سلام دوستان من یه گرافیک nvidia gtx 560 2gb دارم میخوام ببینم قیمتش چنده؟ ممنون و نظرتون رو راجع بهش میخواستم ایا بازی ها رو خوب اجرا میکنه برای اینده خوبه؟ یا باید در اینده ی نزدیک عوض شه؟![]()
سلام دوستان من یه گرافیک nvidia gtx 560 2gb دارم میخوام ببینم قیمتش چنده؟ ممنون و نظرتون رو راجع بهش میخواستم ایا بازی ها رو خوب اجرا میکنه برای اینده خوبه؟ یا باید در اینده ی نزدیک عوض شه؟![]()
گرافیک خوبیه!
نوش دورو بر 1و 50 تا 1و 100 فروخته میشه!
آینده ی خوبی ام داره!
پس چرا کرایسیس یا بتلفیلد3 رو با کمی تیک اجرا میکنه ؟ اپدیت هم هست
خوب میتونه مشکل از جاهای دیگه باشه شما چه گیری دادی به گرافیکت!(من بهت اطمینان میدم که میتونی GTA V رو هم رو HIGH بازی کنی!)![]()
اها خیالم راحت شد ولی اخه رمم 8 گیگه و cpu هم cor i5 هست 2.5 گیگاهرتز up to 3.1 گیگاهرتز این مشخصات لب تابمه ولی نباید کم بیاره ولی کم میاره بعد از این نظر تا چند سال دیگه برای بازی میشه روش حساب کرد؟
باسلام خدمت تمامیه اساتیدها
با 400 تومان پول. چه گرافیکیو پیشنهاد میدین ؟
میخوام مثلا بازی اساسین4 رو بخوبی اجرا کنه!
گرافیک فعلی خودم ati radeon hd 5570 هستش که تمامیه بازی های 2013 رو بخوووووبی اجرا مبکنه و همه رو تموم کردم باهاش.
فک میکنم دیگه برا این نسل بازیا دیگه جواب نمیده.
cpuم هم g620 هستش فقط تورو خدا نگین cpu رو عوض کن چون پولشو ندارمو تا اینجا خوب جواب داده تو هیچ بازی لگ ندیدم اما میدونم اساسین4اینا بیان این سیستم دیگه جواب نمیده
سپاس
sfire 7750 1gb ddr5 400. toman
ولی اخه رمم 8 گیگه و cpu هم cor i5 هست 2.5 گیگاهرتز up to 3.1 گیگاهرتز این مشخصات لب تابمه ولی نباید کم بیاره ولی کم میاره بعد از این نظر تا چند سال دیگه برای بازی میشه روش حساب کرد؟گرافیکمم nvidia gtx 560 2gb ه چرا بازی ها رو خوب اجرا نمیکنه ؟برام سواله لطفا یکی کمک کنه.![]()
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان.
میخام یه کارت گرافیک بگیرم بین 400 تا 500.تو این محدوده چه کارتایی رو پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)