مخابرات 512ش به اون بدیام نیست.
خدایی زیادم لگ نبوده دیگه آدم میفهمه. راحت میشه گنک کرد.
مخابرات 512ش به اون بدیام نیست.
خدایی زیادم لگ نبوده دیگه آدم میفهمه. راحت میشه گنک کرد.
یعنی شماها هنوز لگ دارین من یه ذره هم نداشتم و تمام بازی های امروزو با هیرو هایی که اسکیل شات میخوان بردم. دیگه خسته شدم از بس برنده ام امروز یه کم استراحت بهشون میدم فردا حالشونو بیشتر میگیرمفردا اکنتeast هم از بن در میاد اخه یه روزو دیگه .....من چی بگم اخه
![]()
Last edited by daniel'; 15-06-2013 at 16:20.
باو لگه چمبره زدین رو پی سی که چی![]()
اینا از صبح ریختن دارن بازی میکنن مال ما لگ شده! بسه دیگه پاشید جمع کنید نوبت ماس![]()
1مگ مخابرات سبزوار از یک ماه پیشم لگ ناشتم پینگ170وساعتای 8و7و6پینگ200 لگم نارم ریکانکتم ندارم بسوزید![]()
منم نتم درس شده لگم نداشتم ولی چه فایده؟
2 دست بازی کردم تو هردوشون یه سری premade بیشعوره نمیدونم اهل کجا به پستم خوردن و ریدن تو بازیم،دست دوم یارو 5تا فید میکنه بعدش خیلی قشنگ لیو میده.
من تو وست هم اکانت دارم ولی اکانتای اصلیم تو Nordic هست واقعا نمیدنم چیکار کنممممممم
Last edited by mey123; 15-06-2013 at 16:43.
باشه! سوختیم الان![]()
اقا با وارویک یک بلایی سر این اتروکس اوردم نگو نپرسحالا یکم اطلاعات بدم در مورد اتروکس پست بیخود نشه:دوستان من ایگنیت رو در اخرین لحظه روش امتحان کردم و کار نکرد به منوال همیشه جان گرفت
البته اهمیتی نداشت چون حداکثر مقدارش یک چهارم جانش بود.پسیوش مثل اورگلاس میمونه منتها جان هم میگیره.پس هر وقتی که یک بار پسیوش رو استفاده کرده بود عین وحشیا میپریدم سرش در بقیه ی موارد که پسیوو داشت زیاد خودمو برای کشتنش به خطر نمینداختم.بدترین بلایی هم که میتونی سرش بیاری اینه که ایتمی که as رو میاره پایین و بهت ارمور وجان میده(as مورد نظره)بگیری برای q هم که هی حرکت کنی نمیتونه استانت کنه.
Last edited by daniel'; 15-06-2013 at 18:31.
سلام داداش اکانتت تو Nordic چیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)