بله ! مثلا من میخوام از یه جایی بپرم (نرده) میدوئم میره روش بازم میدوئه !
بله ! مثلا من میخوام از یه جایی بپرم (نرده) میدوئم میره روش بازم میدوئه !
یه نفر به من جای دوست هامون رو بده.همون های که تو نقشه با ادمک های سبز رنگ هستن.بری پیششون بهت ماموریت میدن.ممنون.
این جاهاشون :
![]()
اخر هیشکی به ما ادرس خونه اون یارو گی بازه رو نداد ها
یادتون باشه
گی باز کیه ؟ اسم دقیقشو به انگلیسی بگو پیدا کنم
بابا منظور دوست ما Florian یا همون Bernie (بارنی) هست . همون مرده که تو جنگ همراه نیکو بود . نیکو فکر کرد اون بهش خیانت کرده . اومد بکشش دید که به کلی عوض شده . شده بود مثل زن ها.
تا اونجایی که یادم میاد حاشیه ی سمت چپ شهر وسطی رو به سمت پایین دنبال کن پیداش می کنی . و یادمه که این طرف خیابون خونه اش بود ، اون طرف خیابون هم به دریا منتهی میشد یه جورایی . الان نقشه ندارم شرمنده نشد بهتر توضیح بدم .
ویرایش :
دو سه تا پست بالاتر چند تا نقشه هست . شماره ی 12 رو پیدا کردی ؟
خوب حالا خیابون طولانی و بزرگی که سمت چپشه و از پایین تا بالای شهر میره رو پیدا کن ( دوتا خیابون موازی هم اند ) تو اون خیابون حول و هوش همون نقطه ی 12 بگرد پیداش می کنی .
Last edited by علیرضا; 14-01-2009 at 00:17.
سلام 2 تا سوال دارم
1- این چاقو ها و شمشیرهایی که تلویزیون تبلیغ میکنه رو میشه خرید؟ شماره تلفنه رو زدم ولی خبری نبود
2- توی این بازی که پارکینگی چیزی نیست ماشین یا موتوری که میگیری باید کجا بذاری که از دستت نره؟شاید جلوی خونه؟ ولی امتحان نکردم خودم
بعضی خونه ها جلوی در یک کادر زرد رنگی داره که اگه ماشین یا موتور رو اونجا پارک کنی دفعه بعد هم هستش
سلام بچه ها اون مرحله که با ژاکوب میری باید دمیرتی رو بکشی هر کاری می کنم نمی تونم رد کنم.چه جوری باید این مرحله رو رد کنم
خوب اولش که شروع میشه باید هرکی اونجا هست رو بکشی .
بعد که اونا رو کشتی یه خونه تقریبا خرابه هست .
میری داخل اون و 4 ، 5 نفری هم اونجا هست .
بعد که اونا رو هم کشتی دیمیتری رو میبینی که Pegoni رو میکشه و فرار میکنه .
بعد شما هم باید بری دنبالش ، چند نفر هم اونجا هستن .
اونا رو هم زود میکشی میری دنبال دیمیتری ، میره سوار هلیکوپتر .
بعد نشون میده که Niko هم میخواد سوار بشه ولی میوفته پایین .
بعد سوار یکی از قایق ها میشی و هلیکوپتر رو تعقیب میکنی ، بعد Jacob با یه هلیکوپتر میاد .
باید بری زیر هلیکوپترش و خودش میپره سوار هلیکوپتر .
بعد با هلیکوپتر باید دیمیتری رو تعقیب کنی تا jacob هلیکوپتر دیمیتری رو بزنه .
بعد هم فیلم آخر بازی ...
شما کجاش گیر کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)