از سایت hp باید درایورشو دانلود کنی
از سایت hp باید درایورشو دانلود کنی
خیر !
شما اگه قصد نصب (فقط) بابیلون رو دارید ! بهتره دانلود کنید !
سلام تو مدل 1015 دل چطوری میشه دکمه fn رو فعال کرد
نه من فقط سئوال کردم ... هنوز خودم امتحان نکردم ... می خوام بدونم این کار عملی هست؟
من فکر می کنم بیشتر به میزان رزولوشن دستگاهی که خروجی تصویر رو میده بستگی داشته باشه ...
اگر اون دستگاه 1080 رو ساپورت کنه پس میشه رو اون رزولوشن تنظیمش کرد ...
باز هم از اطلاعات تکمیلی پیشاپیش ممنونم
سلام من hp pavilion dv6 دارم.موقع خریدش بهم گفتن که ویندوز xp روی یکی از درایور هاش هست باید نصبش کنی.به چه شکل این کار رو می تونم انجام بدم؟
+
دو تا درایور دارم که نمی دونم برای چی هستن.یکیشون اسمش recovery هست که نزدیک 21 گیگ فضا داره و اون یکی hp tools هست که 100 مگ بیشتر نیست.می شه توضیح بدید کاربرد این درایور ها رو!!
ممنون![]()
سلام دوستان بدجوري تو دردسر افتادم تو رو خدا كمك كنيد
من پريروز يه لپ تاپ مارك لنوو y560 خريدم يه درايو سي بيشتر نداشت كه 750 گيگ حافظش بود من تصميم گرفتم كه اونو با استفاده از خود ويندوز به چندتا پارتيشن تفكيك كنم بعد از اينكه با استفاده از ابزار مديريت ديسك در ويندوز 7 يه فضايي از اونو خالي كردم اون فضاي خالي شده رو هر كاري ميكنم نمي تونم تبدلش به يه درايو ديگه بكنم در حالي كه از فضاي درايو سي كم شده بعد چون سي دي ريكاوري تهيه كرده بودم قبلش خواستم اونو به حالت قبل برگردونم هر كاري كردم نتونستم وارد تنظيمات بايوس بشم يه جا خوندم با كليد اف 12 ميره يه جا نوشته با نگه داشتن ديليت ميره خلاصه من همين كه لپ تاپ رو خاموش كردم و كليد اف 12 رو زدم لپ تاپ قفل كرده و مارك لنوو اومده روي صفحه حالا نه خاموش ميشه نه باهاش ميشه هيچ كاري كرد تو رو خدا كمك كنيد
با سلام به همه
آقا من 2 شب پیش یه لب تاپ 5010 دل خریدم . حتما میدونید که اینا به سورت داس بیرون میاد یعنی بدون ویندوزه.
این طرف که ازش خریدم خودش ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد تو نصب کارت گرافیک مشکل داشت ولی حل شد.
الان من چند تا بازی نصب کردم ولی اکثر بازی ها با رزولیشن کوچیک و نصفه صفحه میاد . تو تنظیمات خود بازی ور رفتم ولی فول اسکرین نمیشه یعنی سمت راست و چپ مانیتور سیاهه. بازی وارکرافت و بازی ند فور اسپید پرو استریت رو نصب کردم ولی نصفه صفحه است. چیکار کنم؟
شما راهی بگین
در ضمن خود ویندوز هم 4 نوع رزولیشن بیشتر نداره.
به نظر شما مشکل از چیه
دارم دیوونه میشم . تو رو خدا اگه کسی سر در میاره کمکم کنه.
ممنون از بچه های گل پی سی ورلد.
اینم عکس که منظورمو بهتر بفهمید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammadkiller; 06-05-2011 at 10:28.
سلام
می تونید اون ویندوز xp رو بریزید روی DVD،بعد مثل همه ویندوز ها از رویDVD نصبش کنید
اون درایور recovery برای تهیه بک آپ(ریکاوری) هست که باید 4 دی وی دی تهیه کنید(مرغوب باشه)
و بعد از اجرای برنامه ریکاوری (که حدود 4 ساعت طول میکشه) DVD ها رو رایت کنید.
خود برنامه این کارو انجام میده...
سلام لب تاب من packard bell مدل tk 85 هست که دوتا گرافیک داره اما نمیدونم از رو اینتله چطور سویچ میکنه رو invidia ایا کسی میدونه چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)