تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1746 اولاول ... 7447452456457057157257357457557657757858462467410741574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

این بازی هم مثل wow خودش یه لانچر داره که آپدیت ها از طریق اون انجام میشه
    دنبال فایل نصبی نگردین بهتره. همون کلاینت رو یه جا ذخیره داشته باشین که اگر مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنید.

2. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

یعنی full offline installer میخوام باشهو واسه نصب نیاز یه اینترنت نداشته یاشه و بعدش واسه بازی وصل بشه به نت و تمام
    این چیزی که شما میخوای : گشتم نگرد نبود نیست ... در ضمن بهتره قید این بازی رو بزنی چون در حال حاضر اینقدر لگه که اصلا نمیشه با رقیب انسانی بازی کرد و فقط با AI اونم با کلی لگ و قطعی و بدبختی ملت دارن بازی میکنن ... الان بیش از یک ماهه که اینطوریه
    Last edited by hm741; 15-06-2013 at 14:13.

4. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

منم بازی کردم یه دست زدم پینگ عالی بود فقط دو بار دی سی شد که اونم بعد 3 ثانیه اومدش.
    9000 IP دارم. چیکارش کنم؟
    این چمپ جدیده رو دلم نمیاد بخرم

6. این کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستانی که میگن لگه لطفا بگن از کدوم شهرن و با چه نتی.
    من از تهرانم، مخابرات 512
    منطقه 2، الان با پینگ 170 بازی کردم.
    خدا کنه که اینطوری بمونه

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

همین الان قسمت آموزشی رو تست کردم درست بود
    قسمتهای دیگه هیچ کدومشون کار میکنن ؟؟؟؟؟
    دوستایی که تست کردن اطلاع رسانی کنن

9. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

اینترنت داتک 128 محدود از کرمانشاه دارم که تحت هیچ شرایطی تایم اوت نداره (اشتراکش نمیدونم 1به1 یا 1به 8)قبلا حتی یک لحظه وقفه در بازی نداشتم و با همین تفاصیر به ل و ل 30 رسیدم ولی الان به محض اینکه یک فریم کپ میکنه تمام برنامه هایی که برای last hit...kiting...gank و غیره داشتم از دست میره ... مثلا ابیلیتی ها به چمپ حریف نمیخورن یا به جای چمپ خودی روی یه مینیون heal میدم و .... از این قبیل سوتی ها ... اما مخابرات همیشه لگ داشته و دارد و خواهد داشت در نتیجه الان که لگه شما اصلا متوجه نمیشی و در یک کلام عادت داری ولی من نه (سه تا از رفیقام از مخابرات نت دارند و بازی هم می کنند با کلی لگ بدون اینکه کوچکترین شکایتی داشته باشند...جالب اینجاست که رنک هم بازی میکنند) آدم باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه علاوه بر رفتار رقیب ، لگ رو هم پیش بینی کنه و با توجه به اون skill shot یه چمپی مثل لوکس رو دقیقا به هدف بزنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینترنت داتک 128 محدود از کرمانشاه دارم که تحت هیچ شرایطی تایم اوت نداره (اشتراکش نمیدونم 1به1 یا 1به 8)قبلا حتی یک لحظه وقفه در بازی نداشتم و با همین تفاصیر به ل و ل 30 رسیدم ولی الان به محض اینکه یک فریم کپ میکنه تمام برنامه هایی که برای last hit...kiting...gank و غیره داشتم از دست میره ... مثلا ابیلیتی ها به چمپ حریف نمیخورن یا به جای چمپ خودی روی یه مینیون heal میدم و .... از این قبیل سوتی ها ... اما مخابرات همیشه لگ داشته و دارد و خواهد داشت در نتیجه الان که لگه شما اصلا متوجه نمیشی و در یک کلام عادت داری ولی من نه (سه تا از رفیقام از مخابرات نت دارند و بازی هم می کنند با کلی لگ بدون اینکه کوچکترین شکایتی داشته باشند...جالب اینجاست که رنک هم بازی میکنند) آدم باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه علاوه بر رفتار رقیب ، لگ رو هم پیش بینی کنه و با توجه به اون skill shot یه چمپی مثل لوکس رو دقیقا به هدف بزنه
    بابا درست شده واستا پچش رو برات میارم الان 4 دسته بدون یه لگ یا یه dc دارم بازی میکنم.همین الان از خفن ترین چمپ ها تو کل بازی بردیماونم با این چمپ های 1000 تایییعنی دیگه دارم میترکونم نمیدونستم اینقدر بازیم خوبهبا 4 تا بازی الان 18 honor گرفتم در بخش های مختلف
    Last edited by daniel'; 15-06-2013 at 14:42.

13. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

من رفتم با کلاینت اصلی دانلود کنم دیدم سزعت دانلودش خیلی پایینه
    اینترنت 2 مگ شاتل دارم ولی با بیت ریت 30-40 دانلود میکنه
    نمیشه دوستان یه لینکی چیزی بزارن که بشه با IDM بازی رو دانلود کرد با بیترت 250 زودتر تموم شه بره!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من با این دوستمکون موافقم . من لگ دارم یعنی اسکیل میزنم اما خوردنش به حریف با خداست . لگ همچنان هست اما مثل قبل نیست که اصلا نشه بازی کرد .

شاتل - تهران

16. 2 کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من از عصر تلکام می گیرم 1 مگ مثلا خیر سرش (تهران)
    الان تو na اومدم یه دست بازی کنم دیدم پینگ 330 خوبه وارد شدم دیدم موقع team fight کلا برم تو fountain بشینم سنگین ترم نگاه کردم دیدم پینگ رفته رو 490

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •