تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1185 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوستان آیا مشخصه که چه عطرهایی نمونه تقلبی دارن؟
    تقریبا هر عطری که فکرشو بکنی حتی عطرای 10 تومنی مـثل کاپیتان بلک هم فیک دازن به وفور
    پس خرید از جای معتبر رو توصیه میکنم و همچنین تست قبل از خرید (روی کاغذ تست بگیرید و اگه از موندگاری و پخش بوش و همچنین رایحش راضی بودین روز بعدش خرید کنین ) من بدون تست هیچوقت عطر نمیگیرم

2. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تقریبا هر عطری که فکرشو بکنی حتی عطرای 10 تومنی مـثل کاپیتان بلک هم فیک دازن به وفور
    پس خرید از جای معتبر رو توصیه میکنم و همچنین تست قبل از خرید (روی کاغذ تست بگیرید و اگه از موندگاری و پخش بوش و همچنین رایحش راضی بودین روز بعدش خرید کنین ) من بدون تست هیچوقت عطر نمیگیرم
    البته یه چیز دیگه هم به مورداتون اضافه کنید.هر ادکلنی که احساس کردید خط بو نداره بهش شک کنید.

4. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

البته یه چیز دیگه هم به مورداتون اضافه کنید.هر ادکلنی که احساس کردید خط بو نداره بهش شک کنید.
    این خط بو دقیقا یعنی چی؟ آماتورم دیگه

6. این کاربر از ExoMars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا نظرتون در باره عطر بهشت که تو ایستگاه های مترو هستند چیه ؟ خوبه ازشون خرید کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این خط بو دقیقا یعنی چی؟ آماتورم دیگه
    خط بو ممکنه هرکی یه تعریفی براش بکنه ولی من منظورم اینه که از وقتی که اسپری میشه بوش دائم عوض

بشه با گذشت زمان و رو به ملایم شدن بزاره.

الان ادکلنایی که فکر میکنیم اصل هستن اکثرشون خط بو ندارن.از 1 دقیقه بعد از اسپری دیگه تا وقتی بوش بره

تغییر محسوسی نداره.و این یعنی چی؟یعنی اینکه این بو از رو اصلی کپی شده .اینا فقط تو یک زمان میتونن بو

رو کپی کنن و نه طی بازه ای که ادکلن دائم داره بو عوض میکنه چون ترکیبه اصلی رو ندارن.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

آقا نظرتون در باره عطر بهشت که تو ایستگاه های مترو هستند چیه ؟ خوبه ازشون خرید کرد ؟
    اونا عطر گرمی هستن.من تاییدشون نمیکنم و خودم هم نمیخرم.ولی ممکنه شانسی یه چی خوب هم توش

پیدا بشه.

9. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچهها این پیور هاوانا عجیب موندگاری داره 2 روزکامل

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

علی جان اگه بخوام یه عطر واسه مصرف روزانه بگیرم به نظرت ck one بهتره یا ck be من از بوی یاس خوشم نمیاد سردرد میگیرم سی کی وان بوی یاس میده؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اونا عطر گرمی هستن.من تاییدشون نمیکنم و خودم هم نمیخرم.ولی ممکنه شانسی یه چی خوب هم توش

پیدا بشه.
    عطر گرمی میبخشید یعنی چی ؟ من دیگه شدیدا آماتورم باید ببخشید.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

عطر گرمی میبخشید یعنی چی ؟ من دیگه شدیدا آماتورم باید ببخشید.
    سلام امید جان

منظور علی از عطر گرمی ، عطرهایی هستن که به صورت فله ای عرضه میشن یعنی اونایی که خودشون با سرنگ محتویات رو ردوبدل میکنن ، که در شیشه های 3 گرمی و 5 گرمی و گاها بیشتر قرار میدن..

سعی کن ازین عطرهای نخری ، البته من نمیدونم منظورتون همین عطرها بود با خیر... طبق تجربه هایی که من ازین تاپیک یادگرفتم دوستان اشاره های زیادی داشتن که این محصولات استاندارد بهداشتی ندارن و گاها ایجاد حساسیت های پوستی رو به دنبال دارن.

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بچهها این پیور هاوانا عجیب موندگاری داره 2 روزکامل

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

علی جان اگه بخوام یه عطر واسه مصرف روزانه بگیرم به نظرت ck one بهتره یا ck be من از بوی یاس خوشم نمیاد سردرد میگیرم سی کی وان بوی یاس میده؟
    حامد خان سی کی وان یه بویی هست که کسی رو اذیت نمیکنه.کلا همه نت هاش متعادل هستن.

سی کی بی خیلی شباهت داره به اون ولی شنیدم موندگاریش در حده اون نیست.البته خودش هم تا چند

ساعت بیشتر پخش بو نداره ولی خب رو لباس میمونه.

تا حالا نشده خانمی بوش کنه نگه خیلی خوشبویه.من یه 200 میلش رو داشتم که رفتم 100 میلش هم

خریدم.که 200 میلش آخراشه.البته من زیاد اسپری میکنم و خیلی باش حال میکنم.

15. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

[QUOTE=J.Naderiii;6957935]سلام
    من ادکلن La Nuit de l`Homme YSL رو گرفتم 131 تومان از چاره. قبلا از این عطر حدود دو سال پیش گرفته بودم اما شیشه های عطر جدید با قبلی فرق داره و کوچکتر شده همچنین درب ادکلن ها متفاوت هست! این امکان وجود داره که شرکت تولید کننده، طراحی شیشه عطر رو عوض کرده باشه یا یکی از این دو تا تقلبیه؟ یا هر دو
    لطفا راهنمایی کنید من عکس دو تا عطر رو قرار میدم عطر سمت راست عطریه که از چاره خریدم. (لطفا به درب عطر و همچنین اندازه عطر ها دقت کنید)
    با سپاس

من همین مشکل رو دارم من لانویت تویلت گرفتم شیشه اش از لانویت پرفیوم و بقیه سری های لهوم بزرگتره حتی در پوشش با بقیه فرق میکنه عکس هاتو دوباره بزار

17. این کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •