تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 1298 اولاول ... 754755255655715725735745755765775785795856256751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

علی 254 ، من 3 ماه از شبکیه سرویس داشتم . تجربیاتم را میگم برات خودت تصمیم بگیر :
    1: دزدتر از مخابرات (دزدی حجم) شبکیه هست و دزدتر از شبکیه هم آریافون که این دوتا شرکت زیر مجموعه مخابرات هستند و رانژشون یکیه
    2: سرعت دانلود روزانه تا 3 مگ هست از سرورهای داخلی و حدود 200-150 برا سرورهای خارجی
    3: سرعت دانلود شبانه دقیقا همون سرعت اسمی سرویسی هست که میخری . من 1 مگ داشتم و شبانم حدود 140-110 بود
    4: پینگش واقعا خوب بود

نظر من : برای دانلود پارس آنلاین را بگیر و برای پینگ خوب(اگه بازی آنلاین برات مهمه) به ترتیب یا آریافون یا شبکیه و یا مخابرات. اگه هم دانلود زیاد داری طرح کمپین مخابرات + پارس آنلاین را بگیر و شبانه یه دانلود تو virtual machine بذار و یه دانلود هم تو سیستم عامل خودت

2. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

علی 254 ، من 3 ماه از شبکیه سرویس داشتم . تجربیاتم را میگم برات خودت تصمیم بگیر :
    1: دزدتر از مخابرات (دزدی حجم) شبکیه هست و دزدتر از شبکیه هم آریافون که این دوتا شرکت زیر مجموعه مخابرات هستند و رانژشون یکیه
    2: سرعت دانلود روزانه تا 3 مگ هست از سرورهای داخلی و حدود 200-150 برا سرورهای خارجی
    3: سرعت دانلود شبانه دقیقا همون سرعت اسمی سرویسی هست که میخری . من 1 مگ داشتم و شبانم حدود 140-110 بود
    4: پینگش واقعا خوب بود

نظر من : برای دانلود پارس آنلاین را بگیر و برای پینگ خوب(اگه بازی آنلاین برات مهمه) به ترتیب یا آریافون یا شبکیه و یا مخابرات. اگه هم دانلود زیاد داری طرح کمپین مخابرات + پارس آنلاین را بگیر و شبانه یه دانلود تو virtual machine بذار و یه دانلود هم تو سیستم عامل خودت
    بسیار ممنون

مشکل من اینه که خطم dlc هست و فقط می تونم از مخابرات و شبکیه سرویس بگیرم ، حالا می گید با این اوضاع چکار کنم؟

من فقط دانلود برام مهمه ، بازی که به هیچ عنوان نمی کنم.

الان فعلا قرار شده شبکیه سرعت 128 رو فعال کنه برام ، اگه خوب نبود ارتقاش می دم ، 128 چجوریه؟

هدفم از گرفتن شبکیه هم صرفا دانلود رایگان شبانه هست و بس ، والا روزها که از خود طرح زرین مخابرات استفاده می کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

پس با اين حساب (dlc بودن خط) فقط از شبكيه و كمپين مخابرات برا دانلود ميتونيد استفاده كنيد
    ولي توجه كنيد كه شبكيه دانلود شبانه را رو سرعت اسمي محدود ميكنند . من 1 مگ داشتم و شبانه حداكثر 140 بم ميداد و فكر كنم 128 هم بين 30 تا 60 سرعت دانلود بت بده
    به نظر من كلا طرح كمپين را بگير و شبكيه را بيخيال شو
    Last edited by hossein_0907; 13-10-2013 at 17:21.

5. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

آخه من طرح کمپین رو صرفا می خواستم واسه دانلود نامحدودش بگیرم که دوستمون می گه سرعت های نامحدودش افتضاحه.حالا ضرری که نداره ، شبکیه رو هم امتحان می کنم.

بعد که می گید 1 مگ داشتید روی حداکثر 140 بود واسه من خیلی خوبه ، قیمتش هم که ماهی 17 تومن خوبه ، سه گیگ هم می ده.اگه 128 رو با 60 تا بده که خیلی عالی میشه.

حالا شما می گید مثلا 1 مگ مخابرات سرعت شبانه اش از این بیش تره؟

بعد چجوریه که شبکیه اومده و به خط های dlc هم سرویس می ده؟ ای کاش بقیه شرکت ها هم می دادن که البته اینطوری مخابرات ورشکست می کنه
    ممنون.
    Last edited by علی 254; 13-10-2013 at 18:05.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

نامحدود که معلومه بده
    من میگم 1 مگ شبکیه با 3 گیگ ماهی 17 تومنه ولی 1 مگ کمپین با 4 گیگ 17500
    در ضمن تو چندتا پست عقب تر هم دوستومن گفته بود 2 مگ کمپین گرفته و سرعت دانلودش بالای 300 هست
    شبکیه همیشه هست ولی مخابرات چندماه یکبار میاد طرح شبانه میذاره پس عاقلانه تر اینه که فعلا مخابرات را بچسبی تا مهلتش تموم نشده ، اگه ناراضی بودی برو شبکیه .
    شبکیه به خطوط dlc سرویس نمیده بلکه به خطوط dlc که رانژه مخابرات هستند سرویس میده(چون رانژه اینا یکیه) ولی اگه یه dlc رانژه مخابرات نباشه محاله که شبکیه بتونه بش سرویس بده(در حال حاضر هم مخابرات تقریبا 99 درصد خطوط dlc را رانژه نمیکنه)

اگه خیلی دانلود دارید میتونید 1 مگ ماهی 4 گیگ طرح کمپین + 1 مگ ماهی 2 گیگ یا 3 گیگ شبکیه را بگیرید
    128 شبکیه ریسکه چون ممکنه بگیری و 16 تا بیشتر بت سرعت نده و هیچ اعتراضی هم نمیتونی بکنی چون از اول میگن شبانه را رو سرعت اسمی محدود میکنیم. یا اینکه تماس بگیر و بپرس شبانه 128 را رو چند ست میکنید.(خداییش هم راستش را میگن و پشتیبانی با شعوری داره)

در آخر بازم میگم: طرح کمپین مخابرات را از دست نده.

8. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

بله ، اگه رانژه مخابرات رو داشته باشی می ده ، خب اینا چجوری اینکارو می کنن؟ چرا بقیه شرکت ها اینکارو نمی کنن؟
    خب آخه من 128 رو شنبه زنگ زدم و فعال کردم و دیگه تموم شد

باشه چشم.به هر جهت واسه تست ضرری نداره.حالا وقت هست ، خوب نبود که می رم سراغ همون مخابرات.آخه من می خوام سمت این مخابرات پست فطرت نرم ، چون اصلا همه بدبدختی ما زیر سر همیناست ، اینا اومدن خط ها رو فیبر نوری کردن که اینطوری شده وضع ما

شما خودتون از کجا سرویس می گیرید؟

اصلا همین شبکیه رو که زنگ زدم تا فهمید خط dlc دارم گفت بی زحمت سریع تر یکم ، می خواست قطع کنه نامرد ، یعنی اجازه نمی داد شماره فیش که هزینه ی ماه رو ریخته بودم به حسابشون واسش بخونم ، بعد گفتم کی وصل میشه ، گفت تا سه چهار روز آینده ، گفتم خیلی دیره ، همینطوری که حرف می زدم گفت خداحافظ و قط کرد.
    Last edited by علی 254; 13-10-2013 at 21:48.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

برای اینکه رانژه طشبکیه و مخابرات و آریافون یکیه و به قول خودشون فقط پورتاشون فرق داره
    من فعلا طرح زرین + آریافون را دارم که آریافون را دیروز به خاطر برداشتن شبانه و دزدی بی شرمانه D: ترافیک تخلیه کردم و پارس آنلاین ثبت نام کردم و طرح کمپین هم تا چند روز دیگه میرم ثبت نام میکنم یعنی تا چند روز دیگه میشم :
    2 مگ کمپین + 512 پارس آنلاین D: که جفتش هم شبانه رایگان داره
    Last edited by hossein_0907; 14-10-2013 at 00:16.

11. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پیشگامان چطوره ؟ اون هم شبانه رایگان داره

شبکیه یه سرویس داره که 1 تا 9 رایگاه ! اگه سرعت خوب باشه انتخاب شماره 1 منه ! نظرتون چیه راجع بش ؟

من فعلا از مخابرات ، اریا فون و رنگین کمان سرویس دارم

13. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

پیشگامان چطوره ؟ اون هم شبانه رایگان داره

شبکیه یه سرویس داره که 1 تا 9 رایگاه ! اگه سرعت خوب باشه انتخاب شماره 1 منه ! نظرتون چیه راجع بش ؟

من فعلا از مخابرات ، اریا فون و رنگین کمان سرویس دارم
    بله ، 2 تا 6 صبح.
    اینجا رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا منم این سرویس ی ساله 1 تا 9 رو دیدم ، اگه خوب باشه منم همینو می گیرم.

اون موقع اگه طرح کمپین رو داشته باشیم همچنان از همون زرین هم می تونیم استفاده کنیم؟
    Last edited by علی 254; 14-10-2013 at 12:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من نزدیک بود که به خاطر شبانه برم سرویس شبکیه رو بخرم که اومدم تو این تاپیک و دیدم طرح های مخابرات دوباره فعال شده
    یه سری به مخابرات زدم و اینجور که کسب اطلاع کردم نسبت اشتراک طرح های نامحدود 1 به 8 و طرح های محدود 1 به 1 هست
    در ضمن مودم رایگان هم گویا به کسانی که قبلا زرین رو داشتند داده نمیشه

من احتمالا سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ (شایدم 4 گیگ) رو فقط به خاطر شبانه ش بخرم ، امیدوارم که سرعتش خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •