یعنی دمت گرم ! ای گقتی ! ای گفتی !
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
دمت گرم ، یعنی فقط خودمون درک میکنیم که چقدر وحشتناکه این لعنتی !
یعنی دمت گرم ! ای گقتی ! ای گفتی !
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
دمت گرم ، یعنی فقط خودمون درک میکنیم که چقدر وحشتناکه این لعنتی !
راستی بچه ها اگه وقت ازاد داشتین یک نگاه به کتابد دیفرانسیل سیلور من و فیزیک هالی دی دانشگاه بندازین..خیلی مطالب جالبی توشن شاید تونه کمکتون کنه..
ما هنر کنیم کتاب درسیامون بخونه دیگه فیزیک هالیدی سهله![]()
سلامتازه اونایی که فکر میکنن مشکلای خیلی بزرگی دارن من ازشون خواهش میکنم شماره قبلی و قبلتر مجله قلمچی رو بخونن و ببینن چقدر از بجه ها بودن که هم کارگری کردن و درس خوندن و هم رتبه زیر1000 آوردن،هم روستایی بودن و معلم نداشتن ولی رتبه زیر هزار آوردن.
اتفاقا منم اومدم در همین مورد بگم که دیدم شما زحمتش رو کشیدین ...
من یکی وقتی این قسمت مجله رو خوندم از خودم خجالت کشیدم
..........................................
از مهرماه که تصمیم گرفتم برای کنکور دوباره بخونم به خودم گفتم همین امسال دیگه سال آخر هست ...این چند ماه همه ی تلاشم رو بکنم که بعد از کنکور وقتی بلند شدم از سر امتحان سرزنش نکنم خودم رو که چرا وقتم بیهوده گذشت ( از سال قبلم درس بزرگی گرفتم ) واقعا چند ماه زحمت و تلاش ارزشش رو داره
حتی اگه نتیجه ی دلخواه کسب نشه دیگه افسوس نمی خوری از اینکه چرا تلاش نکردم .
امیدوارم که شما مثل من نشید و بعد کنکور با رضایت و موفقیت تمام از جلسه ی امتحان بیرون بیاید .
![]()
ما هنر کنیم کتاب درسیامون بخونه دیگه فیزیک هالیدی سهله
خیلی دوست ندارم بچه ها رو اذیت کنم ولی خب بالاخره یه چیزایی که میدونم رو باید حتما بگم
سراسری 86 یکی از تستهای مرتبط به مغناطیس که گزینه هاش هم اگه همون اول ببینی یه ذره تعجب میکنی سوالشو عینا از فیزیک هالیدی ورداشتن فک کنم دو قطبی مغناطیسی بودش مهمه این مسائل که اینطوری بیان میشن دقت کنید بهشون
این آزمونش به نظرم تو این 5تایی که از اول سال گرفته بهترینش بود. از لحاظ سطح سوالات و استانداردی.
من دینی وشیمیش رو گند زدم 25 زدم ، بقیه درسا رو بالای 50 زدم.
شما چطور دادی امتحانو ؟
elendil جان شما چطور ؟
بچه ها چقدر آزمون امروز سنگین بود. بخشی از مغزم وسط آزمون آب پز شد![]()
Last edited by shabeashegha; 26-02-2010 at 12:20.
سلام
من سوالها را ندیدم. ولی نقد آزمونهای آزمایشی سنجش از سایت انتشارات دریافت را که خوندم برعکس این موضوع را نوشته بود!! شاید از این آزمون به بعد تغییراتی داشته.
درسته و این آزمون خوب بود . من هم خوب دادم .
همه رو خوب دادم . یعنی بالای 70 . به جز عربی و فیزیک . چون چیزی نخوندم ازشون و ریاضیات هم ...
ریاضیات=%100
Last edited by nits; 26-02-2010 at 13:00.
آی گفتی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)