تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 858 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

32 اینقدر کمه که کسی حوصله دانلود باهاش رو نداره! اما روزی ۲.۴ گیگ میشه! پول برق و قطعات رو‌در نظر بگیری، اصلا منطقی نیست
    من کاری با منطقی یا غیرمنطقی بودنش ندارم. خودمم هم قبول دارم که ایرانسل تعرفه های نامحدودش اصلا به صرفه و عقلانی نیست اما دوستمون گفته بود 112 گیگ نامحدود حساب نیست و حجمیه ، منم این پست رو گذاشتم تا دوستان در خصوص ترافیک سرویس ها دقت بیشتری پیدا کنند . حجمی که ایرانسل برای سرویس های نامحدود گذاشته هیچ وقت تمام نمیشه .به عنوان مثال همین سرویس 4 مگ ترافیکش 30 گیگ هست که از 112 گیگ کم کنیم 82 گیگ باقی میمونه .یعنی بعد از اتمام ترافیک استانه با سرعت 32 کیلوبایت میتونید 82 گیگ در ماه مصرف داشته باشید که اگر به صورت شبانه روز بزارید برای دانلود ماهی 82 گیگ مصرف میشه .پس حجم کاملا نامحدوده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

اگرمیخاد اینترنت ثابتش جای adsl بگیره باید قیمتاشوپایینتربیاره یاحجم منصفانه روبالاترببره .وگرنه ازهمه نظر هنوز adsl مناسبترین نت خانگی هست

3. 2 کاربر از حبیب 35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگرمیخاد اینترنت ثابتش جای adsl بگیره باید قیمتاشوپایینتربیاره یاحجم منصفانه روبالاترببره .وگرنه ازهمه نظر هنوز adsl مناسبترین نت خانگی هست

اشتباهه که ایرانسل بیاد جایگزین سرویس ADSL خانگی بشه .
    مزیت ایرانسل تو سرعتشه نه تو نامحدود سرویس دادن. بنظرم با توجه ماهیت اشتراکیه دکل ارایه سرویس TD به صورت نامحدود اشتباهه برای ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

البته به خاطر هزينه برق و استهلاک تجهيزات بيسيم، هميشه هزينه TD باز هم هرچقدر پايين بياد از ADSL بيشتر ميشه.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

6. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نه این ذهنیت متاسفانه در میان ما ایرانیها اشتباست همه متاسفانه و به اجبار بر عکس فکر می کنند. هر عنوان و کالا و سرویسی که وارد ایران می شود گرانتر هم هست شما چه عنوانی را تاکنون در تمام عمرت دیدید که ارزان از مدل سرویس و کالای پیشین خود بوده؟

وقتی که ADSL (منسوخ شده کنونی) وارد ایران شد آیا قیمتش کمتر از دیال آپ بود؟ نمیدونم اصلا شما آن زمان شما حضور داشتی یا نه؟ چطور ADSL جایگزین دیال آپ شد؟

انتخاب کن:

1 قیمت
    2 سرعت و کیفیت
    3 محبوبیت و رضایت

8. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

فکرکنم حضورداشتم دقیقا 39 سالمه داداش کوچولو.من سیم کارت یک میلیون سیصدتومنی ازایرانسل خریدم .میتونی از بزرگترات سئوال کنی

قیمت نت اون موقع بااوضاع اقتصادی ووضعیت حقوق قشر متوسط قابل مقایسه نیست.این قیمت گزاری که شما میگی بایدروزشماربزارن هرروز بایدنسبت به دیروزنتشونو گرونتربدن

قیمت دایل اپ زمان خودش زیادبود چون سرویسی بود کاملاجدیدوناشناخته ولی الان خرید نت ازخریدیک سطل ماست راحتترشده چون شرکتها زیادشدن

منم درپست بالابه عنوان مصرف کننده نظرمو گفتم.

10. این کاربر از حبیب 35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

فکرکنم حضورداشتم دقیقا 39 سالمه داداش کوچولو.من سیم کارت یک میلیون سیصدتومنی ازایرانسل خریدم .میتونی از بزرگترات سئوال کنی

قیمت نت اون موقع بااوضاع اقتصادی ووضعیت حقوق قشر متوسط قابل مقایسه نیست.این قیمت گزاری که شما میگی بایدروزشماربزارن هرروز بایدنسبت به دیروزنتشونو گرونتربدن

قیمت دایل اپ زمان خودش زیادبود چون سرویسی بود کاملاجدیدوناشناخته ولی الان خرید نت ازخریدیک سطل ماست راحتترشده چون شرکتها زیادشدن

منم درپست بالابه عنوان مصرف کننده نظرمو گفتم.
    جای تعجب و شک داره کسی با سن شما و این لحن صحبت

به هرحال همواره و همیشه وضعیت کشور اینطوری بوده و آن زمان هم گرانی وجود داشته
    شما اگر کاربر باشی که هستی پس باید بدون در نظر گرفتن معضلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بهترین گزینه رو برای استفاده خود انتخاب کنی.

تکنولوژی ADSL از رده خارج شده است و هم اکنون شاهد رقابت (تقریبا آغاز شده) شرکتهای ISP برای داشتن و ارایه اینترنت TD هستیم بزودی این رقابت جدیدتر و ملموس می شود.

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من باداشتن نت ایرانسل هم ثابت هم همراه هنوزهم دربعضی مواقع ازنت adsl استفاده میکنم (منسوخ نشده)

adsl همین بستهای نامحدود نت ثابت ایرانسلو دارن ارائه میدن پس (منسوخ نشده)

خداکنه این رقابتی که مدنظرشماست به نفع جیب ملت بشه نه شرکتهای ارائه دهنده

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من باداشتن نت ایرانسل هم ثابت هم همراه هنوزهم دربعضی مواقع ازنت adsl استفاده میکنم (منسوخ نشده)

adsl همین بستهای نامحدود نت ثابت ایرانسلو دارن ارائه میدن پس (منسوخ نشده)

خداکنه این رقابتی که مدنظرشماست به نفع جیب ملت بشه نه شرکتهای ارائه دهنده
    دوست محترم به آخبار روز مراجعه بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

15. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مودم جدید ایرانسل که به گفته ی خودشون نسبت به مدل قبلی گیرندگی بهتری داره :

17. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •