تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 905 اولاول ... 75475525565571572573574575576577578579585625675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان در پراید های انژکتوری بنزینی روغن گیبرکس و واسکازین هر دو وجود داره؟؟؟ یا این دو تا یکیه؟؟

ممنون
    کلن به روغن دنده واسکازین می گفتند
    در ماشین های اتوماتیک روغن دنده شان روغن هیدرولیک مخصوص هست و ماشین های با گیرباکس منوال روغن دنده شان به نام واسکازین که با توجه به فورمول اگه رعایت بشه تاثیر خوبی در نرمی و سلامت و کارکرد داره

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .پراید من انژکتوری زیمنس مدل 87 است.
    مشکلش اینه که صبح زمستون که هوا سرد شده روشن نمی شه . من یسری برسی ها انجام دادم که نتیجه رو برات مینویسم .
    1- رله دوبل رو برسی کردم سالمه . یعنی خروجی هاش همه ولتاژ مثبت باتری رو دارن .
    2- صدای پمپ بنزین پس از باز کردن سوییچ بگوش می رسه و پس از چند لحظه صدا قطع میشه .
    3- سر وایر شمع ها رو کشیدم و با یک سیم موقع استارت زدن وضعیت جرقه رو نسبت به بدنه چک کردم دیدم جرقه نمی زنه . پس نتیجه گرفتم که اشکال برقیه .
    4- سر هر دوفیش مر بوط به کویل رو کشیدم و بعد از باز کردن سوییچ ولتاژ مثبت رو دریافت می کنم .
    5- یک ال ای دی رو با مقاومت سری کردم و به دو سر سیم فیش کشیده شده از کویل وصل کردم و ال ای دی کم نور روشن شد. سپس اقدام به استارت زدن کردم . قاعدتا باید سیگنالهای منفی ارسال شده از ecu باعث روشن شدن کامل ال ای دی بصورت لحظه ای میشد که این اتفاق در سر هر دو فیش که چک کردم نمی افتاد .
    6- تا اینجای کار حدس زدم که سیگنالها از ecu برای کویل ارسال نمیشود .
    7- در همون حالت تست با ال ای دی اومدم و با سشوار زیر داشبورد در قسمت ecu را چند دقیقه ای گرم کردم و سپس با یک استارت دیدم که سیگنال ها ارسال شد و ال ای دی چشمک می زنه . سپس فیش های کویل رو وصل کردم و ماشین با یک استارت روشن شد .
    خوب با این شرح حالی که براتون نوشتم بنظر شما اشکال از کجا میتونه باشه ؟!

اینی که می گید با گرم کردن ای سی یو تونستید سیگنال بگیرید جالب بوده و شاید مشکل شما از فیش های اتصال ای سی یو باشه که کثیفند و در مرحله بعدی مشکل از خازنی درون ای سی یو یا قطعه ای مشابه باشه
    البته مطمئن نیستم ولی احتمال داره ککه در این سیستم نتونید با کشیدن فیش یا شمع چک کنید
    این مشکل متاسفانه شده نقل این روز های بیشتر دوستان با ماشین های مشابه

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .پراید من انژکتوری زیمنس مدل 87 است.
    مشکلش اینه که صبح زمستون که هوا سرد شده روشن نمی شه . من یسری برسی ها انجام دادم که نتیجه رو برات مینویسم .
    1- رله دوبل رو برسی کردم سالمه . یعنی خروجی هاش همه ولتاژ مثبت باتری رو دارن .
    2- صدای پمپ بنزین پس از باز کردن سوییچ بگوش می رسه و پس از چند لحظه صدا قطع میشه .
    3- سر وایر شمع ها رو کشیدم و با یک سیم موقع استارت زدن وضعیت جرقه رو نسبت به بدنه چک کردم دیدم جرقه نمی زنه . پس نتیجه گرفتم که اشکال برقیه .
    4- سر هر دوفیش مر بوط به کویل رو کشیدم و بعد از باز کردن سوییچ ولتاژ مثبت رو دریافت می کنم .
    5- یک ال ای دی رو با مقاومت سری کردم و به دو سر سیم فیش کشیده شده از کویل وصل کردم و ال ای دی کم نور روشن شد. سپس اقدام به استارت زدن کردم . قاعدتا باید سیگنالهای منفی ارسال شده از ecu باعث روشن شدن کامل ال ای دی بصورت لحظه ای میشد که این اتفاق در سر هر دو فیش که چک کردم نمی افتاد .
    6- تا اینجای کار حدس زدم که سیگنالها از ecu برای کویل ارسال نمیشود .
    7- در همون حالت تست با ال ای دی اومدم و با سشوار زیر داشبورد در قسمت ecu را چند دقیقه ای گرم کردم و سپس با یک استارت دیدم که سیگنال ها ارسال شد و ال ای دی چشمک می زنه . سپس فیش های کویل رو وصل کردم و ماشین با یک استارت روشن شد .
    خوب با این شرح حالی که براتون نوشتم بنظر شما اشکال از کجا میتونه باشه ؟!

سلام
    چیزی که مشخصه مشکل برقیه و به راحتی می تونید از طریق دستگاه دیاگ بررسی کنید و دقیق بهتون میگه که چه مشکلی داره
    احتمال اینکه کوئل نیم سوز شده باشه هم وجود داره

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    ولی مشکل اصلی من موقع سرد بودن ماشینه
    اصلا خوب کار نمیکنه وقتی استارت میزنم ماشین باید خودش باید بالای 1 وقتی سرده دیگه
    ولی برای من خاموش میکنه باید گاز بدی و وقتی دوباره پاتو از گاز برداری خاموش میکنه و وقتی میخوام تو سربالایی حرکت کنم وقتی موتور سرده اصلا نمیشه چون خاموش میکنه
    ماشینم وقتی داغه گاز میدم انگار هوا میده بیرون صدایی که اگزوز میده خیلی داغونه
    من معاینه فنی رو تازه گرفتم اگر اگزوز مشکل داشت میفهمیدن
    ولی انگار خفه میکنه فکر کنم
    از چیزی که از صحبت های شما پیداست تمام مشخصه های خرابی استپر وجود داره
    1. خاموش شدن ماشین بعد از رها کردن ناگهانی پدال گار
    2. بازی کردن دور موتور (بالا و پایین رفتن)
    این جملتون هم بیشتر از پیش منو مطمئن کرد که مشکل از استپره
    اصلا خوب کار نمیکنه وقتی استارت میزنم ماشین باید خودش باید بالای 1 وقتی سرده دیگه
    استپر در هوای سرد باید ماشین رو در حالت ساسات قرار بده تا گرم شدن خودرو که گویا اینکارو در ماشین شما انجام نمیده
    همونطور که بهتون تو پست های قبلی گفتند ممکنه استپری که گرفتید تقلبی بوده باشه
    در ضمن اون صدایی که میگید مثل صدای بیرون دادن هوا هست یا مکش هوا؟ یه صدایی مثل شششششششش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

مدل 89 و 60هزارتا سامی جان
    سلام
    ماشين شما قطعا مشکل داره که تا به اين کارکرد دو بار واشر سوزونده . اونم مدل 89 که اکثر قطعاتش خوب بود براى بار اول احتمال ميدم به نشتى در سيستم خنک کننده يا کيفت نامناسب مخلوط اب و ضد يخ داخل رادياتور يا ترموستات که احتمال داره درست باز نشده و امپر رفته بالا و واشر سوزونده
    براى بار دوم . کم کارى مکانيک و تراشکار و کيفيت بد واشر مورد استفاده
    بازم تاکيد مى کنم اين دفعه که باز شد هتم بوش ها را بررسى کنيد که در يک سطح باشند

8. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

حتمن به دنبال نشتی بگردید معمولن استفاده ااز رسوب گیر عوارض جانبی روو داره شما سریع نشتی رو پیدا کنید تا کار دستتون نداده
    در ادامه ى فرمايشات کسرا عزىز
    بايد بگم که ضد ىخ جرم ها و روسبات را از بين ميبره و دچار نشتى ميشه و معمولا جاهايى که ممکنه بيشتر دچار نشتى بشه . اوليش رادياتور دوم واتر پمپ . و سوم رادياتور بخارى .
    که بايد چک کنيد اگه از رادياتور بخارى باشه که زير پاى راننده خيس ميشه
    رادياتور و خود بست هاى اونم که اگه بريزه مشخصه
    ميمونه واتر پمپ که چون داخل کاور واتر پمپ قرار داره و قابل ديد نيست نميشه پى به نشتى اون برد . و از طرقى چون اگه خراب بشه خيلى کم نشتى ميده مگر اينکه فيبرو فنرش کلا بشکنه .
    براى همين نميشه اثرى از اب روى زمين ديد و
    بهترين راه باز کردن کاور تسمه تاىم و دىدن اونه
    البته ممکنه از قمقمه اب و درب رادياتور باشه

10. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان. میشه منو راهنمایی کنید که سیستم ساسات در ماشینهای انژکتوری چطور عمل میکنه و چه المان ها و قطعاتی مانع عملکرد صحیح سیستم ساسات اتومات میشن؟
    من یه پراید زیمنس بنزینی sx131 مدل 90 دارم که صبحا بد روشن میشه و گاها ریپ میزنه. گاز هم نوسان داره و چراغ چک بعضی وقتا روشن میشه. در حرکت یهو ماشین 3کار میکنه و خودش درجا درست میشه.
    استپر رو با ماشین دیگه عوض و چک کردم. سنسور اکسیژن رو با مولتی متر چک کردم. شمع ها و وایرهارو کنترل کردم. یه سنسور هم پایین استپر هست که کلا عوضش کردم. دیگه کلافه شدم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از چیزی که از صحبت های شما پیداست تمام مشخصه های خرابی استپر وجود داره
    1. خاموش شدن ماشین بعد از رها کردن ناگهانی پدال گار
    2. بازی کردن دور موتور (بالا و پایین رفتن)
    این جملتون هم بیشتر از پیش منو مطمئن کرد که مشکل از استپره

استپر در هوای سرد باید ماشین رو در حالت ساسات قرار بده تا گرم شدن خودرو که گویا اینکارو در ماشین شما انجام نمیده
    همونطور که بهتون تو پست های قبلی گفتند ممکنه استپری که گرفتید تقلبی بوده باشه
    در ضمن اون صدایی که میگید مثل صدای بیرون دادن هوا هست یا مکش هوا؟ یه صدایی مثل شششششششش؟
    تازه 50 پول استیپر دادم آخهههههه
    برم دیاگ بزنم ببینم از اونه آیا
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان. میشه منو راهنمایی کنید که سیستم ساسات در ماشینهای انژکتوری چطور عمل میکنه و چه المان ها و قطعاتی مانع عملکرد صحیح سیستم ساسات اتومات میشن؟
    من یه پراید زیمنس بنزینی sx131 مدل 90 دارم که صبحا بد روشن میشه و گاها ریپ میزنه. گاز هم نوسان داره و چراغ چک بعضی وقتا روشن میشه. در حرکت یهو ماشین 3کار میکنه و خودش درجا درست میشه.
    استپر رو با ماشین دیگه عوض و چک کردم. سنسور اکسیژن رو با مولتی متر چک کردم. شمع ها و وایرهارو کنترل کردم. یه سنسور هم پایین استپر هست که کلا عوضش کردم. دیگه کلافه شدم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    این اپیدمی هوای سرد خیلی شدید شده دوست من
    سیستم ساسات بصورتی ک در موتور های کاربراتوری وجود داشت نداره و فقط با توجه به سنسور های دور موتور و دما دور آرام را در آخر بوسیله استپر تنظیم می کنه
    سیستم های برقی بخصوص کویل و فرمن ای سی یو می تونند در مواقع سرد بودن مشکل ساز بشند حتی خود شمع ها و وایر ها ممکنه به نظر سالم باشند ولی در هوای گرم مشکل رو نشون ندند
    دریچه گاز و حتی پمپ بنزین
    یک نکته دیگه که استپر های موجود در بازار می تونند خوب نباشند و درست جواب ندند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا این واشر سر سیلنر دقیقا چیکار میکنه؟؟

وظیفه اش چیه؟؟

خودم میتونم تعویضش کنم؟؟

ممنون میشم یه عکس هم ازش بزارید؟؟

قیمت و مارک خوب هم معرفی کنید ....ممن.ن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •