قبلا كه واي فاي بود با اينستالوز دان مي كردم الان موندم چي كار كنم
تو چند صفحه پيش كه گفتم هر دفه كه مي خوام چيزي اينستال كنم همون پيغام net db(ارور كاملش تو چند صفه پيش هس) رو ميده واسه همين نمي تونم اپسينك رو دان كنم
قبلا كه واي فاي بود با اينستالوز دان مي كردم الان موندم چي كار كنم
تو چند صفحه پيش كه گفتم هر دفه كه مي خوام چيزي اينستال كنم همون پيغام net db(ارور كاملش تو چند صفه پيش هس) رو ميده واسه همين نمي تونم اپسينك رو دان كنم
بازم نشد خواستم اپسينكو نصب كنم اين ارور جديدرو داد:
trying to overwrite /usr/bin/patchsync which is also in package com.sinfuliphone.appsync40plus
تو انجمن آيفون گفتن رفرش كن باز اين ارور رو داد:
some index files failed to download they have been ignored. or old ones used instead
دوستان اگه كسي راهنمايي داره ممنون ميشم بگه
دوستان امروز به یه مساله ی جالب برخوردیم، رفیق ما یه هیوندا سوناتا داره که پخش صوتش از محصولات اپل پشتیبانی می کنه.
و خوبیش اینه که موزیک ویدئو هایی که تو آیپاد هست رو هم پخش می کنه، فقط صداش رو البته چون به اون شکل مانیتور نداره که بخواد تصویرش رو هم نشون بده.
حالا نکته ی جالب اینجاست که موزیک ویدئوهایی که اولشون صحنه های گفتگو، صحبت، حس (!)، پیش آهنگ (!) ی چیزی داره، اون قسمت صحبتش رو پخش نمی کنه و مستقیم میره از جایی پخش میکنه که آهنگ شروع می شه!!!! کلی کف کردیم وقتی فهمیدیم!
مثال: اول Gıve Me Everything که پیتبول چند جمله درباره دوربین های کوداک حرف میزنه رو رد کرد!
اول Someone Like You صحبتهای آدله رو رد کرد! اول Don't Wanna Go Home (Jason Derulo) رو خیلی دقیق رد کرد و ...
جل الخالق!!
حالا به نظر شما این کار پخش ماشین می کنه یا آیپاد؟
خب شما چرا ریستور نمی کنی؟ وقتی نمی گیره که.
از رو خود آيپادم يا آيتونز ريست كنم؟
هر چي دارم ميپره؟
آیپاد جیلبرک شده رو از روی خودش نمی تونید، باید با آیتیونز بکنید.
اگه دفعه ی اولتونه آموزشاشو از تو اینترنت ببینید.
Siri فقط رو 4S کار می کنه! اه اه اه! نامردا!
باید منتظر باشیم ببینیم از هکرا کاری برمیاد یا نه!
پ.ن. آیپاد سفیدم قشنه ها!
Last edited by {sahand}; 04-10-2011 at 23:28.
سلام دوستان
من آیپادم رو جیلبریک کرده بودم . ورژنش 4.2.1 بود . سرعتش هی داره پایین تر میاد . البته اونجوری هم تابلو نیست . ولی نمی خوام یه دفعه ای حالمو بگیره .
می خواستم بپرسم بهترین راه برای این که از جیلبریک درش بیارم چیه ؟
دوستان اگه بخوام آپدیت کنم ، بهترین روش چیه ؟ دقیقا باس چه کار کنم ؟
ممنون میشم یکم جزیی بگین
ارادت
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
یه سوال کوچیک : این عکسای آیپاد سفیدی که دوستمون گذاشتن ، اون برنامه ی چت توش دقیقا کسی می دونه اسمش چیه ؟ ( سمت راست )
تو نوار منو پایین صفحه اون اپلیکیشن مسیج ، سبز رنگ ، دقیقا چیه ؟ ( سمت چپ )
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید یکی از محصولات اپل رو برای یکی از دوستانم دارم
بین دو مدل Ipod touch 4G و ipod classic به جز امکانات آیا از نظر کیفیت صدا تفاوتی هست ؟
جیلبرک نباید سرعتو پایین بیاره، احتمالا برنامه ای چیزی نصب کردید اینجوری شده.
شما بذا 2-3 روز دیگه 5 iOS میاد اونو بریز.
اون برنامه هم سرویس پیام بین دستگاه های اپل هست و تو 5 iOS اضافه شده.
دوستان من بخوام آيپادمو بفروشم بنظرتون چند بفروشم؟ آيپاد 4gهمراه با دوتا قاب محافظ شارژر و هندزفري و يواس بي
پشتش يه چند نا خش كوچولو افتاده بقيه چيزاش سالمه همراه با جيل برك 4.3.3 و كلي بازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)