قابل توجه دوستان ساکن قم ، با Aria-Date تماس گرفتم گفت یا امشب میارن یا فردا ، مرکز پخشش هم پاساژ قدس هست ، اگه اشتباه نکنم طبقه آخره ، این هم شمارش : 7719455
قابل توجه دوستان ساکن قم ، با Aria-Date تماس گرفتم گفت یا امشب میارن یا فردا ، مرکز پخشش هم پاساژ قدس هست ، اگه اشتباه نکنم طبقه آخره ، این هم شمارش : 7719455
تو این ورژن بایر مونیخ رو داره یا نه؟
locker جان من ساوه هستم
اگه گیرت اومد بهم پ.خ بده که بیام قم بگیرم بازیو
مرسی عزیزم
سرزمین رایانه اهواز امروز ساعت 7 بازی رو برای فروش داره
عجیبه مگه میشه تو تهران که همیشه اولین بازی ها میاد شنبه گیرمون بیاد ؟ حداکثر تا فردا یا امروز عصر ولی عصر هم میاره دیگه ...
چون بازی نیازی به تاییدیه ارشاد نداره که مثل رزیدنت اویل بخوان ناز کنن ...
تقریبا الان 10 ساعتی است که بازی رو دارم بازی میکنم
اول از اینجا شروع کنم که شما کاملا با یک بازی متفاوت با دمو روبرو خواهید شد که یک سری نکات مثبت و منفی داره اول اینکه من نمیدوم بر چه اساسی کونامی اون نسخه دمو رو بیرون داده که بی برنامگی و بی نظمی کونامی رو در تنظیم و تعیین زمان بندی برای بیرون دادن نسخه دمو رو می رسونه به خاطر اینکه وقتی شما وارد بازی میشوید از گیم پلی گرفته تا گرافیک و جزئیات و ... کاملا متفاوت می باشد و این چیزی نسیت که در دنیای حرفه ایی بازی سازی قابل قبول باشه چون فن هایی که این دموی بازی رو دانلود میکنند بر اساس اون تصمیم میکرنند بازی رو بخرنند یا نه
اینجا یاد اخرین interview سباس می افتم که چرا این حرفها رو زده بود فکر کنم از لغت extremely به جای slightly استفاده میکرد زیباتر می شد
اما در مورد خود بازی باید بگم که خیلی چیز ها تغییر کرده گرافیک بازی پیشرفت نسبتا خوبی داشته جزئیات بازی زیادتر شده هوش دورازبان ها و رفلکس هاشون بهبود داشته اضافه شدن انیمشن ها برای بازیکنان و دروازبانها بازی رو روان تر کرده تو سر توپ زدن هم اضافه شده ولی خوب خیلی کم میشود ازش استفاده کرد که این خودش خوبه و همچنین هنوز در قسمت داوری مشکلاتی هست بعضی جاها خطاهی واضح رو نمیگیرند اما چهره هاشون کاملا تغییر کرده دیگه اون داور کچل رو نمی بینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برسیم به قسمت response time این قسمت نسبت به دمو بهتر شده ولی هنوز خیلی باگ تو این زمینه وجود داره زمانی که critical دریک ناحیه ایی از بازی بوجود میاید باز هنوز ما همون زمان پاسخدهی زیاد رو میبینم یا در زمان زمان دیریبل کردن در کل به نگر من این قسمت رو نتونستن به حد ایدالی که رابطه کاربر با بازیکن حفظ بشه پیاده سازی بکنند .
نکته سوم قسمت سرعت بازی که نسبت به دمو کاهش یافته ولی اهنگ بازی حفظ شده و بازی به صورت smooth اجرا میشه البته به نظر من بازی خیلی اسون تر از دمو شده ولی خوب این قسمت به نگر من به حد ایدال پیاده سازی شده .
اما یک بخش بسیار خوب اضافه شده به بازی به نام download که هر پچ رسمی برای بازی بیاید از داخل بازی می تونید دانلود کنید
اما باگهایی که هنوز وجود دارند و رفع نشده اند یکی collision یا همون تصادم دو بازیکن به هم یکی دیگری جمع شدن دفاع در یک نقطه هنوز وجود داره و... که تماما بر میکرده به قسمت موتور بازی و من سعی میکنم در نقد که میخواهم در مورد هوش این بازی بنویسم تمام این نکات را توضیح بدم.
من توی مود bal تغییری ندیدم که قابل ذکر باشه .
لیگ قهرمانان رو واقعا جذاب و زیبا طراحی کردن که همه چیزش با سایر قسمتهای بازی فرق می کنه و اون شور و حال بازی کردن توی لیگ قهرمانان رو به آدم میده و اصلا اون حالت رو نمیشه بیان کزد
اینم از پشت دروازه الوترافورد :
![]()
وای خدای من ! بازی خیلی قشنگ تر شده. Risponsible Time واقعا بهینه شده. بازی بسیار شناور شده و مثل دمو نیست که بازی از دستت به صورت نا خداگاه خارج بشه .
بریم سراغ عکس ها: در ضمن من با کیفیت High بازی میکنم و اینم بگم که در عکس ها خیلی افت کیفیت وجود داره و گرافیکش فوق العادست.
اون دوستمون که میگفت ببین پشت دروازه های الترافورد شیب داره من عکس گرفتم چیزی ندیدم:
عکسی اگه خواستید بگید.
به روی چشم ، حتما خبر می دم !
Last edited by Locker; 21-10-2009 at 12:26.
دوستانی که تو تهران بازیو دارن لطفا بگید چطوری تهیه کردید
من واسه فردا صبح حتما این بازیو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)