تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 1138 اولاول ... 754755255655715725735745755765775785795856256751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببينين قضيه خيلي خيلي ساده است:
    توي تلويزيون گفته شده به علت آلودگي شديد هواي تهران، تردد خودروهاي بدون معاينه فني و دودزا ممنوعه.
    تا اينجا هيچ مشكلي نيست و كاملا قانونيه، منتها مثل هر چيز ديگه اي توي اين مملكت، يه قانون رو ميشه صد جور بالا و پايين كرد و اون كسي كه مجري قانون باشه اين وسط ميتونه كلي با اين قانوني كه حد و حدود مشخصي نداره بازي بكنه و يا حتي كاسبي بكنه.
    نمونه هم همين قضيه. مثلا گفته شده خودروهاي قديمي كه فاقد معاينه فني هستند حق تردد ندارن، حالا اون افسر راهنمايي كه بايد تا شب تعداد مشخصي ماشين به قول خودشون قديمي رو تحويل پاركينگ بده، ديگه منتظر نميشه كه من و شما براش توضيح بديم اون قانون چي گفته و دستور چي بوده!!
    اون روش خودشو بكار ميبره كه هر ماشيني از نظرش مورد داشت بايد بره پاركينگ، اين وسط اگر تونست يه پولي هم به جيب بزنه كه كاسبي كرده و اگر نه، اون ليست كذايي خودشو پر كرده.
    مسلما خودشون هم خوب ميدونن داستان چيه اما به خريت زدن خيلي آسونتره تا درست عمل كردن.
    كاپريس شما هم نمونه خوب همين قضيه است كه كلا قانوني كه اجراء اون به شكلي ديگه است رو طبق ميل خودش به اين شكل اجرا ميكنه و يا دوست شما كه با 50.000 تومان مشكل رو حل كرد.
    اين وسط خيلي از ماشينهايي هم كه واقعا مشكلساز هستند تردد ميكنن و تا اسم فرسوده و قديمي مياد، زود يكي دوتا از اونها رو نشون ميدن و ميگن: ايناها!! همينها باعث تصادف و مرگ و آلودگي و دودزا بودن و ترافيك و مصرف بالاي سوخت و ....هستن!! خب بعدش هم به امثال شما و من گير ميدن.
    ماشينهايي هم كه الان پاركينگ رفتن مطمئن باشيد نميتونن نگه دارن و يه جريمه ازشون ميگيرن و ميگن برو معاينه بگير يا تحويل اوراقي بده.
    فدراسيون هم اين وسط كسي براش تره خورد نميكنه و تنها تا همين جا تونسته كار رو پيش ببره، مطمئن باشيد همين الان كلي تماس با جناب صالح خو گرفته شده و آه و ناله كردن، اما از اون بنده خدا هم كار خاصي بر نمياد جز اينكه نهايتا بازم جلسه و كمسيون برگزار كنه و هي بگه فرسوده داستانش يه چيز ديگه است و كلاسيك و ارزشمند يه چيز ديگه.
    با اين حساب من توصيه ميكنم تا آب از آسياب بيافته و اين مسخره بازي هاي فصلي رد بشه، دوستان ساكن تهران فعلا با ماشينها تردد نكنن تا وضعيت به حالت عادي برگرده..
    الان وضعيت شير تو شيره و هيچ حساب و كتابي نيست، پس بيخودي دنبال قاعده و قانون منطقي نباشيد، كه تا بوده وضعيت همين بوده...

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه باتری ودینام نوا چند آمپره اگه بخوام باتری را قویتر کنم باید دینام هم عوض بشه ؟نکته دیگه من ماشینم که روشنه چراغها را میزنم وقتی گاز میدم نورش بیشتر میشه بخاری هم همیجوره گاز که میدم بیشتر کارمیکنه تا اینکه گاز ندم به نظر شما عیب از چیه ؟البته تو استارت زدن هیچ عیبی نداره راحت روشن میشه راستی بوق هم گاهی ضعیف میزنه

4. 3 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

والا این مشکلی که شما میگی گاز میدم پر نور میشه منم داره! ولی سیم کشی من کاملا سالم هست و تازگی همه چی سرویس شده!
    دینام فابریک باید 55 آمپر باشه! مارک دلکو رمی
    باتری هم 74 باشه خوبه! من که 74 گذاشتم! گرچه پیشنهاد میدن 60 !!!

6. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که دینام 115 امپر المانی و باتری 88 امپر و سیمکشی در حد نو دارم هم این حالت رو تجربه کردم و یه نیش گاز که میدم دور همه چیز بالاتر میره.البته با دینام فابریک هم همینطور بود.نوای قبلی هم که در حد صفر بود این حالت رو داشت و بعید میدونم این مشکل خاصی باشه.در واقع دور حداقل دینام باید به حدی بالا بره که امپر لازم رو تامین کنه.

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين قضيه شدت يافتن نوردهي چراغها و افزايش سرعت فن اتاق و..با بالا رفتن دور موتور( دينام) تقريبا در همه ماشينها هست منتها شدت اون متفاوته و بستگي به ساختار و طراحي سيمكشي و البته ساختمان و كيفيت دينام داره.
    بطور معمول نبايد اينجوري باشه و يا اگر هست در حد خيلي كمي باشه( نوا من هم خيلي كم اين قضيه رو داره كه خيلي محسوس نيست و اصلا به حساب نمياد)، اما ميشه مشكل رو در آفتمات دينام جستجو كرد كه يكي از وظايف اون يكسان كردن شدت جريان در دورهاي مختلف چرخش موتور و دينام هست.
    مسلما بعد از سالها كاركرد و فرسوده شدن قطعات الكتريكي دينام و البته تعويض اونها با قطعات غير اصلي، نميشه انتظار يك كاركرد درجه يك رو داشت،
    باطري 74 آمپر به بالا باشه بهتره، چون كولر و خودش آمپر زيادي مي طلبه، و از طرفي دينام بطور معمول 65 آمپر بايد باشه( 55 آمپر هم هست) اما كمتر ديگه بدرد نميخوره.
    امروز عصر رفتم نمايشگاه و از خودروهاي كلاسيك آمريكايي عكس گرفتم، كه براتون ميگذارم...

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

من که دینام 115 امپر المانی و باتری 88 امپر و سیمکشی در حد نو دارم هم این حالت رو تجربه کردم و یه نیش گاز که میدم دور همه چیز بالاتر میره.البته با دینام فابریک هم همینطور بود.نوای قبلی هم که در حد صفر بود این حالت رو داشت و بعید میدونم این مشکل خاصی باشه.در واقع دور حداقل دینام باید به حدی بالا بره که امپر لازم رو تامین کنه.
    ببخشید شما دینام بوش استفاده میکنین؟ چند خریدین؟
    باتری 88؟ سواری تا 74 بیشتر نبود!!! میشه توضیح بدین! چند خریدین؟
    ممنون

12. 2 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله دینام بوش هست و چند ماه پیش 85000 تومان خریدم و باتری هم یه نمونه صبا باتری داره که تونستم تو جاباتری جاش کنم 110000 تومان .البته باتری به شدت گران شده.

راستی اصل خبر رو پیدا کردم (قضیه تعهد محضری فقط مربوط به خودروهای دودزا بوده و ربطی به قدیمی بودن نداره).پس نگران این موضوع نباشید.درضمن تعداد خودروهای 20 سال به بالا فقط در تهران 100 هزار تا اعلام شده و خودروهایی که از شهرستانها در هرماه وارد تهران شده یا از ان عبور میکنند 24 میلیون سفر اعلام شده که بیش از 30 درصد انها با خودروهای بالای 20 ساله!! ضمنا در حال حاضر حتی کسانی که برای اسقاط ثبت نام کردند (حدود 1 سال یا بیشتر) هنوز اسقاط نشده و دلیلش هم اینه که بودجه برای این کار ندارن.دوستان به نظر من فعلا نگرانی بی مورده .چون خودشون هم میدونن این قانون خیلی غیر کارشناسی هست و همواره به غیر قابل اجرا بودن اون اعتراف کردن.مثلا چطور میتونن 100 هزار تا بالای 20 سال رو توقیف کنن؟؟؟؟

Last edited by MJ1970; 12-12-2012 at 22:06.

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    ===
    پس جریان مشخص شد! برای پیگیری متشکرم

16. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز عصر سري به نمايشگاه خودرو و قطعات يدكي زدم و البته چون توي رسته كاري من بود، بيشتر به شركتهاي ساخت قطعات نگاهي انداختم( كه نسبت به سالهاي گذشته خيلي كم شده بودن) و چون تقريبا با همه اونها آشنايي داشتم، چيز جديد در كارشون نديدم.
    بعد رفتم سراغ كلاسيكها كه يكي از دوستان قديمي كه عضو فعال كميته كلاسيك خوزستان بود رو اونجا ديدم كه مشغول سروسامان دادن به اوضاع و مرتب كردن برنامه ها و...بود.
    كمي گپ زديم و قضيه اين بگير و ببند ها پيش كشيده شد و داغ دلها تازه شد..
    ميگفت، تعداد زيادي از خودروهاي كلاسيك كه واقعا هيچ مشكلي نداشتند، صرفا بخاطر حماقتهاي بعضي از مسئولين ، در همين توقيفها در تهران صدمه شديد ديده كه با بلند كردن و يدك كشيدن با جراثقال به زير بندي و بخشهاي جلوي خودرو صدمات شديدي وارد شد، بخصوص نمونه هايي از كامارو و پونتياك كه همه ميدونين دماغه هاي فايبر گلاس اونها چقدر توي اين جور نقل و انتقالها ميتونه صدمه ببينه و تعمير اونها چقدر مشكل و پر هزينه است.
    از نگرانيها و گفتگوهاي زياد جناب صالحخو با مسئولين راهنمايي و رانندگي و كساني خبر داد كه چندان دلسوزانه عمل نميكنن و فقط به صورت مقطعي حرفي زده ميشه و از ياد ميره...
    و اون هم مثل من عقيده داشت كه هنوز اون انسجام لازم وجود نداره و ورود يك عده كه صرفا با ديدن اين خودروها به وجد ميان و خريداري ميكنن، بدون در نظر گرفتن شرايط نگهداري و رسيدگيهاي لازم و فني بودن و...باعث ميشه كه بعد از چند وقت اون خودرو از وضعيت استاندارد خودش خارج شده و با اون وضعيت بد موتوري و دودزا بودن و فرسودگي بدنه و...تردد كرده و باعث زير سوال رفتن بقيه كلاسيكهاي موجود در ايران بشه كه نتيجه اونهم همين برخوردهاي زشت و بي منطق هست كه ديديم.
    براي اين چند روز اجازه مخصوص گرفته شده كه كلاسيكهاي بدون پلاك كه صرفا برچسب كميته كلاسيك دارن و يا با پلاك قديمي هستند بتونن تردد بكنن( براي نمايشگاه) و فعلا مزاحمتي براشون بوجود نياد.
    صحبتهايي هم شده كه از اين به بعد در مراكز اسقاط خودرو حتما بايد يك كارشناس رسمي از كميته كلاسيك وجود داشته باشه تا خودروهاي خاص رو شناسايي و از اسقاط شدن اونها جلوگيري بكنه، چراكه تا حالا تعداد زيادي از خودروهاي خاص و واقعا منحصر بفرد، از روي ناداني صاحبان قبلي و مسئولين زير تيغ تيز گيوتين رفتند و نابود شدند، خودروهايي مثل مدلهاي مختلف پونتياك و كامارو از دهه 60 و 70، دوج كورنت و هورنت، فوردهاي ماستنگ مك وان، انواع وانتهاي جمس و بليزر و حتي نمونه هايي كه توي خود آمريكا واقعا كمياب و منحصر بفرد به حساب مياد، مثل سريهاي اوليه رامبلر آمريكن( كه نمونه هاي جديدتر اونها در ايران با نام آريا و شاهين مونتاژ ميشدن) و خيلي نمونه هاي ديگه( بدون در نظر گرفتن مدلهاي ديگه اروپايي و ژاپني و كشورهاي ديگه).
    البته هنوز خيلي مونده تا واقعا بشه به بعضيها حالي كرد كه داستان ما و اين ماشينها چيه؟! چون گاهي چيزهايي ميشنويم كه از هر منطق و ديد واقع بينانه اي خاج هست، مثلا اين دوست ما ميگفت حتي به اسم كميته كلاسيك خودروهاي آمريكايي هم گير داده بودن و ميگفتن كه نگيد آمريكايي!! و از يه نام ديگه استفاده كنين!!!
    به هر صورت من فكر ميكنم وقتي هنوز عده اي مثل ما باشن كه با وجود تمام اين مشكلات، ماشينها رو خريداري، بازسازي و در وضعيت مطلوب نگهداري ميكنن، ميشه اميد داشت كه در آينده مسئولين ناچار بشن وجود همه ما كلاسيك داران رو به رسميت بشناسن و براي ايجاد يك ساختار مناسب و فرهنگ سازي در بين غير حرفه اي ها و مردم عادي، بشه كاري كرد..
    ماشينها تقريبا تكراري بودن و اونها رو از سالهاي قبل هم ميشناختم ، و البته از غير آمريكاييها هم عكس گرفتم، چون درد ما و اونها همه يكي هست كه بايد به حساب بياييم...
    از اونجايي كه اين مسئله بيشتر براي ما آمريكائي سوارها مهمه، عكسها رو توي كلوپ گذاشتم و اگر نيازي بود بعدا در تاپيك تصوير خودروهاي آمريكايي هم ميگذارم.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

20. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •