نه دوست من! یعنی شما میگی مانای طرف رو میسوزونه؟!!
نه دوست من! یعنی شما میگی مانای طرف رو میسوزونه؟!!
امروز به سایت gosugamers.net رفته بودم و در انتها برای مشاهده کلن های برتر به قسمت رنکینگ این سایت رفتم (گفتم بد نیست اینجا هم 10 کلن برتر رو قرار بدم)
1- Ravens
EG.Dota -2
[K] -3
Ks.Int -4
dmZ -5
SGC -6
mouz -7
SK -8
PS -9
7L -10
این رنکینک بر چه اساسی هست؟
تو 6اون به اندازه فاصله ای که با هرو مقابل داری پلاس اتک میده و مانای خودت کم میکنه
خود سایت که توضیح خاصی نداده اما قاعدتآ باید با توجه به فاکتورهایی مثل: تعداد بازی, تعداد پیروزی, تیم حریف, نوع لیگ و... باشه
Last edited by Dark Angel.Ir; 14-05-2009 at 08:50.
یعنی Raven از ks.int بالاتره ؟!؟! من یه ریپلی از این دو تا دیدم ks ترکوند راون رو !
سلام دوستان
من پچ 1.18 نصب کرم وکرک کردم ،1.21،1.22و1.23 هم همینطور.(آخرین پچی که نصب کردم 1.23 بود)
حالا تو gg کسی با پچ 1.21 بازی میسازه ندارمش
قضیه چجوریاست؟
شما باید قبل از پچ کردن بازی به 1.22 . 1.23 یه کپی میگرفتی از بازیت تا 3 تا پچ رو داشته باشی
شما با 1.23 تو اروپا میتونی بازی کنی
منم حرف شما رو قبول دارم, از نظر افتخارات دو کلن هم, Ks.Int خیلی سرتره اما فقط بازی مقابل که نیست. شما تو سایت یک نگاهی به نمودار این دو تیم بندازید, Ravens یک سیر صعودی و تقریبآ ثابت داره برخلاف Ks.Int که با فراز و نشیب های بسیار یک سیر نزولی رو طی کرده. (در ادامه, ادرس صفحه مربوط به هر دو کلن رو براتون گذاشتم)
Ravens
Ks.Intکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dark Angel.Ir; 14-05-2009 at 10:36.
آقا سرور wow از دیشب اف شده قضیه چیه ؟؟؟
آره ravens از وقتی بچهای mym([k]) 3 تاشون رفتن تو اون تیم ترکوندن
Eg از وقتی merlini با fear رفتن تو اون تیم اونم تیمش بهتر شده مخصوصا که قبلا با هم تو mym([k]) بازی میکردن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)