اگه میخوای توی garena بازی کنی که توضیح دادن دوستان اگه میخوای بدون lag بازی کنی باید به یکی از سرور ها بری مثلاخیلی سرور خوبی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه میخوای توی garena بازی کنی که توضیح دادن دوستان اگه میخوای بدون lag بازی کنی باید به یکی از سرور ها بری مثلاخیلی سرور خوبی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارنا من رفتم ولی نمیدونستم کجا کلن ایرانی هست ولش کردم این گارنا مثل wcgzone هست حلی باحاله
بچه ها من پچ 23 رو دارم بات ها غیر فعال شده بات رو از کجا دانلود کنم و کجا بریزم؟
سلام
یه چندتا سرور معرفی کنید که خالی باشه!!!!
چند صفحه پیش 2تا معرفی کردن ولی پرن!!!!!
سلام پژمان گیم جان
بفرما
راستی یه روز تو سرور مستر فکر کنم شما بودید که با هم بودیم نیکت چی بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دز ضمن تو همون صفحه اموزشش رو داده چطوری بات رو نصب کنی اگه انگلیسیت زغالیه متونی از ترجمه گر گوگل استفاده کنی
cs.gamers
85.9.77.134:27015
gamezone
85.9.77.142:27015
master
83.115.23.10:27015
shattel
94.183.220.220:27015
94.183.220.220:27019
wcg.ir
87.107.20.99:27015
این همش خالیه خیلی کم شلوغ میشه
h.o|gamer
87.107.20.102:27015
ضمنا" توسایت wcg.ir بروید اونم چندتا اپی جدید داره بگیرید توش هم درمورد کانتر سورس حرفهای شندیم مبنی بر ساخت سرور سورس
\
Last edited by khelane; 07-09-2009 at 17:32.
این آخریه می گه Invalid CD Key
بقیشونم این پیغامو میدن
you have been disconnected from the server.
reason:kicked:dropped due to slot reservation
چی کار باید بکنم؟
Last edited by runner; 07-09-2009 at 17:36.
من با اون باتها برای 1.6 هرچی ور رفتم نتونستم بات ادد کنم ( pod )
ادد کردنشو چه جوریه ؟
برای اخطار مربوط به کلید سی دی این فایل ریجیستری رو بگیر و اجراش کن و yes رو بزن ببین درست میشه
من که تاحالا در همشون بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
برای اخطار دومی مربوط به سرور cs.pgamer.. دیروز اینجوری شده مثلا" وقتی سرور از 29 نفر 28 نفرش پر شده نمیتونی وارد شی جالبه ادمین ها هم رزرو ش نکردن!! خلاضه برای ورود به اون سرور باید 29 به 27 باشه بتونی وارد شیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام برای وارد کردن بات ها پوشه podbot رو درمسیر پوشه cstrike/addons کپی کنی بعد از کپی کردن میری تومن با اون باتها برای 1.6 هرچی ور رفتم نتونستم بات ادد کنم ( pod )
ادد کردنشو چه جوریه ؟
cstrike\addons\metamod
در پوشه metamod تکست plugins رو باز کرده واین نوشته رو به اخرش اضافه کن
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
بعد سیوش کن برو تو بازی بات ها 4به 4 هست اگه خواستی به منوبات ها دسترسی پیداکنی کافیه دکمه= رو بگیری موفق باشی
سلام
دوستان سروری هست که مپش فقط de_dust2 باشه و آنتی چیت داشته باشه و توش هم کسی چیت نزنه و بدون دردسر هم بشه بهش وصل شد؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)