من شبیه ساز fsxرا دانلود کردم ونصب کردم ولی از من sp1و sp2میخواد چطور و از کجا میتونم دانلود و نصب کنم
من شبیه ساز fsxرا دانلود کردم ونصب کردم ولی از من sp1و sp2میخواد چطور و از کجا میتونم دانلود و نصب کنم
طبیعتا موق نصب نباید سرویس پک بخواد
یه عکس از ارورش بزارید
از صفحه ی اول همین تاپیک
آقا تورو خدا کمک کنید من تو flare مشکل دارم سر هوا پیما رو میدم بالا با چرخ های عقب میشینه ولی بازم میگه
since crash نوین پندار دارم تویه قسمت آموزش فرود هستم
سلام بر دوستان
من می خوام یک پلت فورم 6 اکسس رو به fsx وصل کنم و در این مورد چیزی نمی دونم لطفا کمک و راهنمائی کنید ممنونم.
با تشکر فراوان
دوست عزیز شما اول تمرین کنید تو flare کردن هواپیما..
اینکه باز هم از شما ایراد میگیره احتمالا به خاطر زاویه برخورد لاستیک با آسفالت هست یا همون تاچ داون...
موقع اپروچ (یک پرواز) اون قسمت رو save کنید بعد پشت هم تمرین کنید" یک پنجره جدید باز کنید و دید دوربین رو روی بیرون از هوپیما تنظیم کنید و به همین صورت تمرین رو ادامه بدید تا دستتون بیاد..![]()
Last edited by dani.flight; 10-01-2012 at 13:51.
سلام.
بنده هم همین سؤالها را دارم. درسایت IVAO ثبت نام کردم. همه نرم افزارها را دانلود و نصب کردم. نرم افزار Team Speak 2 هم یه چیزه مثل مسنجره. درسته؟
حالا باید چکار کنم تا بتونم پرواز آنلاین انجام بدم و بصورت آنلاین توسط کنترلر رادروکتور بشم.
ممنون میشم اگه لطف کنین و راهنمایی کنین.
کسی ترجمه پارسی متن آموزش های خلبانی راد ماشادو(موجود توی خود شبیه ساز) رو که توی نسخه بهمن سافت هست داره؟
خودم قبلا داشتم،گمش کردم. مو به مو flight lessons رو همراه با عکس هاش ترجمه کرده بود.
یه سوالی برام پیش اومده . الان کسایی که اینجا با این برنامه کار میکنن خلبان هستن ؟ یا میخوان خلبان بشن ؟ یا فقط برای تفریح و یادگیری ؟
بعضی ها خلبان هستند. تعدادی در حال آموزش دیدن و تعدادی هم علاقمندانی هستند که شاید بعدا خلبان بشن و شاید هم فقط برای تفریح و یا بالا بردن اطلاعات از این برنامه استفاده میکنند. همه جور آدمی از این برنامه استفاده میکنه و توی این فروم ه ما تقریبا همه جورش رو داریم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)