تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 752 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاهی آدم واقعا درمونده می مونه چیکار کنه.من بیش از یک میلیون پول هدفونای بیخودی رو دادم و یک دهم اون انتظاری که از یه هدفون متوسط (و نه حرفه ای) میشه داشت رو برآورده نکرده. همیشه این جوری شروع میشه:ذوق زدگی بیش از حد از نگاش کردن تو سایت تا خوندن ریویها ی خارجی تا اونجایی که چند نمره چشمت بیاد پایین و نظرات ضد و نقیض کاربرهای حرفه ای تا کاریرهای آماتور که صدای یه هدفون زیر پنجاه دلاری براشون از هدفون های بالای هزار دلاری دلنشین تره.در بهترین حالت دچار سرگیجه ،افسوس و در یک کلام یک احساس بد میشین.چون مشکلات ما تو انتخاب خیلی بیشتره ،اینجا با مغازه دارای کم سوادی طرفیم که حتی از ساده ترین مفاهیم صدا و هدفون بی اطلاعن و دیدن یه عده بچه هایی از بالا همیشه هستن که می تونن به خیلیهاشون جنسای فیک و درجه چندم چینی رو بهشون قالب کنه و حتی یه عدشون نفهمن که فروشنده نامحترم جی جوری خونین و مالینشون کرده.(این بیسوادی یه عده از خریدارا متاسفانه اونا رو گستاخ تر میکنه و باعث میشه این رویه رو ادمه بدن)به هر حال هدفون هم یه جور کالای فرهنگیه و یه عده مخاطبی داره درکشون از هنر موسیقی عمیق تره و مثل خیلی ها نمی تونن تو مترو با هدفون کلاسیک خود گوشیشون چشماشونو ببندنو از موسیقی پاپ ابرانی کمال لذت رو ببرن.جدا از این بحث اگه هدفون دلخواه پیدا بشه تو این بازار وانفسا بعد از چند ساعت گوش دادن متوجه میشی نه! این چیزی نبود که انتطارشو داشتم و نا امیدانه میزاریش کنار بقیه و به کلکسیون اضافه میکنی.اما یه سوال منطقی:آیا این همه هزینه برای شنیدن موزیک کار منطقی و عاقلانه ایست؟خیلی دوس دارم به این سوال جواب نه بدم اما راستش مگه دلخوشی های یه زندگی چقدر هستش که موسیقی با عظمت حداقل 500 سالش و تعالی اون در دوران مدرن بره یه گوشه ای و ما خودمونو مشغول روزمرگی و لذت بردن از دنیای حقیرمون (بدون موسیقی)کنیم.شاید برا خیلیها پیش بیاد که با خودشون فکر کنن صدایی که الان دارم از هدفونم می شنوم آیا رنگ بندی صوتی که آهنگساز در نظر داشته و واقعی هست دارم میشنوم یا اینکه هیچ تناسبی با اونچه اون موسیقیدان و آهنگساز تولید کرده نداره. رفتن به دنبال این سوال تقریبا مساویه با رفتن تو چرخه اعتیاد آور تعویض های نه چندان ثمربخش هدفونهای مختلف.اما اینکار چقدر میتونه اون حد لذت شنیداری و کاملا ذهنی رو به شنونده بده که برای لحظاتی احساس کنه هاله ای از صدا اون رو در بر گرفته و انگار از زمین کنده شده.ببخشید خیلی پرت وپلا گفتم و زیاده گویی کردم.اینا چیزایی که فکرش خیلی شبا منو بیدار نگه میداره.به هر حال.
    حالا بعد از روضه مفصلی که خوندم یه سوال:
    تو سبک کلاسیک چقدر میتونم رو صدای EX1000 حساب کنم.در مورد کامفورت بودنش چطور؟البته رضای عزیز در این مورد صحبت کردن ولی اگه جزییات بیشتری ازش نوشته بشه فک کنم برای انتخاب یه هدفونی که اگه اصل باشه با قیمتی که داره 100 درصد می ارزه بتونه مفید باشه.از دوستان که این درد ودل نامه آشفته رو خوندن ممنونم.سپاس.

2. 4 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من می خواستم se535 بخرم ولی الان باید نزدیکه 1 تومان خرجش کنم که به بودجه ما نمی خوره
    حالا نزدیکه 400 تومان چه پیشنهادی دارید؟
    خودم tf10 se215 درنظر دارم؟ بیشتر هم classic Rock, Classical گوش می دم. بیسش هم متعادل باشه.
    Last edited by vurhorston; 24-01-2012 at 20:01.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود بر همه عزیزان این تاپیک.
    رضا جان طبق راهنماییهای شما من امروز ex1000 رو از کمان رایانه خریدم 599.
    بیشترین لذتی که داشت آنباکسش بود.عجب پکیجی و عجب مستقلاتی!!!! همون لحظه اول که بازش کردم تقرییا مطمئن بودم که 600 تومان ارزشش رو داره.عجب کابلهایی و ایرباد هایی.عجب کیف خوشگلی.
    ولی این چه صدای مزخرفیه که این داره.هارش هارش هارش و همش هارش.باورم نمیشه.کلیپس 100 برابر این شفافیت و تفکیک داره.بعد از Burn in چقدر میخواد تغییر کنه مگه؟چندین برابر هم خوبتر شه بازم به دو تا کلیپس های مامانیم نمیرسه.عجب مید رنج افتضاحی.حالا گیریم باس و لو رنجش مثل کلیپس بعدا صداش در بیاد.این مید هارشیش چی؟اصلا این همه هارش کجا میخواد بره؟
    رضا جان کمک!!!چی کار کنم؟فردا تعطیله.برم پسش بدم؟اصلا پس میگیرن؟
    من هر چی ریویو خوندم همه تعریفش رو کردن.نمیدونم از چیش تعریف کردند؟ژاپنی هم هست و اورجینال.کاشکی همون ie40 رو خریده بودم.
    یکی بیاد بگه که 10 ساعت دیگه معجزه میشه و ue18pro باید بره لنگ بندازه.
    واقعا موندم .کمک کنید.چیکارش کنم؟
    درود بر شما
    بسیار مبارکتون باشه
    خوشحالم که یکی از کاربرها از اینجا این هدفون رو از اینجا خرید می شه لطف کنید اول ازش عکس بزارید تا ما هم چشممون به جمالش روشن بشه و ببینم این هدفون 600 تومنی چه فرقی داره با اون هدفون 1 میلیونی rezaomido

هیچکدام از محتویات همراه این هدفون به اندازه فقط همون یک جفت سری که کاملآ مناسب و فیت گوش شما هست ، به درد بخور نخواهد بود و اینک کیف حمل این هدفون تقریبآ یکی از بدترین کیف حمل هایی هست که تا به حال داشتم چون برای جمع کردن هدفون باید 10 دقیقه با دقت کابل رو جمع کنید و در نهایت نه توی جیب جا می شه نه توی کیف متوسط نه توی کیف لپ تاپ چون خیلی بزرگه و ارتفاع زیادی داره و پهن ولی از نظر زیبای، واقعآ زیباست البته با اون رنگ قرمزی که دیزاین شده بیشتر از اونچه که باید به چشم زیبا میاد

برای Burn in این هدفون داستانی مشابه شما داشتم ولی ظاهرآ همه همین مشکل رو دارند و طبیعی هست و اگه پست های چند ماه پیش رو دنبال کرده باشید اونجا مرحله به مرحله توضیح داده شده

فکر نکنم با 10 ساعت صدای خوبی ازش دریافت بشه ولی تا جایی که خاطرم هست حدود 100 ساعت نیازه تا صدای واقعی این هدفون شنیده بشه

اگه پلیرتون پرتابل هست باید به فکر آمپ باشید حتی با این نوع پلیرها نمیشه این هدفون رو Burn in کرد

شما هم موفق باشید.

5. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش بد جور به خوذمو گرفتار تعویض های مکرر هدفونهای این ایر کردم ،شاید انتظار زیاد بالایی ازشون نباید داشت چون با یه مسئله مهم مثله راحتی اسفاده روبرروییم،از اونجایی که فیزیک هر گوش با دیگری متفاوته حتی ممکنه هدفون های گرونقیمت برای کاربری به این لحاظ راضی کننده نباشه.اینی که می فرمایید تو دو تا کلاس متفاوتند حق با شماس ولی توی کامفورت بودن از x10 زیادتعریف کردن .من نظر کاربری رو داشتم می خوندم که shure 535 داشت و نوشته بود بعد از 30 دقیقه استفاده فشار زیادی به گوشش می آورد و دردناک میشد.البته قبول دارم تو همه اینطور نیست.دوم اینکه خب شور و وستون اینجا پیدا نمیشه یا حداقل من ندیدم.(اگه کسی سراغ داره بگه).امروز می خواستم برم x10 بگیرم.ولی میفرمایید حتی الکترونیک جواب نمی ده.من چند تا سبک گوش میدم.کلاسیک،راک،آلترناتیو امبینت،دارک فولک و...جزییات و وضوح و شفافیت و تفکیک صدا و بیس برام مهمه اما مهمتر راحتی استفاده به مدت طولانیه.یه گزینه دیگه که اومد تو ذهنم sony ex1000 بود.اما زیادی اندازش بزرگ به نظر می رسه .اینی که گفتم رو آیپاد بله درسته x10برا محصولات اپل طراحی شده اما اهم 50 یک کم بالا نیست برا این پلیر.یعنی راحت میتونه درایو کنه .گرچه آیپاد نباید ادعایی رو صدای خروجیش داشته باشه .حتی sony nwz 454 صدای به مراتب با کیفیت تری از آیپادم داشت.توی natural sound و آیسولیشن 535 یه محصول فوق العاده بود.حالا از دوستان کسی میتونه بگه با توجه به اینکه x10 حدود 290-280 هستش نسبت به قیمتش و این سبکها آیاانتخاب معقولی هست یا نه.اگرم کسی هدفون بهتری مثه وستون و شور سراغ داره بگه.ممنون.
    خیلی خلاصه:
    قبل از خرید X10 حداقل یک تست از صداش بگیرید و اگر خوشتون اومد که عالی و بی خودی پول هدر ندادید

در آخر راحت بودن یک هدفون بد صدا یا بی کیفیت هیچ مزیتی برای استفاده کننده اون نداره و همینطور برعکس ولی چون هدفون ابزار شخصی برای استفاده شخصی هست و نظرات هم به طبع شخصی هستند ما باید استفاده کنیم تا متوجه تمام مواردی از این دست بشیم ولی به طور کلی میانگینی از تمام نظرات البته بدون جبهه گیری ، همیشه درست هست

شما هم موفق باشید.

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قیمت های حدودی؟ راستی با این قیمت های بالای دلار گفتید؟
    من خیلی خجالتی هستم برای تست مسیرم ولیعصر میخوره امکان داره پاساژهای معروف اونجا هم تقلبی بفروشن؟
    اضافه و تاکید کنم که کاربردم فقط موسیقی گوش کردن از طریق پی سی هست اونم فقط AMBIENT
    قیمت های هدفون چندان دستخوش تغییر نشدن چون اولآ با همون قیمت سابق همچین مشتری های دست به نقد برای خرید دم در فروشگاهها صف نکشیدن و هم اینکه فروشنده ها همچین قیمت بالایی در نظر گرفته بودند که اخیلی از ماها رو مجبور به فرار میداد و هم اینکه بعید می دونم تا یکی دو سال دیگه تمام موجودی اونها تموم بشه که نیاز باشه به دلار روز خرید کنند و هم اینکه اغلب با دلار آزاد خرید نمی کنند و اون شرکتها دلار رو به نرخ متفاوتی با بازار آزاد خرید می کنند مگرنه که می باسیت یک هدفون 100 دلاری رو 300 تومن ناقابل بخریم مثلآ تصور می شه کرد که Klipsch S4 با قیمت 300 هزار تومن به عنوان یک پیشنهاد برای شما مناسب باشه؟

با توجه به اینکه سبک مورد علاقه شما معمولآ بیس خیلی قوی نیاز نداره هر چند که زیر شاخه ای از الکترونیک هست و این دو هدفون که پیشنهاد شد به نظرم مناسب کاربرد شما هست و ارزش خرید بالایی دارند و اینکه نمونه های تقلبی اون اغلب یا بیس قوی تری دارند و یا بیس ضعیف تر و اینکه به دلیل کیفیت ساخت پایین این مدلها تشخیص تقلبی از اصل کار چندان ساده ای نیست ولی اگر از جای مطمئن خرید کنید بهتره (نمایندگی های فروش و وارد کننده های اصلی) و در آخر حتی نمونه های تقلبی این هدفون کیفیت صدای قابل قبولی دارند

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در نهایت وستون 4 راحتی کمتری نسبت به 535 یا وستون 3 داره و خیلی ها به این مسئله اشاره کردن که خود هدفون ابعاد بزرگی داره ( 4 تا درایور توشه دیگه)
    در ادامه:
    هدفونهای مالتی درایوری معمولآ از نظر اندازه یا همون بدنه هدفون تا جای امکان سعی شده کوچک ساخته بشن و البته در این مورد بسیار موفق هم بودند مثلآ به راحتی شما می تونید هدفون مالتی درایوری رو پیدا کنید که 18 درایور داره ولی از نظر اندازه مساوی با هدفونی هست که فقط 6 درایور داره و همینطور برای بقیه
    معمولآ تعداد درایورها تعیین کننده جثه هدفون های تو گوشی نیست و مهمترین علت اندازه اینه که با ارگونومی لاله گوش انسان بالغ همخونی داشته باشه به همین خاطر ممکنه اون مدل انتخابی یک برند کاملآ برای کاربر متناسب و فیت و راحت نباشه ولی این احتمال هم هست که برای خیلی از مدلهای توگوشی از این دست معایب مثل بزرگی یا کوچکی هدفون تقریبآ قابل چشم پوشی باشه به این شرط که لاله گوش ما زیادی از نظر فورم با یک لاله معمولی گوش تفاوت نداشته باشه و این می شه جزو موارد استثنا که یک کاربر از هدفونش شکایت می کنه و یکی دیگه ازش راضی و به اون حتی لقب بهترین هدفونی که باهاش راحت بوده میده و این ممکنه تصمیم گیری صحیح ما رو دچار اشتباه بکنه

در آخر به نظرم بهتر قبل از خرید فیزیک گوش خودمون رو بهتر بشناسیم البته خیلی بیشتر از اینکه سیلیقه شنوایی خودمون رو میشناسیم تا بهترین انتخاب ممکن برای ما بدترین نباشه

شما هم موفق باشید.

11. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    هدفونی که سر و صدای مزاحم بیرون رو خفه کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ کوچیک و جمع و جور باشه و ترجیحا داخل گوشی هم نباشه .
    قیمت هم زیر 50 تومن .

سر و صدای ماشین و خیابون رو میخوام قطع کنه + با صدای بلند آهنگ گوش نمیدم .
    Last edited by sepsah; 24-01-2012 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سنهایزر hd598 و M50 رو می خواستم برام مقایسه ای بکنید ... قیمت ملاک نیست
    1- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
    2- سوند استیج ؟
    3- بیس و مید و تریبل ؟
    4- راحتی ؟
    5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
    6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
    ممنون
    هر چند مقایسه درست و عادلانه ای نیست چون برنده از پیش مشخصه و بازنده بدجوری کوچیک می شه در حالیکه اینطور ممکنه نباشه ولی:
    1. برنده این مشخصه 598 هست چون پاسخ بسیار بسیار سریعتری داره
    2. بی شک M50 ممکنه برنده باشه، هر چند که به هیچ عنوان نمیشه از دقت و کیفیت بسیار بالای Soundstage هدفون 598 چشم پوشی کرد نتیجه رو خودتون کشف کیند
    3. از نظر بیس برنده 50 ولی از نظر مید و های بدون شک 598
    4. با توجه به طراحی بدنه متفاوت دو هدفون به نظر هر کسی 598 راحت تر خواهد بود به خصوص در استفاده نه چندان طولانی مدت
    5. 598 تقریبآ مناسب تمام سبکهاست البته نه چندان موفق در الکترونیک و M50 هم مناسب الکترونیک و راک و چون تفاوت پشتیبانی از سبک ها به به حدی زیاد هست تصمیم گیری بهترین می مونه تا زمانی که کاربرد ما مشخص بشه یعنی نمی شه گفت 598 بهتر هست چون الکترونیک رو به خوبی M50 ساپورت نمی کنه
    6. با توجه به سطح متفاوت یا کلاس متفاوت این مقایسه دیگه کاملآ نا عادلانه هست چون بدنه پلاستیک و ABS و درجه دو M50 به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با بدنه بسیار خوش ساخت و درجه یک و با کیفیت بالا از پلاستیک فشرده و سبک (من که از این مقایسه آخری خیلی زورم اومد شما رو نمی دونم)

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان سوال من سخت بود یا کسی قابل ندونست جواب مارو بده؟
    دوست عزیز جواب به سوالی که مجهول زیاد داره و واضح نیست اون هم برای کاربردی به نام هدفون چندان سخت نیست اما قطعآ جواب داده شده دقیق نیست
    لطفآ کمی بیشتر درباهر کاربردتون توضیح بدید تا دوستان بتونن شما رو راهنمایی کنند یا حداقل جوابی خلاصه به شما بدن تا شما هم از ما دلخور نباشید

در آخر هیچ پست یا کاربری حداقل توی این مدت کوتاهی که اینجا هست به طور سلیقه ای جواب داده نشده مگر اینکه واقعآ جواب درست و کاملی برای اون پیدا نشده باشه
    به هر حال نه ما شما رو میشناسیم نه شما ما رو پس تمرکز خودتون رو به جای موارد حاشیه ای بهتر برای دریافت نظر یا راهنمایی بهتر ، به توضیحات خودتون بکنید تا مجبور به ارسال پست جدید نباشید

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من می خواستم se535 بخرم ولی الان باید نزدیکه 1 تومان خرجش کنم که به بودجه ما نمی خوره
    حالا نزدیکه 400 تومان چه پیشنهادی دارید؟
    خودم tf10 se215 درنظر دارم؟ بیشتر هم classic Rock, Classical گوش می دم. بیسش هم متعادل باشه.
    ارزش خرید 535 1 میلیون نیست بهتره انتخاب مناسب تری بکنید

متاسفانه تا اطلاع ثانوی خرید از خارج با توجه به نرخ دلار اصلآ توجیح اقتصادی نداره هر چند که از آینده بی خبرم ولی به نظرم از همین مدلهای موجود انتخاب نزدیک یا مشابه حالا با کمی تفاوت کیفیت بسیار بیشتر از آنچه که تصور میکنید به صرفه تر هست

پیشنهاد می کنم به UE10 Pro یه نگاهی دقیق تر بکنید هر چند که هیچکدان از مدلهای انتخابی شما کاملآ مناسب کلاسیک نخواهند بود ولی تا حد قالب قبولی راضی کننده هستند

اگه سورس مناسب دارید پیشنهاد بهتر از این EX1000 که با قیمت اون هم زیر قیمت دلار و اون هم زیر قیمت دلار 1300 تومن چند مدت پیش قابل تهیه هست و بسیار مناسب تر برای سبکهای کلاسیک

در آخر هیچ هدفونی به خوبی از پس سبک کلاسیک بر نمیاد چون این سبک و شنونده این سبک بسیار دقیق هستند و رنج دینامیک بالای این سبک تقریبآ اغلب اسپیکرهای حرفه ای رو به زانو درمیاره حالا هدفون که جای خود داره

شما هم موفق باشید.

17. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •