اقا واسه من خودشون زبان معافی گرفتن
من چکارکنم اگه خراب بشه چی؟
اقا واسه من خودشون زبان معافی گرفتن
من چکارکنم اگه خراب بشه چی؟
من یه چند تا سوال داشتم.
اول این 3 کنارش یک ستاره تو کارنامه یعنی چی؟عدد یک یعنی چی؟
من که زیست جانوری قبول شدم...رفتم ثبت نام 30دقیقه طول کشید.نه کارتی دادند؟فقط یک برگه دادند که ساعت های کلاس ها روشه.این دانشگاه گنبد!!بد نیست حالا باید دید...چطوریه ؟؟؟
بهم شیمی آلی،شیمی 1،رده بندی جانوران،تربیت بدنی،ریاضی،فرمولوژی دادند حالا نمی دونم چند تا واحده؟؟
دیگه باید از نت خداحافظی کرد و رفت درس خوند
اول این که کارنامه رو اینجا بزار ببینیم اینطوری من که نفهمیدم چی شد!
در مورد کارت هم باید بگم بعضی دانشگاه ها موقع ثبت نام بهت میدن بعضیام بعدا بهت میدن.
توی برگه ای که بهت دادن احتمالا یه ستون به نام واحد درسی داره که جلوی هردرس تعداد واحداش رو نوشته،همه ی واحدا رو جمع کن میشه کل واحد ترم اول.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
اینم فرم انتخاب واحد من!
![]()
وای ی ی ی ی همه چیه این شهید بهشتی به کنار زمین فوتبالش یه کناره دیگه...عجب چیزیه دقیقا بقل دانشکده ما هستش....راستی این زبان عمومی منظورشون زبان پیش نیست که؟!!!!
به احتمال زیاد زبان پیش نیست.....![]()
زبان پیش و پیش مینویسن اینام عمومی هستند خلاصه کلا یه ترم الکی باید بخونید(توهین نشه ولی بیشتر دانشگاهها درس های ترم اول جبرانی و این چیزاست )
آره باید با دانشگاه مقصد و مبدا هماهنگ کنه،
اما خیلی دردسر و مکافات داره و تازه من شنیدم ترم اول انقالی ممنوع هستش،خلاصه ی کلام بیخیالش شو....
اخه من زبان 70...خورده ای زدم !!!!
راستی ریاضیم 50... خورده ای زدم پیش خوردم
مهم نیست ...ولی نمیدونم چرا ...رفتم یکشنبه دانشگا براتون یه عکس از زمین فوتبالش میگیرم براتون میزارم اینجا
بابا خوش به حالتون ! ... از یکشنبه میرین ... یه خرده وقت داشتین ! ... من امروز تونستم برسم خونه به یه اینترنت درست و حسابی وصل شم !
زبان عمومی هم اگر مهندسی باشی چیز سختی نیست ! ... در حد همون پیش هست ... البته بستگی به استاد هم داره که تو کلاس چطور کار کنه ! ...
D: ... یه استاد فیزیک به ما خورده تو 2 جلسه 5 فصل اول هالیدی رو درس داده !!! ... برقی هاش نمیفهمن طرف چی میگه !!!
مهارت های دانشجویی رو اختراع کرده دانشگاه از خودش !!! 0 واحدی ! ...
18 واحد دادن ... ولی اندازه 22 واحد باید بریم دانشگاه !!!
بقیه ظرفیت به کشوری اختصاص داده شده؟رشته انتخابی 151 نفر ظرفیت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)