تو برو...من اول باید برم با این داورها یه صحبت محترمانه داشته باشم!باورکنید کاری نمیخوام بکنم بابا!یه صحبت مردونه فقط!: دیمثل اینکه با شتر دیر میرسیم من همین الان با هواپیما میرم سر وقت کالدرون ! مرتیکه .... !!!!
تو برو...من اول باید برم با این داورها یه صحبت محترمانه داشته باشم!باورکنید کاری نمیخوام بکنم بابا!یه صحبت مردونه فقط!: دیمثل اینکه با شتر دیر میرسیم من همین الان با هواپیما میرم سر وقت کالدرون ! مرتیکه .... !!!!
گلم می شد اون کمک داور احمق افساید گرفته بود !!اخ اخ نمیدونم این هاینزه احمق رو کی راه داده تو تیم.
اخه هر کسی بود اون صحنه عالی رو گل میکرد بجز این ابله .
عجب .........
جدا" گلشون آفساید بود ؟؟؟
بابا خیلی قاطی کردی احمداااا!بیخیال...گلستان کجا بود؟!من همون اول گفتم برکناری کاپلو بیجا بود..هنوز باور نمیکنم که اون رفت...اما خب الانم باید از شوستر حمایت کنیم...خداییش تقصیر! داورانه دیگه!کالدرون این هر دو برن بیرون چقدر خوب میشه گلستان میشه تیم ما.
فقط برن بیرون
موافقم خیلی خره !!! اگه هیگویین بود دقیقه ی 93 گل می زد ..!! :ذی شرط می بندم !! :ذیبیرون کشیدن اشنایدر و هیگواین اشتباه محض بود نمیدونم چرا بازیکنای که خوب دارن بازی میکنن رو این شوستر احمق میکشه بیرون.
دقیقا...مثه آفسایدی که از هیگواین گرفته شد...گلم می شد اون کمک داور احمق افساید گرفته بود !!
------------------------
حالا دقیق نمیدونم!اما تو اون شرایط که حالم گرفته شد،یه لحظه دقت کردم گل آفساید بود....عجب .........
جدا" گلشون آفساید بود ؟؟؟
آره والا ....![]()
اقا تقصیر استکبار جهانیه و دسیسه هایی که بر علیه طرفداران مسلمان ( و البته ایرانی ) درست کردند و این ها همه و همه تهاجم فرهنگی هست !! :ذی
: دی....وحید امشب اصلا حالت خوش نیستاااا!ولی من میگم اگه هیگو میبود دقیقه 92 گل میزد!!!:د یموافقم خیلی خره !!! اگه هیگویین بود دقیقه ی 93 گل می زد ..!! :ذی شرط می بندم !! :ذی
نه جان ما بیایم با خودمون رو راست باشیم.
بازیکنا عالین خییلی خوبن اما معلومه که مشکل چیه تنها و تنها مشکل سیستم بازی ما هستش و اونم فقط از مربی سر منشا میگیره.
من نمیدونم چی بگم به نظر من تا شوستر هستش این مشکلات هم هستشو
داور یه اشتباه کنه اما رئال باید که مقابل تیمهای مث المریا و بیلبائو باید 5 تا 6 تابزنه که دیگه جای برای این حرفا نمونه مشکل از داوری نیس لا اقل در این بازی.
مشکل از خودمونه باید یه تغییر کادر فنی رو انجام بدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)