بله
خير
اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...
خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.
اره منم دیدم با اون کار میخواست افه بزاره که من خیلی رو ام و اگه با کسی خوب نباشم باهاش حتی اگه دستشو به طرفم دراز کنه دست نمیدم.اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...
واقعا این مایلی رو باید ببرن ازمایشگاه به نظر من ناشناخته ترین موجود روی کره ی زمینه(حتی ناشناخته تر از دایناسور ها)
اینکه واقعا چرا داره این کاها رو میکنه اصلا هیچ جوابی براش نیست
کریمی خودش هم گفتش چیزی که من به بازیکنم گفتم از این اصطلاحات خودمونی بوده و با توجه به حرف مایلی که گفته فیروز بازیکنش رو با نام یه حیون خطاب کرده بوده احتمالا یه گاوی الاغی خری چیزی بهش گفته بوده و اینقدر خشم برای یه همچین کلمه ای واقعا عجیبه
برای امپول؟؟خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.
اوه مای گاد این مایلی ول کن نیست
با وایتکس افتاده به جون این فوتبال به جای تمیز کردن همه رو داره مسموم میکنه
منظور از کلمه رکیک با این حروف چیه ؟
حالا فکر کن کسی که اینقدر حساسه به فحش تو ورزشگاه بهش گفتن توپ تانک فشفشه.... : دی
این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنم
حالا یه نکته تو این عکس هست
چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره
میگن گرفته کنده...این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنم
حالا یه نکته تو این عکس هست
چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره
راستی قیافه احمدزاده چه باحال شده : دی
فيروز كريمي: گفتهام براي مايليكهن قيم بگيرند
خوشحاليم كه قلعهنويي جان سالم به در برد
كسي كه اقرار ميكند ديوانهام، بايد به كمكش رفت
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ نمايندگي قم؛ فيروز كريمي صبح روز سهشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از نظر وجداني هم كه باشد بايد قبول كنيم كه كه محمد مايليكهن براي فوتبال ايران زحمتهاي بسياري كشيده است اما، در شرايط فعلي او از حالت نرمال و عادي خارج شده و بايد به وي كمك كنيم.
وي افزود: بايد دست به دست هم دهيم تا مشكل مايليكهن رفع شود. چرا كه اين مشكل ممكن است براي هر كسي پيش آيد و اگر براي بنده هم روزي چنين شرايطي ايجاد شود، از ديگران انتظار كمك دارم.
كريمي تاكيد كرد: براساس اتهامي كه مايليكهن به بنده وارد كرده است، شكايتي را تنظيم و آن را تحويل دادگاه دادهام اما، چون خودش صراحتا اعلام كرده كه ديوانه است، به دليل حفظ موقعيت و شرايطي كه دارد، گفتهام قيمي در نظر بگيرند كه او به خودش و ساير دوستان صدمه نزند.
وي افزود: پس از اينكه در كلاس مربيگري فدراسيون فوتبال مايليكهن صندلي را به طرف امير قلعهنويي پرتاب كرد و با وساطت دوستان، قلعهنويي از مهلكه جان سالم به در برد، ما خدا را شكر ميكنيم كه اكنون قلعهنويي در كنار ماست. ما از فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين كلاسهاي پيشرفتهاي تشكر ميكنيم و البته تقاضا كرديم تا يگانهاي ويژه تمهيدات خاصي را براي اتفاقاتي كه در اين كلاس ميافتد، داشته باشند. بنده شخصا گارد امنيتي خاصي را تدارك ديدهام تا به طور نامحسوس محافظتم كند.
وي گفت: ما واقعا نگران مايليكهن هستيم. چرا كه جدا از مسايل و اتفاقاتي كه رخ داده، ممكن است او جراحت و صدماتي را به خودش نيز وارد كند. ما بايد دست به دست هم دهيم و به او كمك كنيم و البته فدراسيون فوتبال هم در اين زمينه اقدامات لازم را به عمل بياورد. چون اين مساله از بحث ديني ما نيز خارج نيست.
فيروز كريمي با اشاره به آيهاي از قرآن گفت: كسي كه اقرار ميكند ديوانهام بايد درصدد كمك او بشتابيم. در عين حال دادستان نيز اعلام كرده است ايشان با توجه به شرايط فعلياش قيمي نيز داشته باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)