من ک تغییری ندیدم
نامحدود هم ک ک کلا نداره
بسته بیخودی اضافه کرذن ک کاری نداره
من ک تغییری ندیدم
نامحدود هم ک ک کلا نداره
بسته بیخودی اضافه کرذن ک کاری نداره
اگه همراه اول اجازه رومینگ بهش نمیداد که همین مشترکین کمی هم که داره از دست میرفت. اگه اجازه میدادن اتصالات امارات با رایتل کار کنه الان همه جا دکل داشت و شبکه خودش نه رومینگ... رایتل الان یک جور اپراتورمجازی هست زیر نظر همراه اول![]()
مگه اتصالات خودش نمی تونست به تنهایی کار کنه؟اپراتور برای پیشرفتش باید کلی تجربه ی فنی و تجاری داشته باشه و سرمایه نه اینکه هر کس از هر جا قهر کرد بیاد اپراتور بشه فقط تو ۶ سال کلی پول تامین اجتماعی رو حیف و میل کردن آخرشم به قول شما شد مجازی حالا هی هم دروغ به خورد مردم میدن که افزایش پوشش در دستور کاره
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
اگه در این مملکت اجازه میدادن شرکتی خارجی تنهایی کار کنه الان این وضع مردم و کشور نبود. از بازار خودرو گرفته تا همه چی. این ها میخوان همه چی در چنگ خودشون باشه و حتی روی فیلم دیدن و اب خوردن و... مردم هم نفوذ داشته باشند.
در ایران فقط نفوذ و اقازاده باشی کافیه و علم و تجربه چیز مسخره هست برای مسئولین...![]()
احسنت![]()
پیشنهاد میکنم یکبار با برنامه مانند opensignal سیمکارت رایتل رو چک کنید وببینید دکل و آنتهای رایتل در نزدیک محل سکونتتون کجا قرار داره و رومینگ کنید روی همراه اول و اون رو هم چک کنید..
درسته اجازه رومینگ کردن رو دادن اما شرایط رومینگ به همراه اول قراردادی هست و شرکت رایتل برای این موضوع یک قرار داد 10 ساله بسته و بعد از اون مسئولیت این موضوع به عهده خود شرکت رایتل هست که باید مشترکین خودش رو ساپورت کنه،درسته همراه اول ،اولین اپراتور هستش اما خودتون بین 3تا اپراتور ببینید کدوم بهترین پشتیبانی رو داره؟ بطور مثال من در خارج از ایران بودم و مشکلی برای رومینگ همراه اول داشتم بعد از چندین بار شکایت بخش رومینگ خودشون تماس گرفتن و بعد از 2ماه تونستم این موضوع رو حل کنن،اما رایتل بعد از یکروز درخواست توی سایت فرداش با شماره ایی که برای کشور دیگه بود ثبت کرده بودم تماس گرفتن و بعد از طریق تلگرام موضوع رو در کمترین زمان حل کردن و تا 2روز حتی پیگیر بودن که مشکلی پیش نیاد دوباره..
درسته رایتل اخیرا اجازه رومینگ بر روی شبکه 3G همراه اول رو پیدا کرده،اما همین موضوع باعث افت کیفیت حتی برای مشترکین همراه اول میشه،اما این موضوع حتما سود فراوانی برای همراه اول داره که این موضوع رو اجازه داده،پس بهتره بجای اینکه شرکتی رو مورد بحث قرار بدین که داره مفت خوری میکنه،ببینیم چه کیفیتی و چه امکاناتی رو در اختیار مشترکینش قرار داده و قرار خواهد داد...
برنامه opensignal رو دارم عزیز . بحث در بیرون شهر ها و مناطقی هست که رایتل دکل نداره .اگه رایتل شریک خارجی داشت مثل ایرانسل الان همه جا شبکه خودش رو داشت نه رومینگ.
همراه اول که پشتیبانیش به درد خودش میخوره. رایتل و ایرانسل خوب هستند. من خودم الان رایتل و ایرانسل دارم راضیم.
همراه اول به خاطر فرکانس 4g رایتل اجازه داده سیم کارت های رایتل وصل بشن به 4g و 3g دکل هاش و یک معامله به قول خودشون برد-برد انجام دادن. جایی هم که رایتل خودش انتن میده که وصل میشی به 3g خودش.
Last edited by m2music; 13-10-2017 at 21:37.
دوستان رایتل در نمایشگاه تلکام طرح و آفر خاصی داره ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
نمایشگاه تلکام، نمایشگاه صنایع مخابرات و اطلاعرسانی، بزرگترین رویداد در حوزه مخابرات و ارتباطات کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها، برگزار میگردد.
رایتل در نمایشگاه ایران تلکام 2017 با هدایای متنوع و ارزشمند، تخفیفهای استثنایی به همراه معرفی خدمات جدید و آخرین فناوریهای ارتباطی که از 24 تا 27 مهر ماه 96 در سالنهای 8 و 9محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود، میزبان شماست. بازدیدکنندگان میتوانند با مراجعه به غرفههای رایتل، علاوه بر آشنایی با آخرین دستاوردها و خدمات این شرکت، از هدایا و تخفیفهای زیر بهرهمند شوند:
1. امکان دریافت سیمکارت اعتباری یا دیتا رایگان، با همراه داشتن گوشی یا تبلت هوشمند در نمایشگاه
بازدیدکنندگان از نمایشگاه تلکام میتوانند با ارایه کارت ملی و گوشی یا تبلت هوشمند خود، سیم کارت دیتا رایگان رایتل با بسته آغازین (بسته اینترنت حرفهای 400 مگابایت 30 روزه) یا سیمکارت اعتباری با بسته آغازین (500 مگابایت اینترنت، 10,000دقیقه مکالمه و 10,000عدد پیامک رایگان درون شبکه به مدت 30 روز) را به صورت فعال و با انجام تنظیمات در دستگاه خود دریافت نموده و از امکانات این سیم کارتها بهره مند شوند.
2. تخفیف در خرید بستههای مصرفی
مشترکین رایتل در بازه زمانی برگزاری نمایشگاه میتوانند با مراجعه حضوری به غرفههای رایتل، از تخفیف30% تا %40 در خرید بستههای مصرفی اینترنت بهرهمند شوند.
سلام دوستان
شما با برنامه مای رایتل مشکل ندارید؟ چرا لاگین نمیشه؟ هی پیغام میده شماره یا پسورد اشتباه است.... در حالی که تو خود سایت اش مشکلی نداره....
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)