نظر منم همینه بابا ما که دعوا نداریم اصلا اسم تاپیک هستش adsl شهر رشت این یعنی بشینیم در مورد مسایل مختلف و شرکتهای مختلف با هم بحث کنیم نتیج چی میشه
اطلاعات بیشتر تصمیم گیری بهتر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نظر منم همینه بابا ما که دعوا نداریم اصلا اسم تاپیک هستش adsl شهر رشت این یعنی بشینیم در مورد مسایل مختلف و شرکتهای مختلف با هم بحث کنیم نتیج چی میشه
اطلاعات بیشتر تصمیم گیری بهتر
پیش پای شما روز سرعت من اونقدر بود اما الان دیگه نیست![]()
سلام دوستان.راستش می خوام کمکم کنید.راستش من قبلا از اندیشه سرویس می گرفتم سعی می کردم همیشه 256 بگیرم.یه بار دیدم سرعت اندیشه بد جوری افت کرده مثلا شبا می اومد بین 30 تا 40 .از این رو کفرم در اومد تصمیم گرفتم شرکتمو عوض کنم.یه بار که داشتم تو خیابون می رفتم.روی زمین چشمم به یه اگهی افتاد.بله شرکت دامون بود.منم به خودم گفتم شاید این شرکت که تازه اومده رشت ،چون کاربراش کم هستن حتما سرعتش نجومی هست.خلاصه رفتم ثبت نام کردم.ولی چشمتون روزه بد نبینه وقتی سرویس 256 رو گرفتم تو روز 50 یا 56 بهم میداد با دانلود منیجر.تو شب هم از 0 بگیر تا 30 گاهی هم 40 خودشو نشون میداد.در صورتی که اون چند ماهی که اندیشه بودم سرعتم تا 220 هم میرفت ،شبا هم بین 30 تا 100 میرفت.البته متغیر بود.حالا می خواستم ازتون راهنمایی بخوام واسه تعویض شرکت.به نظرتون کدوم شرکت برم؟بعضی ها می گن برو دوباره اندیشه ،بعضی ها هم میگن برو شرکت البرز.از شما خواهش می کنم راهنماییم کنید که دیگه اشتباه نکنم.با تشکر
سلام تو سایت
لوگین که شدید قسمت تماس با پشتیبانی تست سرعت داره تو شب یا روز یه تست ازونجا بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان سرعتم بدون نوسانن و با همون صفر شدن ها حداکثر روی 39 میخ شده و جالب اینجاست که downstream تغییر نکرده و وقتی با یه ترفد سرعتم رو بالا تر میبرم مثلا 45 سریع صفر میشه و باز به همون 39 بر میگره یه حالت ری ست شدن
فقط خدا به دادمون برسه اینطور که داره پیش میره چند وقت دیگه سرعت منفی میشه و وقیت کانکت شد یه سری فایل از هاردت upload میشه
![]()
من الان ساعت 2.5 بامداد سرعت بالای 100 ولی هر 20 دقیقه یکبار 0 میشه ولی خداییش من هر جور حساب میکنم احتمالا اصلا اندیشه معلوم نیست چه ÷هنای باندی رو خط من گذاشته اولا که نامحدود دارم شماها میگید باید 16 باشه تو روز 130 هست دوما شبا سرعت شما به شدت افت داره بره من حداقل دیگه 70 بیشتر زمان شب هم بالای 100 هست قطعی دارین من کلا تو این 3 ماه شاید 5 بار قطع شده باشم
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
میگم زنگ بزنم به اندیشه بهشون اطلاع بدم ببینم قضیه چیه
سلام من هم دقیقا تو روزا 130 تا 140 خطم بالا می ره شبا تا 50 یا 60 منم شاید هفته ای یکبار dc بشم که هر موقع هم اینطوری شده مودمم از گرما در حال سوختن بوده که یه چند دقیقه بعد دوباره روشنش می کنم همه چیز ردبف می شه به نظرم اگه کسی قطعی یا مشکل داره باید اطلاع بده من یکی از دوستام خیلی ادم گیری بود کم و بیش مشکل قطعی داشت هم رفت مخابرات خطشو عوض کرد هم تو اندیشه پورتشو الانم می گه اصلا قطعی ندارم
راستی یه سوال دیگه.
و-ی-پ-ی-ا-ن روی نوسان سرعت تاثیر داره یا نه
حتما اینکارو بکن سلام منم برسون
60 درصد بسم ا.. الرحمن الرحیم
بسته به سرور
خدا روشکر شما ها همه راضی شدین فقط نمیدونم چرا وضعیت بر عکس شد من اصلا راضی نیستم هی داره سرعتم کم و کم تر میشه تا هفته پیش همه چیز ایده ال من بود اما الان واقعا سرعتم از 39 بیشتر نمیشه این فاجعست
Last edited by mtx891; 23-08-2010 at 03:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)