اول بازی که باید علف های هرز رو بچینیم هی خسته میشه و میره بیمارستان چیکار کنم خسته نشه!
بازی رو روی Pc بازی میکنم!![]()
اول بازی که باید علف های هرز رو بچینیم هی خسته میشه و میره بیمارستان چیکار کنم خسته نشه!
بازی رو روی Pc بازی میکنم!![]()
بازی رو چطور میشه روی pc بازی کرد؟
با مبدل ps2 !
عزیزم باید کارت رو در هر روز تقسیم کنی یعنی اینکه به طور مثال در روز اول نیاز به 4 جای خالی برای کاشتن 4 دانه داری
یعنی باید به اندازه ی 4 تا دانه که میخوای بکاری علف هرز ها رو بچینی و زمین رو شخم بزنی!!
در ضمن همشونو هم شخم نزن!!!!!!توی کوله پشتیت ذخیره کن و بده به poupori همون دختر مو قرمزی که توی مرغداری کار میکنه!
این باعث میشه تا قلب اون زود تر قرمز شه
در مورد این موضوع هم باید بگم که این بازی پلی 1 هستش وباید از مبدل پلی 1 هم استفاده کنی!
حالا از اینا بگذریم
دوست عزیزم شما دو راه بیشتر نداری:
1.یا میتونی نسخه تدوین شده اش رو توسط شرکت دلفین تهیه کنی که فکر میکنم کار زیاد ساده ای نباشه!!
2.یا اینکه مبدل پلی 1 رو از لینک زیر دانلود کن و بازی رو در کامپیوترت با خیالی راحت بازی کن!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادش بخیر چه دورانی داشتیم با هاروست مون.
چه روزایی داشتیم تو این تاپیک با بچه ها.
راستش الان داره بهتون حسودیم میشه.
-----
و اما در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که هر وقت خسته شدید با یه ساعت استراحت تو حموم میتونید همه انرژی از دست رفتتونو برگردونید.
و راه حل دیگه (در مورد علفای هرز) اینه که اونارو نچینید و فقط از زمین بردارید و دوباره بندازید رو زمین که در این صورت خسته نمیشید.
از دوستان کسی تونسته این بازی رو تموم کنه والا ما 5سال پیش تا جایی رفتیم دیگه ولش کردیم...
اون موقع بچه ها میگفتن میره شهر !!!؟؟؟
![]()
سلام من چطور میتونم میوهجاتی را که کاشتم برداشت کنم و کجا و به کی بفروشم منو راهنمایی کنید راستی راهنمایی قدم به قدم بازیو را برایم بگذارید ممنون![]()
آقا هاروست مون هم مثله خیلی تایپیک های زیبای دیگه تعطیل شد؟؟؟
![]()
سلام دوستان
بابا من هر کاری کردم نتونستم مبدل رو بگیرم .
یا سایته فیلتر بود یا مبدله ارور میداد و کار نمیکرد . اگه ممکنه یه جای دیگه همئ آپ کنید , ببینم میتونم بازی کنم .
عزیزم اگه به صفحه قبل یه سر میزدی مبدل رو میدیدی
در ضمن چک شده فیلتر نیست و لینکش هم درسته
(صفحه اول هم میدیدی بود)![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)