دریافت آخرین ورژن Direct X9 از این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریافت آخرین ورژن Direct X9 از این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی Act of War: High Treason رو خریدم موقع نصب میگه باید ACT OF WAR direct action رو نصب کنی
راهی هست که بشه بدون نصب اون بازی رو راه انداخت؟
من ACT OF WAR direct action رو دارم و انو نصبش هم کردم اما بازم این ارور رو میده
ممنون
من موقع نصب call af duty 2 مشکل داره call of duty 1 هم نصبه . موقه نصب یه error میده که نمیشه نصب کنی
setup could not locate a valid installation of call of duty
call of duty must be installed before installing call of duty united offensive
ولی من که گفتم call of 1 ره نصب کردم مشکل از کجاست ؟
سلام
من بازی Act of War: High Treason رو خریدم موقع نصب میگه باید ACT OF WAR direct action رو نصب کنی
راهی هست که بشه بدون نصب اون بازی رو راه انداخت؟
من ACT OF WAR direct action رو دارم و انو نصبش هم کردم اما بازم این ارور رو میده
ممنوندوستان عزیز که اینطور مشکلی دارند .من موقع نصب call af duty 2 مشکل داره call of duty 1 هم نصبه . موقه نصب یه error میده که نمیشه نصب کنی
setup could not locate a valid installation of call of duty
call of duty must be installed before installing call of duty united offensive
ولی من که گفتم call of 1 ره نصب کردم مشکل از کجاست ؟
ممکنه مشکل از 2 جا باشه :
1. یا نسخه ی قبلی بازی نسخه ی انگلیسی نیست و فارسی و دستکاری شده است .
2. ( در صورتی که مسیر بازی قبلی رو میخواد ) آدرس رو اشتباه وارد میکنید .
من هر 14 قسمت کشتی کج 2008 را از این سایتها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کردم حالا وقتی روی راست کلیک و روی Extract to WWE_Smackdown_VS._Raw_2008_YOMATAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می رنم (البته اول هر 14 قسمت رو انتخاب میکنم) اکستراکت می شه و یک فایل exe وقتی درست می شه من روی فایل exe کلیک می کنم و یک فایل Command Prompt می یاد بالا و سریع بسته می شه می خواستم ببینم باید چه کار کنم؟
دوست عزيز بازي هايي كه دانلود ميكنيد 80درصدشون خرابن شما بايد از يه سايت معتبر اين بازي را دانلود ميكردين!
سلام اوراکل
من یه جور هک کردن میخوام
می شه بوت فایل بازی رو یه جوری دستکاری کرد؟
اخه من کل تهرون رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم نسخه اورجینالشو پیدا کنم
فقط امپرور و یه شرکت دیگه این بازی رو دادن که امپرور سانسورش کرده بود (همون دستکاری که شما فرمودید)
و اون یکی هم دوبله
اگه راه دیگه ایی هست معرفی کنید
نه متاسفانه راهی نیست .سلام اوراکل
من یه جور هک کردن میخوام
می شه بوت فایل بازی رو یه جوری دستکاری کرد؟
اخه من کل تهرون رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم نسخه اورجینالشو پیدا کنم
فقط امپرور و یه شرکت دیگه این بازی رو دادن که امپرور سانسورش کرده بود (همون دستکاری که شما فرمودید)
و اون یکی هم دوبله
اگه راه دیگه ایی هست معرفی کنید
مشکل هم همونه که دستکاری شده .
مگه اینکه نسخه ی اصلی رو از طریق اینترنت دانلود کنید .
[با سلام خدمت کلیه دوستان گرامی دوستان عزیز من یه مشکل اساسی در بازی fifa08 دارم دوستان من این بازی رو نصب کردم و اجرا میکنم ولی هیچ کیفیت و گرافیکی نداره آیا dvd قلابیه یا چیزه دیگه هر کی میدونه خواهشا به ما بگه راه دوری نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iazon; 30-04-2008 at 20:38.
با سلام .[با سلام خدمت کلیه دوستان گرامی دوستان عزیز من یه مشکل اساسی در بازی fifa08 دارم دوستان من این بازی رو نصب کردم و اجرا میکنم ولی هیچ کیفیت و گرافیکی نداره آیا dvd قلابیه یا چیزه دیگه هر کی میدونه خواهشا به ما بگه راه دوری نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما لطف کن کل مشخصال سیستمت رو بزار ( VGA , Ram , CPU )
بعدشم بگو چه ویندوزی نصب داری .
موفق باشید .
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)