این بازی هم مثل wow خودش یه لانچر داره که آپدیت ها از طریق اون انجام میشه
دنبال فایل نصبی نگردین بهتره. همون کلاینت رو یه جا ذخیره داشته باشین که اگر مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنید.
این بازی هم مثل wow خودش یه لانچر داره که آپدیت ها از طریق اون انجام میشه
دنبال فایل نصبی نگردین بهتره. همون کلاینت رو یه جا ذخیره داشته باشین که اگر مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنید.
این چیزی که شما میخوای : گشتم نگرد نبود نیست ... در ضمن بهتره قید این بازی رو بزنی چون در حال حاضر اینقدر لگه که اصلا نمیشه با رقیب انسانی بازی کرد و فقط با AI اونم با کلی لگ و قطعی و بدبختی ملت دارن بازی میکنن ... الان بیش از یک ماهه که اینطوریه
Last edited by hm741; 15-06-2013 at 14:13.
منم بازی کردم یه دست زدم پینگ عالی بود فقط دو بار دی سی شد که اونم بعد 3 ثانیه اومدش.
9000 IP دارم. چیکارش کنم؟
این چمپ جدیده رو دلم نمیاد بخرم
دوستانی که میگن لگه لطفا بگن از کدوم شهرن و با چه نتی.
من از تهرانم، مخابرات 512
منطقه 2، الان با پینگ 170 بازی کردم.
خدا کنه که اینطوری بمونه
همین الان قسمت آموزشی رو تست کردم درست بود
قسمتهای دیگه هیچ کدومشون کار میکنن ؟؟؟؟؟
دوستایی که تست کردن اطلاع رسانی کنن
اینترنت داتک 128 محدود از کرمانشاه دارم که تحت هیچ شرایطی تایم اوت نداره (اشتراکش نمیدونم 1به1 یا 1به 8)قبلا حتی یک لحظه وقفه در بازی نداشتم و با همین تفاصیر به ل و ل 30 رسیدم ولی الان به محض اینکه یک فریم کپ میکنه تمام برنامه هایی که برای last hit...kiting...gank و غیره داشتم از دست میره ... مثلا ابیلیتی ها به چمپ حریف نمیخورن یا به جای چمپ خودی روی یه مینیون heal میدم و .... از این قبیل سوتی ها ... اما مخابرات همیشه لگ داشته و دارد و خواهد داشت در نتیجه الان که لگه شما اصلا متوجه نمیشی و در یک کلام عادت داری ولی من نه (سه تا از رفیقام از مخابرات نت دارند و بازی هم می کنند با کلی لگ بدون اینکه کوچکترین شکایتی داشته باشند...جالب اینجاست که رنک هم بازی میکنند) آدم باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه علاوه بر رفتار رقیب ، لگ رو هم پیش بینی کنه و با توجه به اون skill shot یه چمپی مثل لوکس رو دقیقا به هدف بزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا درست شده واستا پچش رو برات میارم الان 4 دسته بدون یه لگ یا یه dc دارم بازی میکنم.همین الان از خفن ترین چمپ ها تو کل بازی بردیماونم با این چمپ های 1000 تایی
یعنی دیگه دارم میترکونم نمیدونستم اینقدر بازیم خوبه
با 4 تا بازی الان 18 honor گرفتم در بخش های مختلف
Last edited by daniel'; 15-06-2013 at 14:42.
من رفتم با کلاینت اصلی دانلود کنم دیدم سزعت دانلودش خیلی پایینه
اینترنت 2 مگ شاتل دارم ولی با بیت ریت 30-40 دانلود میکنه
نمیشه دوستان یه لینکی چیزی بزارن که بشه با IDM بازی رو دانلود کرد با بیترت 250 زودتر تموم شه بره!
من با این دوستمکون موافقم . من لگ دارم یعنی اسکیل میزنم اما خوردنش به حریف با خداست . لگ همچنان هست اما مثل قبل نیست که اصلا نشه بازی کرد .
شاتل - تهران
من از عصر تلکام می گیرم 1 مگ مثلا خیر سرش (تهران)![]()
الان تو na اومدم یه دست بازی کنم دیدم پینگ 330 خوبه وارد شدم دیدم موقع team fight کلا برم تو fountain بشینم سنگین ترم نگاه کردم دیدم پینگ رفته رو 490
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)