کسی اگه اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه
کسی اگه اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه
دقیقا درسته تا زمانی که مسئول مستقیمت بهت اجازه نداده نمیتونی بری خونه.البته ما اکثرا از خود گردان قرارگاه ممنوع الخروج میشدیم.در ضمن مسئولم اکثر روزها تا ساعت 5تا7عصر نگهمون میداشت. بنده خدا ها بچه های فرماندهی حتی روز جمعه هم پادگان میرفتن و اگه کسی جمعه را نمیرفت براش مرخصی رد میکردن.
سلام دوست من.
پذیرشو باید از جایی که گرفتی پیگیرش باشی نه پلیس + 10!
معافیت تک فرزند پدر بالای 60 سال فعلاً برقرار است
این اطلاعیه میافزاید: نیازمندی پدر به مراقبت به علت نقص عضو، بیماری یا کبر سن به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی و برابر آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی خواهد بود.
فارس: سازمان وظیفه عمومی ناجا از جاری بودن مقررات اعطای معافیت کفالت به تک فرزند ذکور پدر بالای 60 سال تا ابلاغ قانون جدید وظیفه عمومی خبر داد.
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، در پی انتشار خبر حذف معافیت تک فرزند ذکور پدر بالای 60 سال، نگرانیهایی در مشمولان و خانوادههایی که هم اکنون شرایط این معافیت را دارند ایجاد شده و با مراجعه به مراکز وظیفه عمومی پیگیر این موضوع شدند.
لازم به ذکر است، برابر مقررات جاری، یگانه مراقب نگهدارنده (تنها فرزند ذکور)، پدری که به سن 60 سال رسیده میتواند از معافیت کفالت استفاده کند که این مقررات تا ابلاغ قانون جدید وظیفه عمومی جاری و قابل اجرا خواهد بود.
برابر مصوبه مجلس شورای اسلامی، در طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی، یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شوند.
این اطلاعیه میافزاید: نیازمندی پدر به مراقبت به علت نقص عضو، بیماری یا کبر سن به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی و برابر آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی خواهد بود.
طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی که آخرین اصلاحات صورت گرفته در آن در تاریخ 22 آبان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده جهت تایید به شورای نگهبان ارسال شده که پس از تایید شورای نگهبان و ابلاغ از سوی مجلس، قابل اجرا خواهد بود.
سلام
من سال گذشته کنکور فراگیر پیام نور شرکت کردهام و مهندسی کامپیوتر قبول شدم و الان دارم به خدمت میروم و همزمان تحصیل کنم به نظر شما از نظر درجه ،کار ،موی سر و استراحت چگونه هستم؟(پذیرش سپاه شهر خود)
با سلام
آیا میشه بعد از آموزشی امریه گرفت؟با مدرک لیسانس مکانیک؟محل خدمتمم ناجاست
متشکرم
خیلی خیلی بعیده. مخصوصاً اینکه ناجا هستید.
خدمت در کل چیز بی خود و به درد نخوره و حیف و میل کردن جوانی هست و هرکسی هم گفت خدمت خیلی خوبه خوش میگذره گوه خورد ه این حرف رو زده بلا نسبت پدر آدم رو در میارن ماهی 30 هزار تومن هم حقوق میدن
سلام
ببخشید یکی از آشنایان متولد 67 می خواد برای اعزام به خدمت اقدام کنه ولی یه مشکلی داره که از من سوال کرده والا جوابش رو پیدا نکردم ، این آشنامون چشمش قوز قرنیه داره که تو سایت نظام وظیفه که رفتم نوشته بود اگه پزشک خودشون تشخیص معافیت بده معافه و گرنه کارهای غیر رزمی
سوالم اینه که این آشنامون چطوری اقدام کنه ؟ دفترچه صفحه پزشکی رو ببره پلیس +10 ؟؟ یا باید ببره حوزه نظام وظیفه شهرشون؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
به دوستتون بگید دفترچه اعزامرو از دفتر پلیس +10 بگیرن و اون صفحه ای که مربوط به وضعیت جسمی میشه که پزشک معتمد باید پر کنن رو ببرن واسه پزشک معتمد ناجا بعدش ایشون میگن میتونین برای معافیت اقدام کنین یا نه که اگه بتونن معافی بگیرن مدارک مربوط تو دفترچه به معافیت پزشکیه رو جمع اوری میکنن و تحویل +10 میدن مراحل به صورت کامل تو دفترچه نوشته
موفق باشید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)