همراه اول فقط تو شهر ورامین فعال هستش
ایرانسل تو استان تهران هنو فعال نشده
همراه اول فقط تو شهر ورامین فعال هستش
ایرانسل تو استان تهران هنو فعال نشده
تایید میشه
دقیقا درسته ورامین هیچ خبری نیست که نیست ولی همراه اول پوشش ضعیف ایجاد کرده فعلا
من که ورامین هستم واقعا از نیاز شدید مردم به پهن باند خبر دارم چون کارم کامپیوترو اینترنت هست با اینکه تعداد زیادی ADSL گرفتند از شرکتهای خصوصی یا مخابرات ولی حجم متقاضی انقدر بالاست که پورتها پر شده فعلا و اینترنت فعلا واگذار نمیشه مگر اینکه پارتی باشه یکی تخلیه بزنه این بره بگیره... دوستام هم منو می بینند میگند ایرانسل نیومد 3G ورامین؟ ...
رایتل هم در ورامین پوشش خوبی ایجاد کرده ولی به دلیل قیمت بسیار بالای بسته ها کمتر کسی از رایتل استفاده می کنه...
اگه فعال شه تو خوده سایت ایرانسل ثبت میشه
کسی نگفت فعال شده
برنامه ایرانسل من رو نصب کنید
ببخشید می شد یک توضیحی راجع به تجهیزات هیوای بگید که ایرانسل ازش اساتفاده می کند برای دکلها کیفیت وپشتیبانی تجهیزات وشیرازهم هیوای است؟
تهران بلوار میرداماد خیابان دفینه اصلاً پوشش 3G وجود نداره
سلام آقای کریمی
آیا در شهر همدان باز هم در حال نصب تجهیزات هستید یا نه؟
برخی مناطق پوشش و سرعت خیلی ضعیف است.
چرا ایرانسل مثل رایتل نقشه پوشش دهی دقیق تو سایتش نمیزاره و مرحله به مرحله آپدیتش نمی کنه که کاربر حداقل تکلیف خودشو بدونه !
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنس
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنس
سلام فعلا نه اسد آباد و ملایر تکمیل شدن
فعلا گنج نامه در حال تجهیزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)