;6958326]
    من کار ندارم که کدوم رو از کجا گرفتید ولی مطمئن هستم سمت چپی 100% تقلبی هست و قبلا هم ازش دیدم با قیمت 15 تومن.
    از سری ال هوم همین نمونه (لا نویت) فقط تقلبی داره

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

چه ادکلنی منظورتون هست؟

نه فقط لا نویی نیست که تقلبی داره.. اتفاقا لهوم معمولیش هم تقلبی داره

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

بچه ها Blue for men چنده؟(100 میل)
    یه بنده خدایی معمولیشو چند وقت پیش از دم ساختمون پلاسکو 22 خرید...شماره دوش هم هست که بهتر و ملایمتره و قیمتشم الان 28 تومنه

14. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امروز هیمالیا کرید رو زدم واقعا بوش دیوانه کننده هست عجیب بوش رو دوست دارم خنک وتلخ تلخ مورد پسند همه اطرافیانم بوده پخش بوش هم عالیه ولی حیف که هی چپ و راست گرون میشه یه همچین بویی میخوام نمیدونم چی بخرم

16. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد عوض شدن بو ادکلن ها کاملا موافقم حتی در مورد یکی دوتا بولگاری دیدم این قضیه رو

18. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از همه شما ممنونم
    هر دو عطر La Nuit de l`Homme YSL شبیه هستند البته به جز اندازه و در اون ها.
    ولی در هر صورت مشخصه که یکی از این دو تقلبیه. واقعا جای تاسف داره که باید عطر تقلبی رو به عنوان اصلی بخریم.

20. این کاربر از J.Naderiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •