تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 602 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان....
    قصد خرید هدفون over ear دارم برای کار با pc و گوش دادن تقریبا زیاد آهنگ و کمی فیلم و تنظیم موسیقی الکترونیک.یعنی این هدفون قراره مقدار زیادی تو روز استفاده بشه...مثل حدودا 10 ساعت یا بیشتر روی گوشم باشه.کیفیت ایرکاپ ها خیلی واسم مهمه...نمیخوام زود از بین بره...همچنین عمر خود هدفون هم بالا باشه.
    با تحقیق زیاد به 2 مدل beyerdynamic custome one pro plus و audio technica ath m50x رسیدم که با توجه به قیمت فوق تخیلی m50x الان این گزینه رو کنار گذاشم...با توجه به قیمت دلاریش 170 دلار و ریالیش حدود 900 تومن خیلی تخیلیه...پول مفت نمیدم...ولی custome one pro plus قیمت دلاریش 200 دلاره و تو ایران حدود 640 گیر میاد که به نظرم خیلی میرزه...
    پس با توجه به قیمت و همچنین قابلیت خوب تنظیم bass و مکانیزم وصل شدن هدفون custome one pro plus که بشه سیم دیگری هم برای هدفون استفاده کرد (هدفون m50x سیم باید بره داخل و بپیچه که اینطور نمیشه سیم دیگری استفاده کرد) من custome one pro plus رو انتخاب کردم...
    دوست نظر شما دوستان رو بدونم و اینکه انتخاب درستی کردم و اینکه گزینه بهتری تو این رنج واسه من هست لطف کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم. من یک هدفون over ear خوب میخوام که بلوتوث هم باشه برای گوش کردن آهنگ از موبایل. میخوام در کل چیز خوب و جون داری باشه ، صدای شاخ نمیخوام تو این مورد. رنج قیمت نهایت 140 ، 150
    شارژش خوب باشه از همه چیز مهمتره. آیا با گارانتی هم هست؟

ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان....
    قصد خرید هدفون over ear دارم برای کار با pc و گوش دادن تقریبا زیاد آهنگ و کمی فیلم و تنظیم موسیقی الکترونیک.یعنی این هدفون قراره مقدار زیادی تو روز استفاده بشه...مثل حدودا 10 ساعت یا بیشتر روی گوشم باشه.کیفیت ایرکاپ ها خیلی واسم مهمه...نمیخوام زود از بین بره...همچنین عمر خود هدفون هم بالا باشه.
    با تحقیق زیاد به 2 مدل beyerdynamic custome one pro plus و audio technica ath m50x رسیدم که با توجه به قیمت فوق تخیلی m50x الان این گزینه رو کنار گذاشم...با توجه به قیمت دلاریش 170 دلار و ریالیش حدود 900 تومن خیلی تخیلیه...پول مفت نمیدم...ولی custome one pro plus قیمت دلاریش 200 دلاره و تو ایران حدود 640 گیر میاد که به نظرم خیلی میرزه...
    پس با توجه به قیمت و همچنین قابلیت خوب تنظیم bass و مکانیزم وصل شدن هدفون custome one pro plus که بشه سیم دیگری هم برای هدفون استفاده کرد (هدفون m50x سیم باید بره داخل و بپیچه که اینطور نمیشه سیم دیگری استفاده کرد) من custome one pro plus رو انتخاب کردم...
    دوست نظر شما دوستان رو بدونم و اینکه انتخاب درستی کردم و اینکه گزینه بهتری تو این رنج واسه من هست لطف کنید...
    خب منطقاً انتخاب براساس سبک صدا باید صورت بگیره. که امری سلیقه ایی است.
    ولی بنابر توضیحات توی امضام ، منم توصیم به شما همون custome one pro plus هست. البته خیلی مفید خواهد بود که قبلش خودتون تستش کنید. گزینه ارزون مناسب، من k99 رو می دونم که خریدش مقداری ریسکیه و امکان داره بیسش برای شما کم باشه.
    البته باز هم توصیه می کنم custome one pro plus رو تست کنید، نه فقط برای شنیدن سبک صداش، بلکه برای اینکه ببینید با دستگاهتون خوب درایو می شه یا نه. چونکه حساسیت هدفون مقداری پایینه. (البته احتمالش کمه که درایو نشه. ولی تست کنید.)
    Last edited by rave-87; 09-08-2015 at 21:49.

4. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون با ویژگی های زیر میخوام:
    over ear
    سیمی
    90% جهت استفاده در منزل(لپ تاپ)
    اطرافیان صدای هدفون رو نشنون!
    استفاده برای فیلم و سریال زیاد + کمی آهنگ
    تو استفاده 2-3 ساعته گوش رو اذیت نکنه
    کیفیت صدای خوب و با جزئیات
    کیفیت ساخت بالا
    زیر 200 تومان
    در کل بهترین هدفونی که با این بودجه و مشخصات پیشنهاد میدید چی هست؟
    ممنون میشم نظرتون رو درباره این هدفون هم بگید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون با ویژگی های زیر میخوام:
    over ear
    سیمی
    90% جهت استفاده در منزل(لپ تاپ)
    اطرافیان صدای هدفون رو نشنون!
    استفاده برای فیلم و سریال زیاد + کمی آهنگ
    تو استفاده 2-3 ساعته گوش رو اذیت نکنه
    کیفیت صدای خوب و با جزئیات
    کیفیت ساخت بالا
    زیر 200 تومان
    در کل بهترین هدفونی که با این بودجه و مشخصات پیشنهاد میدید چی هست؟
    ممنون میشم نظرتون رو درباره این هدفون هم بگید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی نیس راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از akg مدل k99 و k77 هدفون های خیلی خوبی هستن. k99 رو توی جشنواره تهران ملودی، 215 تومن گذاشته. قیمت خیلی خوبی هست.
    هدفونی با صدای تقریباً طبیعی هست. و اصلاً از اون هدفون های بیس دار بوم بومی به حساب نمیاد. پس اگر تونستید، برید تست کنید.

k77 هم 165 گذاشته که اون هم قیمت خیلی خوبیه

اون هدفون که گذاشتید رو من نمی شناسم.

8. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اقا یه هدفون in-ear ورزشی (ضد آب - ضد عرق) می خواستم که پشت بسته و با کیفیت صدای گرم و بیس بالا باشه. بیشتر اهنگ های دنس و الکترونیک گوش میدم و یه جوری باشه که موقع ورزش و دویدن از گوش بیرون نیفته (مثل مدلای دور گوشی یا پشت گردنی)
    سایز دراویش اگه از 8 بیشتر باشه که چه بهتر (ولی همچنان in-ear باشه). دکمه برای کنترل موزیک هم داشته باشه
    در مورد مقدار بیس من creative 630 و yamaha eph-50 داشتم و مقدار بیسشون خوب بوده و راضی بودم
    بودجه هم تا 250-300
    مرسی
    راستی اگه بلوتوث هم باشه خوبه ولی شنیدم بلوتوثی ها کیفیت صدای پایینی دارن. ولی اگه مدل in-ear بلوتوثی ضد اب ضد عرق خوبی میشناسید که کیفیت صداش خفنه ممنون میشم
    Last edited by whitewolf; 12-08-2015 at 12:53.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    اقا یه هدفون in-ear ورزشی (ضد آب - ضد عرق) می خواستم که پشت بسته و با کیفیت صدای گرم و بیس بالا باشه. بیشتر اهنگ های دنس و الکترونیک گوش میدم و یه جوری باشه که موقع ورزش و دویدن از گوش بیرون نیفته (مثل مدلای دور گوشی یا پشت گردنی)
    سایز دراویش اگه از 8 بیشتر باشه که چه بهتر (ولی همچنان in-ear باشه). دکمه برای کنترل موزیک هم داشته باشه
    در مورد مقدار بیس من creative 630 و yamaha eph-50 داشتم و مقدار بیسشون خوب بوده و راضی بودم
    بودجه هم تا 250-300
    مرسی
    راستی اگه بلوتوث هم باشه خوبه ولی شنیدم بلوتوثی ها کیفیت صدای پایینی دارن. ولی اگه مدل in-ear بلوتوثی ضد اب ضد عرق خوبی میشناسید که کیفیت صداش خفنه ممنون میشم
    من تنها برند ورزشی قابل اعتمادی که می شناسم، سری های ورزشی سنهایزر هستن. قیمت مدل خاصی رو نمی دون که دقیقاً بهتون معرفی کنم.

- - - Updated - - -

سلام
    بودجه هم تا 250-300
    مرسی
    من تنها برند ورزشی قابل اعتمادی که می شناسم، سری های ورزشی سنهایزر هستن. قیمت مدل خاصی رو نمی دون که دقیقاً بهتون معرفی کنم.
    Last edited by rave-87; 12-08-2015 at 14:01.

11. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی
    جایی رو می شناسین که بشه هدفون ها رو تست کرد؟
    من تهرانم

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

از akg مدل k99 و k77 هدفون های خیلی خوبی هستن. k99 رو توی جشنواره تهران ملودی، 215 تومن گذاشته. قیمت خیلی خوبی هست.
    هدفونی با صدای تقریباً طبیعی هست. و اصلاً از اون هدفون های بیس دار بوم بومی به حساب نمیاد. پس اگر تونستید، برید تست کنید.

k77 هم 165 گذاشته که اون هم قیمت خیلی خوبیه

اون هدفون که گذاشتید رو من نمی شناسم.
    سلام.من صدای k44 رو شنیدم تو اصفهان...البته زیاد دقیق نشنیدم تفریحی شنیدم ولی چیزی که یادمه اینه که بیس مناسبی داشت...نه زیاد نه کم...میشه صدای k99 رو با k44 مقایسه بکنید؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •