تو كه انقدر خنگ نبودي مجيد ، از اين واضح تر ؟
يعني هر دوشون اينترنت دارند يا نه ؟ هر دو مي تونن همزمان از اينترنت استفاده كنند يا نه ؟
بازم بگم ؟....
تو كه انقدر خنگ نبودي مجيد ، از اين واضح تر ؟
يعني هر دوشون اينترنت دارند يا نه ؟ هر دو مي تونن همزمان از اينترنت استفاده كنند يا نه ؟
بازم بگم ؟....
نه مستر کد ندارن
با برنامه فون ایکس اس میشه. همون اول که گوشی رو وصل میکنی و میشناستش کدشو هو بهت میگه
نه پسورد را فراموش نکرده ام فقط می خواستم بدونم آیا امکان داره گوشی من دسته کسی بیوفته و از همه چی توش با خبر بشن ؟
پس شما میگی که آره امکان داره!
اگر اونقدر حرفه ای باشه که بلد باشه با phone xs فلش کنه آره میتونه.
سلام
چه كنيم زندگي و هزار دردسر و مشغله بالاخره آدمو خنگ ميكنه.....
بله همزمان ميشه هردوشون به اينترنت وصل شن.يعني در واقع لپتاپ اينترنتشو با گوشي شير ميكنه.
خط بعد رو فقط سامان بخونه:
از همون بنده خدايي كه ميشناسي بپرسي بهت كامل توضيح ميده.فقط با يه آواتار خوب برو جون بچت.
موفق باشي.
تو تب گروپ هیچ چی نیست که من تیک بزنم !تو همون اينترنت اكانت از تب گروپ روي اينترنت كليك كن و همه گزينه ها رو تيك بزن.بعد برو ببين جواب ميده يا نه؟
تو اینترنت اکانت دو تب وجود داره :
اکانت
گروپ
درسته ؟
تو تب اکانت، کانکشن هایی که ساختم وجود دارن :
ولی تو تب گروپ، هیچ چی نیست که من بخوام انتخاب کنم !ad-hoc bluetooth pan
defaultwifiaccount
emad که طبق گفته های خودت ساختم
irancell-gprs که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
خیلی ممنون![]()
يعني چي هيچي نيست؟
بايد يه گزينه اينترنت باشه اونجا كه سه تا عكس كره زمين هم كنارش باشه.
اگه نيست شما از منو بالا گزينه نيو اكانت رو انتخاب كن.
بعد گزينه آخر يعني گروپ اكانت رو انتخاب كن و اسمشو هر چي خواستي بزار.اگه بزاري internet بهتره.
بعد يه بار ديگه اكانت ايرانسل رو بساز و هنگامي كه پرسيد تو كدوم كروپ ذخيره بشه ، اينترنت ( يا هر چيزي كه اسمشو گذاشتي ) انتخاب كن. ببين جواب ميده يا نه؟
موفق باشي.
خوب اینو از اول میگفتی.
ما هم به جمع اینترنتی های موبایل پیوستیم
واقعاً ممنون
پس مشکل من همین بود..
خودم باید دستی این گروپ رو می ساختم یا خودش به صورت پیش فرض این گروپ رو باید میداشت ؟
با سلام
با هزار زور و زحمت گوشیم رو آپدیت کردم
ولی بعد از آپدیت گوشیم رو حالت فیلم برداری فوکوس نداره
از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)