کلن به روغن دنده واسکازین می گفتند
در ماشین های اتوماتیک روغن دنده شان روغن هیدرولیک مخصوص هست و ماشین های با گیرباکس منوال روغن دنده شان به نام واسکازین که با توجه به فورمول اگه رعایت بشه تاثیر خوبی در نرمی و سلامت و کارکرد داره
کلن به روغن دنده واسکازین می گفتند
در ماشین های اتوماتیک روغن دنده شان روغن هیدرولیک مخصوص هست و ماشین های با گیرباکس منوال روغن دنده شان به نام واسکازین که با توجه به فورمول اگه رعایت بشه تاثیر خوبی در نرمی و سلامت و کارکرد داره
اینی که می گید با گرم کردن ای سی یو تونستید سیگنال بگیرید جالب بوده و شاید مشکل شما از فیش های اتصال ای سی یو باشه که کثیفند و در مرحله بعدی مشکل از خازنی درون ای سی یو یا قطعه ای مشابه باشه
البته مطمئن نیستم ولی احتمال داره ککه در این سیستم نتونید با کشیدن فیش یا شمع چک کنید
این مشکل متاسفانه شده نقل این روز های بیشتر دوستان با ماشین های مشابه
سلام
چیزی که مشخصه مشکل برقیه و به راحتی می تونید از طریق دستگاه دیاگ بررسی کنید و دقیق بهتون میگه که چه مشکلی داره
احتمال اینکه کوئل نیم سوز شده باشه هم وجود داره
از چیزی که از صحبت های شما پیداست تمام مشخصه های خرابی استپر وجود داره
1. خاموش شدن ماشین بعد از رها کردن ناگهانی پدال گار
2. بازی کردن دور موتور (بالا و پایین رفتن)
این جملتون هم بیشتر از پیش منو مطمئن کرد که مشکل از استپره
استپر در هوای سرد باید ماشین رو در حالت ساسات قرار بده تا گرم شدن خودرو که گویا اینکارو در ماشین شما انجام نمیدهاصلا خوب کار نمیکنه وقتی استارت میزنم ماشین باید خودش باید بالای 1 وقتی سرده دیگه
همونطور که بهتون تو پست های قبلی گفتند ممکنه استپری که گرفتید تقلبی بوده باشه
در ضمن اون صدایی که میگید مثل صدای بیرون دادن هوا هست یا مکش هوا؟ یه صدایی مثل شششششششش؟![]()
سلام
ماشين شما قطعا مشکل داره که تا به اين کارکرد دو بار واشر سوزونده . اونم مدل 89 که اکثر قطعاتش خوب بود براى بار اول احتمال ميدم به نشتى در سيستم خنک کننده يا کيفت نامناسب مخلوط اب و ضد يخ داخل رادياتور يا ترموستات که احتمال داره درست باز نشده و امپر رفته بالا و واشر سوزونده
براى بار دوم . کم کارى مکانيک و تراشکار و کيفيت بد واشر مورد استفاده
بازم تاکيد مى کنم اين دفعه که باز شد هتم بوش ها را بررسى کنيد که در يک سطح باشند
در ادامه ى فرمايشات کسرا عزىز
بايد بگم که ضد ىخ جرم ها و روسبات را از بين ميبره و دچار نشتى ميشه و معمولا جاهايى که ممکنه بيشتر دچار نشتى بشه . اوليش رادياتور دوم واتر پمپ . و سوم رادياتور بخارى .
که بايد چک کنيد اگه از رادياتور بخارى باشه که زير پاى راننده خيس ميشه
رادياتور و خود بست هاى اونم که اگه بريزه مشخصه
ميمونه واتر پمپ که چون داخل کاور واتر پمپ قرار داره و قابل ديد نيست نميشه پى به نشتى اون برد . و از طرقى چون اگه خراب بشه خيلى کم نشتى ميده مگر اينکه فيبرو فنرش کلا بشکنه .
براى همين نميشه اثرى از اب روى زمين ديد و
بهترين راه باز کردن کاور تسمه تاىم و دىدن اونه
البته ممکنه از قمقمه اب و درب رادياتور باشه
سلام دوستان. میشه منو راهنمایی کنید که سیستم ساسات در ماشینهای انژکتوری چطور عمل میکنه و چه المان ها و قطعاتی مانع عملکرد صحیح سیستم ساسات اتومات میشن؟
من یه پراید زیمنس بنزینی sx131 مدل 90 دارم که صبحا بد روشن میشه و گاها ریپ میزنه. گاز هم نوسان داره و چراغ چک بعضی وقتا روشن میشه. در حرکت یهو ماشین 3کار میکنه و خودش درجا درست میشه.
استپر رو با ماشین دیگه عوض و چک کردم. سنسور اکسیژن رو با مولتی متر چک کردم. شمع ها و وایرهارو کنترل کردم. یه سنسور هم پایین استپر هست که کلا عوضش کردم. دیگه کلافه شدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تازه 50 پول استیپر دادم آخهههههه
برم دیاگ بزنم ببینم از اونه آیا
ممنون
این اپیدمی هوای سرد خیلی شدید شده دوست من
سیستم ساسات بصورتی ک در موتور های کاربراتوری وجود داشت نداره و فقط با توجه به سنسور های دور موتور و دما دور آرام را در آخر بوسیله استپر تنظیم می کنه
سیستم های برقی بخصوص کویل و فرمن ای سی یو می تونند در مواقع سرد بودن مشکل ساز بشند حتی خود شمع ها و وایر ها ممکنه به نظر سالم باشند ولی در هوای گرم مشکل رو نشون ندند
دریچه گاز و حتی پمپ بنزین
یک نکته دیگه که استپر های موجود در بازار می تونند خوب نباشند و درست جواب ندند
اقا این واشر سر سیلنر دقیقا چیکار میکنه؟؟
وظیفه اش چیه؟؟
خودم میتونم تعویضش کنم؟؟
ممنون میشم یه عکس هم ازش بزارید؟؟
قیمت و مارک خوب هم معرفی کنید ....ممن.ن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)