تو بخش آنلاک بوت لودر فروم آندروید اینایی که آنلاک کردن زیاد راضی نبودن همشون نوشته بودن آنلاک نکنید گوشی بعد از یه مدت قاط میزنه منم اینو باید تا 2 3 سال دیگه نگه دارم اگه خراب شه باید 1100 بگیرم دستم![]()
تو بخش آنلاک بوت لودر فروم آندروید اینایی که آنلاک کردن زیاد راضی نبودن همشون نوشته بودن آنلاک نکنید گوشی بعد از یه مدت قاط میزنه منم اینو باید تا 2 3 سال دیگه نگه دارم اگه خراب شه باید 1100 بگیرم دستم![]()
به نظرم زمانی ضرر میزنه که از اورکلاکش استفاده بشه.اون موقع به سی پی یو آسیب میرسه.من روی همون فرکانس 998 برای ماکسیمم گذاشتم.تو بخش آنلاک بوت لودر فروم آندروید اینایی که آنلاک کردن زیاد راضی نبودن همشون نوشته بودن آنلاک نکنید گوشی بعد از یه مدت قاط میزنه منم اینو باید تا 2 3 سال دیگه نگه دارم اگه خراب شه باید 1100 بگیرم دستم
منم زیاد اهل گوشی عوض کردن نیستم.گوشی اولم رو 4 سال داشتم دومی رو 2 سال داشتم که دزدیدن اینم 1 ساله دارم.خدا حفظش کنه![]()
رفقا کسی امتحان کرده ببینه این gta 3 روی ایکس 10 اجرا میشه یا نه؟
خودم متوجه اشتباهم شدمبه استادم هم گفتم.خودشم نمیدونست
![]()
بچه ها راسته که با گرون شدن قیمت دلار قیمتش X10 هم رفته رو مرز 500 هزار تومن؟
X10 دیگه به دلار ربطی نداره ، به خاطر اینکه آخرین دونه هاش هم داره تموم میشه قیمت میره بالا...
فروشنده ها هم از فرصت کم شدن استفاده میکنن و قالب میکنن به مشتری های بی اطلاع... در حالی که آرک اس میشه خرید با این پول : ))
نرم افزار بانک صادرات رو نصب کردم اما ثبت حسابش کار نمیکنه .
برنامه رو از سایت خود بانک دانلود و نصب کردم.
یعنی مشکلی هست؟
منم نرم افزار بانک ملت رو گرفتم.هنوز نتونستم حسابم رو روش تنظیم کنم.
همین الان برای بانک ملی رو هم نصب کردم اما هنوز جواب نگرفتم.
فایل هارو که از سایت رسمی خود بانک کرفتم یعنی مشکل از سیستم بانک میتونه باشه؟
من نرم افزار بانک صادرات رو رو گوشی 5530 که سیمبیان هست نصب کردم و همه جوره کار میکنم باهاش.
روی اندروید هنوز عملیاتی انجام ندادم
منم نرم افزار بانک صادرات رو نتونستم استفاده کنم.فقط روی زبان می مونه! هر کدوم رو انتخاب می کنم language changed می زنه و همین جوری می مونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)