تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 949 اولاول ... 75475525565571572573574575576577578579585625675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

مرکز ما از خلوت ترین منطقه ها در شبانه هست ، چون ۹۰ درصد مشترک ها تجاری هستن و شب تعطیل هستن ، از هر شرکتی هم خریدم اگه خودشون محدودیت نزاشته باشن حداکثر سرعت شبانه رو در تمام شب ها بهم میداده

مثلا پارس آنلاین که معمولا اکثر کاربرا شبانه مشکل کمبود پهنای باند دارن ، من مثل روز سرعت دانلودم ۹۰۰ هست و هیچ وقت کم نشد ( شبی هم ۱۵ گیگ دانلود کردم تو این ۱ ساله که ازش داشتم )

این محدودیت شبانه فن آوا کت بیشتر از ۱۹۰ نمیشه تابلو هست که از مرکز خود فن آوا با اکانتینگ قرار دادن چون خط مثل روز بسته شده ولی سرعت رو با اکانتینگ محدود کردن به ۱۹۰

در ضمن مرکز دانشگاه ( تهران ) هستم ( که میشه محدوده چهارراه جمهوری ، چهارراه ولیعصر ... ، که همش پاساژ و بازار و معازه هست و شبا همشون تعطیلن )

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام

ممنون استاد. کمتر کسی رو تو نت ایرانی دیدم که برای جواب دادن سوال دیگران انقدر وقت بذاره

به عنوان مشورت با شما یه مواردی رو بگم
    با توجه به این شرایط فن آوا شبی 3.42 دانلود داره
    از اون طرف اگر مخابرات 512 نامحدود واقعا 64 کیلو دانلود بده که به گفته دوستان میگن میده میشه 5.5 گیگ با قیمت 24 تومن
    حالا ما با قطعی هاش بگیریم 5 گیگ. نه اصلا 4.5 گیگ. برای امثال من که این حجم براشون کافیه بصرفه ست. نه؟
    چیزی هست که از قلم انداخته باشم؟

2. این کاربر از MahZi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من پارس آنلاین دارم میخوام چند روز دیگه بیام فن آوا. میگه پایین تر از 512 تو مرکزتون نمیدیم! می خوام 512 5gb بگیرم که شبانه داشته باشه. میگه رو 4mb میبندیم بعد میگه شبانه سرعتتون همون سرعتی هست که خریدین یعنی 50 اینا. اینطوریه واقعا؟ کمه که... اینجارو میخوندم دوستان میگن 190 ایناست شبانشون
    چیکار کنم..

* پینگ 8.8.8.8 چطوره ؟
    عزیز اگه تهرانی زنگ زدی به فروش کلا فرض رو بر این بگیر که دروغ میگن چون واقعا همینه

وقتی اینو بهتون گفتن بگو پس هیچی اینجوری باشه نمیخوام میرم مثلا از آسیا تک یا ایم یه شرکت دیگه میگیرم ، اینو بگی احتمال ۹۰ درصد بهت دوباره پیشنهاد سرعت پایین تر میده ( اگه راه نیومد قطع کن دوباره زنگ بزن با یه فروشنده دیگه حذف بزن همین حرفا رو بزن ) هر صحبتی در مورد نبود پورت و پر بودن پورت گفتن بازم دروغ میگن هر چی گفتن شما یه جوری صحبت که که اصلا با شرایط اونا مایل نیستی و متاسفانه نمیتونی با این شرایط بگیری ازشون و برو برای خداحافظی کردن ! فقط با این روش میتونی بفهمی واقعا دروغ میگن یا نه چون تا میبینن پشیمون شدی تا اونجایی که بتونن باهات راه میان

4. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

ممنون استاد. کمتر کسی رو تو نت ایرانی دیدم که برای جواب دادن سوال دیگران انقدر وقت بذاره

به عنوان مشورت با شما یه مواردی رو بگم
    با توجه به این شرایط فن آوا شبی 3.42 دانلود داره
    از اون طرف اگر مخابرات 512 نامحدود واقعا 64 کیلو دانلود بده که به گفته دوستان میگن میده میشه 5.5 گیگ با قیمت 24 تومن
    حالا ما با قطعی هاش بگیریم 5 گیگ. نه اصلا 4.5 گیگ. برای امثال من که این حجم براشون کافیه بصرفه ست. نه؟
    چیزی هست که از قلم انداخته باشم؟
    اره برای شما خوبه اگه به همین مقدار حجم راضی هستی

روز هم که سرعتت بالاست حداقل تا ۶ مگ باز هست اگه بهشون بگی

ولی خب واقعا ۳ تا ۴ گیگ کمه

6. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درسته
    سرعت 190 برای سرویس های 1 مگ هست
    پینگ 8.8.8.8 : 250 تا 300 هست !
    یعنی هیشکی سرویس 512 رو نگرفته؟1mb 190 باشه یعنی 512 90 ایتا میشه ؟

پارس خوبیش این بود پروفایل gaming داشت 80% اوقات پینگ8.8.8.8 120 بود
    Last edited by Tenhi; 25-11-2014 at 14:47.

8. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی هیشکی سرویس 512 رو نگرفته؟1mb 190 باشه یعنی 512 90 ایتا میشه ؟

پارس خوبیش این بود پروفایل gaming داشت 80% اوقات پینگ8.8.8.8 120 بود

میشه 120
    من داشتم
    شبی 2 تا 2.5 گیگ

10. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان الان با صدای مشتری فن آوا صحبت کردم و سر همین قضیه که شبانه محدود میشه به ۱۹۰ بهشون شکایت کردم و گفتم که مسؤل فروشتون به من گفت سرعت شب مثل روز هست و فوقش یکم کم میشه ولی الان از ۷۰۰ دقیقا توی ساعت ۲ میاد روی ۱۹۰ قفل میشه و چنین چیزی رو به من نگفتن

جواب ایشون :

گفتن که بله شبانه روی ۱۹۰ قفل میشه توسط اکانتینگ و مسئول فروش باید بهتون میگفتن و اگه نگفتن شمارتون و تاریخی که باهاشون صحبت کردید بگید صداشون ضبط شده و اگه درست باشه حرفتون میتونید تخلیه کنید و مبلغ پرداختی برای اینترنت ( احتمالا هزینه رانژ رو کم میکنن ) بهتون برگشت داده میشه

شمارمو هم دادم که باهاش صحبت کرده بودم و قرار شد صدای من و ایشون رو در بیارن تا فردا بررسی بشه و تکلیفش مشخص بشه

پس این قضیه که شبا محدود میشه رو ۱۹۰ قطعیه ( برای سرویس ۱ مگ ) و خودشون هم گفتن چنین چیزی هست

12. 10 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    آقا من میخوام پارس رو تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه
    فن آوا برنامه پولی کردن شبانه رایگان نداره و همچنان رایگان باقی میمونه ؟

14. این کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=faramobile;8467050]یعنی فکر کنم رکورد رانژه رو و تعویض سرویس رو شکوندم !!

تو فرم فسخ قرار دادم با پارس آنلاین زدم ۳ آذر خط رو تخلیه کنن ، صبح ساعت ۸ از خواب بیدار شدم با کمال تعجب خط رو تخلیه کردن و لینک ندارم ! بعدش زنگ زدم فن آوا گفتم خطم خالی شد شما درخواست بزنید رانژ بشه ، اونم زد ، زنگ زدم مخابرات گفت درخواست رسیده ، ساعت ۵ اومدم خونه دیدم لینک وصل شده !!! زنگ زدم فن آوا پسوردم رو دادن !!

از شر پارس آنلاین هم راحت شدیم رفت ، الانم سرعت دانلودم ۱ مگ هست ( پروفایل ۱۰ مگ خواستم ببندن ) حالا شب هم تست کنیم ببینیم چطوریه !
    سلام ميشه دقيق بگي مشكل پارس آنلاين چي بود؟

16. این کاربر از hamidhesari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض Adsl Fanava / شركت فن آوا

سلام ميشه دقيق بگي مشكل پارس آنلاين چي بود؟
    یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزنید متوجه میشید ، از ۱۰ آذر شبانه رایگان پارس آنلاین حذف میشه
    یعنی هر مقدار ( حتی ۱ مگ ) هم تو شبانه مصرف کنید یک سومش از حجم روزانتون کم میشه ، یعنی برای هر گیگ شبانه قیمتش میشه ۱۳۰۰ تومن !! در صورتی که شما مثلا از ایرانسل بسته ۲۴ گیگ شبانه رو بخرید ۳۰ روز میشه ۱۰ تومن که یعنی گیگی ۴۱۶ تومن ، یعنی حتی کمتر از یک سوم قیمت پارس آنلاین ( در ضمن مثلا اگه سمت شما 4G ایرانسل پوشش بده {که تا چند وقت دیگه اکثر مناطق میده} سرعتتون حدودا بین ۱۵ مگ تا ۲۱ مگ میشه بدون مشکل خط و نویز و رانژ ... )

البته نمیگم که ایرانسل هم با این قیمت خوبه ! فقط با پارس آنلاین مقایسه کردم که حتی ایرانسل هم از پارس بهتره !

وگرنه اگه کاملا رایگان باشه مثل همین فن آوا اونوقت میشه تازه روش فکر کرد ( که بازم مشکل محدود کردن سرعت در شبانه فن آوا وجود داره که کاربران رو موقع فروش فریب میدن و نمیگن که سرعت محدود هست )
    Last edited by faramobile; 25-11-2014 at 18:04.

18. 5 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزنید متوجه میشید ، از ۱۰ آذر شبانه رایگان پارس آنلاین حذف میشه
    یعنی هر مقدار ( حتی ۱ مگ ) هم تو شبانه مصرف کنید یک سومش از حجم روزانتون کم میشه ، یعنی برای هر گیگ شبانه قیمتش میشه ۱۳۰۰ تومن !! در صورتی که شما مثلا از ایرانسل بسته ۲۴ گیگ شبانه رو بخرید ۳۰ روز میشه ۱۰ تومن که یعنی گیگی ۴۱۶ تومن ، یعنی حتی کمتر از یک سوم قیمت پارس آنلاین ( در ضمن مثلا اگه سمت شما 4G ایرانسل پوشش بده {که تا چند وقت دیگه اکثر مناطق میده} سرعتتون حدودا بین ۱۵ مگ تا ۲۱ مگ میشه بدون مشکل خط و نویز و رانژ ... )

البته نمیگم که ایرانسل هم با این قیمت خوبه ! فقط با پارس آنلاین مقایسه کردم که حتی ایرانسل هم از پارس بهتره !

وگرنه اگه کاملا رایگان باشه مثل همین فن آوا اونوقت میشه تازه روش فکر کرد ( که بازم مشکل محدود کردن سرعت در شبانه فن آوا وجود داره که کاربران رو موقع فروش فریب میدن و نمیگن که سرعت محدود هست )
    با تشكر مجدد من ميخواهم سرويس نامحدود 256 از پارس آنلاين بگيرم. دانلود شبانه هم ندارم. مصرف عادي ماهانه ام بين 20 تا 25 گيگ است.خوبي پارس اين است كه تا 16 گيگ اول 16 و 4 برابر سرعت اسمي داره و بعد از ان سرعت اسمي است. هزينه ش هم 45 تومن است . در فن اوا مثلا سرويس 512 نامحدود بگيرم از اول همان سرعت اسمي است و هزينه اش هم 39 تومن است. بنظرت كداميك براي من مناسب تر است؟

20. این کاربر از hamidhesari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •