100 درصد .... آخه آزاد نجف آباد رو با زاهدان مقایسه میکنی؟؟؟!!!یعنی بچه ها شما میگید ازاد نجف اباد بهتر از جاهایی مثل ارومیه و زاهدان و ایناس ؟
در ضمن سعی کنید آهنگای شاد گوش بدید که فاز بده حسابی![]()
100 درصد .... آخه آزاد نجف آباد رو با زاهدان مقایسه میکنی؟؟؟!!!یعنی بچه ها شما میگید ازاد نجف اباد بهتر از جاهایی مثل ارومیه و زاهدان و ایناس ؟
در ضمن سعی کنید آهنگای شاد گوش بدید که فاز بده حسابی![]()
به قول دوستان اصلا حال نمیده. من 2ماهه میخوام بشینم PES بزنم موقعیت پیش نمی اومد اما حالا که نشستم اصلآ بهم حال نداد . از 6ماه پیش میگفتم بعد کنکور چه حالی کنیم اما هنوز دپرس و کسل هستم . نمیدونم چرا
![]()
من تو کام بازی ندارم!!!منم الان میرم سیمز 3 بازی میکنم
فکر خوبیه
اینم امتحان میکنم هرچند بعید میدونم جواب بده دی:
منم دقیقا اینجوری شدم ولی از این میترسم این حس آدم گریزی و افسردگی طی این سه ماه از بین بره و دوباره برم سراغ الافی و عشق و حال بعدش دیگه خدا بهم رحم کنه نمیدونم دوباره میتونم واسه کنکور بخونم یا نه؟!![]()
Last edited by rambo_1386; 27-06-2009 at 15:51.
این قدر این جا پست گذاشتین که از ظهر دارم می خونم تموم نمیشه
آخرش نفهمیدیم کنکور تجربی په طور بوده؟
در ضمن سعی کنید آهنگای شاد گوش بدید که فاز بده حسابی[/quote]
مثلا چي؟
شهریه ازاد چقدره ؟ الکترونیک
راستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاست؟
من بابت معرفی یک کتاب گسسته بهش مدیونم.
انشاا.. کنکورت رو خوب داده باشی
مخلصیم داداش
آخه من نمی دونستم چی می کشه!من پارسال که کنکور دادم بدش همش می خندیدم با اینکه می دونستم گند زدم دوستام که با هم تو یه اتاق بودیم همه پکر بودند همه منو که می دیدند فک می کردند دو رقمی ام ولی جالب بدونید که من از همشون بدتر شدم
من می گم کنکور ارزش نداره که زندگی رو به خودمون حروم کنیم.
آره داداش rocket منم موافقم من که از دیشب شرو کردم و یه تحول 180 درجه ای در خودم به وجود آوردم قبلاً که کشته ی مکانیک بودم از دیشب عاشق IT شدم نظرت در مورد IT چیه می می تونم یه جایی تو تهران قبول شم ؟درصدامم که اینا بودند
دینی36 زبان 55 ادبیات 30 عربی 45 ریاضی 45 فیزیک 60 شیمی45
یه چیزی اگه یکم قانع باشیم و خودمونو محدود به کنکورو دانشگاه نکنیم جایی برای افسردگی نیست.
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)