تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 575 از 1135 اولاول ... 754755255655715725735745755765775785795856256751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من که نمیگم شما دروغ میگی .شما میگفتی همه سرویس ها وایرلس شبانه رایگان نداره من رفتم تو ماتریکس گفت 4 گیگ ترافیک داشته باشی شبانه نا محدود داری گرفتم که خلاصه اونجوری شد امروز هم رفتم پول و پس گرفتم
    فعلا هم از هامان نت وایرلس گرفتم و درسته شبانه رایگان نداره ولی فعلا موقته تا خطم از رانژه در بیاد
    فکر کنم چند روز دیگه باید برم شاتل سر و صدا کنم بگم شماره نامه تخلیه خط من که فرستادین مخابرات رو بدین برم پیگیری. دیگه شورشو در آوردن
    اون چیزی که من گفتم بر اساس اطلاعات چند ماه پیشم بود که ماتریکس اصلا وایرلس نداشت....همیارنت هم سمت صنایع سرویس نمیده.حالا نمیدونم شبانه رایگان داره وایرلسش یا نه چون تو سایتش دقیق چیزی ننوشته!!! هامان نت رو خودت پیدا کردی؟گفت نمایندگی لیوارفارس هست یا نه؟
    در مورد جمع شدن خط هم ظاهرا از طریق سایت این کار رو میکنن...چون اون روز که من رفتم پسره گفت الان زدم تخلیه!!! ولی واقعا جالب بود که من 10 ماه سراغ خطم نرفته بودم این بی شعورا هم نصف پول دوره آخرمو خوردن بعد تو مهرماه پارسال فکر کنم در کمال پررویی زنگ زدن که بیا سرویستو تمدید کن!!! میگم نصف پول دوره قبل منو خوردین خطمم که قطع شده دیگه چیو بیام تمدید کنم!!! بعد دیگه کلا یوزر من از سایت شاتل پاک شده اما نامه جمع کردن خطی که اصلا روش نمیشه ای دی اس ال رو داد رو این احمقا نفرستادن مخابرات....ببین مملکت چقدر خر تو خره...خط من اصلا شماره اش هم بعد از اینکه شد فیبر نوری عوض شده اما اینا از رانژه درش نیاوردن...من نمیدونم اصلا چی الان تو مخابرات منطقه رو خط من هست آخه که اسمش شده رانژه...اینا که میگفتن ما امکانات نداریم به خط شما فعلا ای دی اس ال بدیم....
    Last edited by Saeed_Med82; 16-06-2012 at 18:10.

2. این کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اون چیزی که من گفتم بر اساس اطلاعات چند ماه پیشم بود که ماتریکس اصلا وایرلس نداشت....همیارنت هم سمت صنایع سرویس نمیده.حالا نمیدونم شبانه رایگان داره وایرلسش یا نه چون تو سایتش دقیق چیزی ننوشته!!! هامان نت رو خودت پیدا کردی؟گفت نمایندگی لیوارفارس هست یا نه؟
    در مورد جمع شدن خط هم ظاهرا از طریق سایت این کار رو میکنن...چون اون روز که من رفتم پسره گفت الان زدم تخلیه!!! ولی واقعا جالب بود که من 10 ماه سراغ خطم نرفته بودم این بی شعورا هم نصف پول دوره آخرمو خوردن بعد تو مهرماه پارسال فکر کنم در کمال پررویی زنگ زدن که بیا سرویستو تمدید کن!!! میگم نصف پول دوره قبل منو خوردین خطمم که قطع شده دیگه چیو بیام تمدید کنم!!! بعد دیگه کلا یوزر من از سایت شاتل پاک شده اما نامه جمع کردن خطی که اصلا روش نمیشه ای دی اس ال رو داد رو این احمقا نفرستادن مخابرات....ببین مملکت چقدر خر تو خره...خط من اصلا شماره اش هم بعد از اینکه شد فیبر نوری عوض شده اما اینا از رانژه درش نیاوردن...من نمیدونم اصلا چی الان تو مخابرات منطقه رو خط من هست آخه که اسمش شده رانژه...اینا که میگفتن ما امکانات نداریم به خط شما فعلا ای دی اس ال بدیم....
    آره به قرآن خر تو خر تر از این مملکت دیگه نیست. در مورد هامان نت هم والا بهش گفتم نمایندگی کجا هستین گفت ما از صبا نت میگیریم
    روزی که ماتریکس به من زنگ زد گفت ساپورت نمیکنیم 1 ساعت بعدش sms اومد از طرف هامان نت که وایرلس با 50% تخفیف نصب 2 ساعته منم گفتم یه تست بزنم .ظهر ساعت 2 زنگ زدم اینترنتی پول ریختم به حسابشون ساعت 5 اومدن نصب کردن و رفتن.تخفیفشم که عالی بود.
    پینگش هم خیلی عالیه ولی لامصب time out زیاد داره. پینگ گوگل 150 هست به 100 هم میرسه. اگه time out رو نداشت اصلا دیگه بیخیال adsl میشدم.
    Last edited by aghamajid1369; 16-06-2012 at 19:00.

4. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آره به قرآن خر تو خر تر از این مملکت دیگه نیست. در مورد هامان نت هم والا بهش گفتم نمایندگی کجا هستین گفت ما از صبا نت میگیریم
    روزی که ماتریکس به من زنگ زد گفت ساپورت نمیکنیم 1 ساعت بعدش sms اومد از طرف هامان نت که وایرلس با 50% تخفیف نصب 2 ساعته منم گفتم یه تست بزنم .ظهر ساعت 2 زنگ زدم اینترنتی پول ریختم به حسابشون ساعت 5 اومدن نصب کردن و رفتن.تخفیفشم که عالی بود.
    پینگش هم خیلی عالیه ولی لامصب time out زیاد داره. پینگ گوگل 150 هست به 100 هم میرسه. اگه time out رو نداشت اصلا دیگه بیخیال adsl میشدم.
    من خودم چند ماه در به در اینترنت بودم...چون یه دفعه تلفن ما قطع شد بعد فهمیدیم تبدیل شده به فیبر نوری و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه...شاتل هی این هفته اون هفته میکرد و وعده الکی میداد.کار من کشیده بود به دایل آپ و اینترنت GPRS ایرانسل...خلاصه یه روز پاشدم رفتم اداره کل مخابرات...گفتن برو پیش مسوول دیتا..گفتن آقا جلسه تشریف دارن.صبر کردم اومدن.رفتم داخل یعنی یارو به هر چیزی میخورد الا مسوول دیتا..طرف فسیل بود اصلا و فکر کنم حتی نمیدونست اینترنت خوردنیه یا پوشیدنی...واقعا دلم میخواد برید ببینید کیا مسوولن!!! بهش میگم فلان منطقه چرا ای دی اس ال نداره...برگشته میگه مگه نداره؟! یعنی یارو مسوول اصلا خبر نداره...بعد میگه به نظرم برو وایرلس بگیر چون این کارای توسعه دیتا طول میکشه!!!
    بعد رفتم یه قسمت دیگه یه خانمی در اومده میگه آسیاتک این کارای توسعه رو برعهده داره و اونا باید انجام بدن...گویا شریک تجاری مخابرات آسیاتک هست!!! جالبه آسیاتک که زنگ میزدم میگفت مخابرات باید امکانات بده...خلاصه به هم پاس میدادن!!! به خانم گفتم من آسیاتک رفتم میگه مشکل مخابراته یه جوری با حالت از خود راضی میگه آقا شما که اطلاع ندارید چرا یه چیزی میگین...گفتم خانم من اطلاع دارم...روز اولمم نیست که اینترنت استفاده میکنم...دست آخر خواستم برم پیش رئیس کل اداره مخابرات استان یعنی جناب مهندس هخامنش که نبودن و خدا میدونه اونم یه فسیل دیگه بود...رفتم پیش یکی از معاوناش و برگشته به من میگه ما کابل برگردون میذارم هر وقت که خط رو بکنیم فیبر نوری و میشد اونجوری بهتون اینترنت بدن و مقصر شاتل هست...دوباره رفتم شاتل بهم میگن نمیشد رو کابل برگردون بهتون بدیم و نمیدونم ظرفیتش پر بوده...
    خلاصه این بود حکایت در به دری من و بالاخره تو این مملکت من نتونستم بفهمم مقصر اصلی اینترنت نداشتن من کی هست و چه زمانی درست میشه و نصف پولی هم که داده بودم به شاتل خورده شد توسط این شرکت محترم به بهونه اینکه ایراد از مخابرات هست!! دیگه این شد که رفتم سراغ وایرلس تا حداقل یه اینترنتی داشته باشم....برای وایرلسم من همون زمان کلی تحقیق کردم و فهمیدم 2 تا شرکت اصلی هست حالا شاید بعدش اضافه شده باشه.

ولی اینی که هامان نت گفته نماینده صبا هستیم عجیبه...چون اون زمان دقیقا یادمه که صبا اصلا وایرلس نمیداد...حالا آنتن رو چقدر باهات حساب کردن؟!

6. 3 کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

در مورد سرعت وایرلس که واقعا خوبه و من تقریبا راضی هستم اما اینکه ساعت رایگان نداره خیلی بده و من تقریبا باید ماهی دوبار شارژ کنم.

8. این کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

والا آنتن رو یکی از دوستام از مشهد واسم فرستاد (آنتن قدیمی خودش). قیمت نصب و هم گفت 30 تومن که با 50% تخفیف 15 تومن. 512 8 گیگ گرفتم 32000 تومن با 50% تخفیف 16 تومن.
    کلا واسه 1 ماه خیلی به سودم شد. من که راضی ام
    مگه فرمانروای مملکت چیزی کمتر از سن بابای یه فسیل رو داره؟ اینا هم نوه نتیجه های همونن

10. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@htab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    کسی هست که خطش فیبر نوری باشه و از شرکت ماتریکس ADSL داشته باشه؟
    کسی هست که خطش فیبر نوری باشه و ماتریکس بهش گفته باشه دیگه بهت سرویس نمیدیم؟!

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دانلود دیشب ارم نت... مجموعا 100 کیلو بایت...

13. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

آقا ميگيد چي كار كنم؟!؟!
    دو دقيقه خير سرمون ميخوايم ميخوايم oovoo كنيم نميشه....
    صدا هي قطع و وصل ميشه....
    اين ماتريكس هم تر زده... از رحلت تا حالا پينگش زده بالا.... از ٣٥ رفته روي ١٢٠....
    دوستان يه سوال دارم: مودم همراه ايرانسل براي وايمكس نظرتون چيه؟؟!؟؟
    كلا وايمكس كجاهاي شيراز آنتن ميده...
    ممنون.

15. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا ميگيد چي كار كنم؟!؟!
    دو دقيقه خير سرمون ميخوايم ميخوايم oovoo كنيم نميشه....
    صدا هي قطع و وصل ميشه....
    اين ماتريكس هم تر زده... از رحلت تا حالا پينگش زده بالا.... از ٣٥ رفته روي ١٢٠....
    دوستان يه سوال دارم: مودم همراه ايرانسل براي وايمكس نظرتون چيه؟؟!؟؟
    كلا وايمكس كجاهاي شيراز آنتن ميده...
    ممنون.
    پینگ ماتریکس زده بالا؟! میخواستم از ماتریکس adsl بگیرم
    شما مرکز دستغیب بودین؟
    شما یه trace از گوگل بگیر ببین مشکل پینگ از مخابرات هست یا ماتریکس
    کامندش اینه :
    tracert -d google.com

17. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

حذف شود.............
    Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:33.

19. 3 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •