تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 574 از 870 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این مایلی عقده ای مگه از اینکارها میکنه. جلوی دوربین خبرنگارها با کریمی که دستش رو به طرفش دراز کرده دست نمیده حالغا بیاد با قلعه نویی روبوسی کنه !!
    اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...
    خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره منم دیدم با اون کار میخواست افه بزاره که من خیلی رو ام و اگه با کسی خوب نباشم باهاش حتی اگه دستشو به طرفم دراز کنه دست نمیدم.
    واقعا این مایلی رو باید ببرن ازمایشگاه به نظر من ناشناخته ترین موجود روی کره ی زمینه(حتی ناشناخته تر از دایناسور ها)
    اینکه واقعا چرا داره این کاها رو میکنه اصلا هیچ جوابی براش نیست
    کریمی خودش هم گفتش چیزی که من به بازیکنم گفتم از این اصطلاحات خودمونی بوده و با توجه به حرف مایلی که گفته فیروز بازیکنش رو با نام یه حیون خطاب کرده بوده احتمالا یه گاوی الاغی خری چیزی بهش گفته بوده و اینقدر خشم برای یه همچین کلمه ای واقعا عجیبه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.
    برای امپول؟؟
    اوه مای گاد این مایلی ول کن نیست
    با وایتکس افتاده به جون این فوتبال به جای تمیز کردن همه رو داره مسموم میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

14

اين آقا به بازيکن خود مي گويد مگه بهت نگفتم اين غ...ف رو بگير

منظور از کلمه رکیک با این حروف چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اره منم دیدم با اون کار میخواست افه بزاره که من خیلی رو ام و اگه با کسی خوب نباشم باهاش حتی اگه دستشو به طرفم دراز کنه دست نمیدم.
    واقعا این مایلی رو باید ببرن ازمایشگاه به نظر من ناشناخته ترین موجود روی کره ی زمینه(حتی ناشناخته تر از دایناسور ها)
    اینکه واقعا چرا داره این کاها رو میکنه اصلا هیچ جوابی براش نیست
    کریمی خودش هم گفتش چیزی که من به بازیکنم گفتم از این اصطلاحات خودمونی بوده و با توجه به حرف مایلی که گفته فیروز بازیکنش رو با نام یه حیون خطاب کرده بوده احتمالا یه گاوی الاغی خری چیزی بهش گفته بوده و اینقدر خشم برای یه همچین کلمه ای واقعا عجیبه
    حالا فکر کن کسی که اینقدر حساسه به فحش تو ورزشگاه بهش گفتن توپ تانک فشفشه.... : دی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنم
    حالا یه نکته تو این عکس هست
    چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنم
    حالا یه نکته تو این عکس هست
    چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره
    میگن گرفته کنده...

راستی قیافه احمدزاده چه باحال شده : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فيروز كريمي: گفته‌ام براي مايلي‌كهن قيم بگيرند

خوشحاليم كه قلعه‌نويي جان سالم به در برد
    كسي كه اقرار مي‌كند ديوانه‌ام، بايد به كمكش رفت

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ نمايندگي قم؛ فيروز كريمي صبح روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران گفت: از نظر وجداني هم كه باشد بايد قبول كنيم كه كه محمد مايلي‌كهن براي فوتبال ايران زحمت‌هاي بسياري كشيده است اما، در شرايط فعلي او از حالت نرمال و عادي خارج شده و بايد به وي كمك كنيم.

وي افزود: بايد دست به دست هم دهيم تا مشكل مايلي‌كهن رفع شود. چرا كه اين مشكل ممكن است براي هر كسي پيش آيد و اگر براي بنده هم روزي چنين شرايطي ايجاد شود، از ديگران انتظار كمك دارم.

كريمي تاكيد كرد: براساس اتهامي كه مايلي‌كهن به بنده وارد كرده است، شكايتي را تنظيم و آن را تحويل دادگاه داده‌ام اما، چون خودش صراحتا اعلام كرده كه ديوانه است، به دليل حفظ موقعيت و شرايطي كه دارد، گفته‌ام قيمي در نظر بگيرند كه او به خودش و ساير دوستان صدمه نزند.

وي افزود: پس از اينكه در كلاس مربيگري فدراسيون فوتبال مايلي‌كهن صندلي را به طرف امير قلعه‌نويي پرتاب كرد و با وساطت دوستان، قلعه‌نويي از مهلكه جان سالم به در برد، ما خدا را شكر مي‌كنيم كه اكنون قلعه‌نويي در كنار ماست. ما از فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين كلاس‌هاي پيشرفته‌اي تشكر مي‌كنيم و البته تقاضا كرديم تا يگان‌هاي ويژه تمهيدات خاصي را براي اتفاقاتي كه در اين كلاس مي‌افتد، داشته باشند. بنده شخصا گارد امنيتي خاصي را تدارك ديده‌ام تا به طور نامحسوس محافظتم كند.

وي گفت: ما واقعا نگران مايلي‌كهن هستيم. چرا كه جدا از مسايل و اتفاقاتي كه رخ داده، ممكن است او جراحت و صدماتي را به خودش نيز وارد كند. ما بايد دست به دست هم دهيم و به او كمك كنيم و البته فدراسيون فوتبال هم در اين زمينه اقدامات لازم را به عمل بياورد. چون اين مساله از بحث ديني ما نيز خارج نيست.

فيروز كريمي با اشاره به آيه‌اي از قرآن گفت: كسي كه اقرار مي‌كند ديوانه‌ام بايد درصدد كمك او بشتابيم. در عين حال دادستان نيز اعلام كرده است ايشان با توجه به شرايط فعلي‌اش قيمي نيز داشته باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •