ولش کن اون پکی که میره آپدیت میکنه میتونی بهم بدی؟
ولش کن اون پکی که میره آپدیت میکنه میتونی بهم بدی؟
دوستان کسی save واسه xbox360 نداره که فقط ترکیب تیمها ابدیت باشه و بازیکنان کلاسیک آزاد باشه؟
گفتم دیگه
اونی که خودش آپدیت می کنه همون DLC ه
اینم لینک دانلود :این فایلو دانلود کن کپی کن به همون مسیری که گفتم برای وین 7http://uploading.com/files/96e54e4c/dlc_2.0_pes2011.rar/
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
یه سوال من خودم داشتم
تو مسترلیگ در قسمت Training دوتا نوع میشه تمرین واگذار کردن به کامپیوتر و تنها مشخص کردن ناحیه های مهم در تمرین یا اینکه خودمون پوینت هارو برای بازیکن ها تنظیم کنیم
من معمولا به تمرین خیلی اهمیت میدم و خودم اینکارو می کنم فقط یه مشکل عجیبی دارم نمیدونم چرا چند وقت که می گذره مثلا 7-10 هفته از مسترلیگ اون پوینت هایی که دادم برای دروازه بانا تغییر می کنن
واقعا دردسر ساز شده واسم
من از مربی لول 5 و مربی لول 5 در وازه بانا استفاه می کنم و کلا 22 پوینت می گیرم واسه دروازه بانا
این پوینت هارو که مرتب می کنم و به دروازه بانام اختصاص میدم چند وقت بعد مثلا یه فصل که گذشته می بینم تغییر کردن
این تغییر فقط واسه دروازه بانا اتفاق میفته
این در حالیکه که تمرین دروازه بان یکی از بهترین راههای کسب درآمد تو مسترلیگه واقعا برنامه هامو خراب می کنه
کسی نظری داره ؟
سلام دوست عزیز...
من یکم گیج شدم...میخوام برم پیش یکی از دوستام که ای دی اس ال داره این پچو دانلود کنم...
تصمیم گرفتم پچ 1.6 رو دان کنم چون مثل اینکه کمتر ایراد میگیرن ازش!!!
حالا من باید اون فایل 500مگابایتی رو که پچ1.6 هست رو دان کنم ، درسته...
بجز اون دیگه چی میخواد؟
DLC رو هم باید دان کنم؟؟من البته نقل و انتقالاتو اینا واسم مهم نیستا ، فقط میخوام لوگو و لباس تیمام درست بشه...
حالا واسه ی اینکه از بازی نپره بیرون و مشکلات احتمالی بعدی پیش نیاد دیگه باید چی دانلود کنم بجز خود پچ؟؟؟![]()
Last edited by Kit_Kat; 12-03-2011 at 00:41.
سلام،
فايل گزارش انگليسي:
لينك مستقيم دانلود از ----------.com
پارت 1 (حجم 200 مگ):
پارت 2 ( حجم 200 مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 3 (حجم 6.5 مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود، فولدر dt00_e.img رو تو فولدر img بازي كپي كنين...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(مثلا اگه بازي رو تو d نصب كردين، ميشه: d--program files--konami--pro evolution soccer 2011--img)
لینک خراب بود
سلام
اونی که میخواید دانلود کنید و 500 مگه پچ غیر رسمی بازیه و برای گروه PESEdit ربطی به شرکت سازنده نداره اما شما نسخه 1.7 رو دانلودکنید چون من دارم بازی می کنم باهاش و هیچ مشکلی وجود نداره
در ضمن اگه 1.6 یا 1.7 رو دانلود کنید آپدیت اصلی 1.3 و DLC رسمی 2.00 خود به خود روی کامپیوترتون نصب میشه در واقع به جز اون پچ حیم نیاز به دانلود چیزی ندارید این ها داخلش هستن
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
لینک سالمه ها !
اینم یه لینک دیگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برنامه Camera Setting رو گرفتم اما هرچی پارامترهای دوربین wide رو تغییر میدم تو بازی هیچ تغییری در زاویه دوربین اتفاق نمیوفته.
چطور میتونم دوربین wide نسخه های قبلی رو بدون اون انحراف فریم در محوطه های جریمه داشته باشم؟
باور کن خرابن
اولی دانلود نمیشه؟
دومی هم میگه از سرور پاک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)