تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 827 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام آقا عطا
    من میخوام یه هارد 3 ترا آداپتوری بگیرم از بین این 3 تا کدوم را پیشنهاد میدید
    Western Digital My Book
    Seagate Backup Plus
    SeagateExpansion
    اگه روزی دو سه ساعت به تلویزیون یا پی سی وصل باشه مشکلی پیش نمیاد چون تو پست های قبلی خوندم که سریع گرم میشن این هاردها؟؟
    تو یکی از پست ها هم خوندم که مدل Backup Plus را میشه ماند هارد اینترنال استفاده کرد آیا مدلهای دیگه چنین قابلیتی ندارند؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. من قصد تهیه یه هارد 1TB دارم که قابل حمل باشه و سرعت خوبی داشته باشه از بین چهار گزینه زیر کدوم بهتره و اصولا فرق پسوند های این هارد ها با هم چیه؟
    HDD BACKUP Plus Seagate USB3 1TB
    Seagate expansion 1TB usb 3.0
    Western Digital WD my book 1TB
    Western Digital My passport 1TB
    و همچنین سرعت کدوم یکی از هارد های بالا بیشتره ؟ کدومش 5400 هست کدوم 7200 چون یه چند تا سایت دیدم اطلاعاتشون با هم فرق میکرد با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از بین این دو

که My book قابل حمل نیست. بلکه آداپتوری است.

نظر من my passport بگیر.
    ضمنا فکر میکنم تمام هاردهای پاسپورتی، 5400 هستند.

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا جوابه این سواله منم بدین

3 تا از هارد ها تویه رنج قیمت هستن (هارد اکسترنال Silicon power D05-1 T-USB3 و ADATA HD710 1TB-USB 3 و WD My Passport )

یدونه هم حدود 50 گرونتره چون ضدضربه هست ( Silicon Power Armor A80 1TB )

میخواستم بدونم کدوم ارزش خرید بیشتری داره

انتظاراتم هم سرعت خوب ، USB 3 ، دمای مناسب و ...

ممنون
    سلام .

هارد اکسترنال silicon power armor a80 گرچه بدنه مستحکمی داره ولی به این معنی نیست که هارد آن ضد ضربه باشه . نه تنها این مدل بلکه اکثر هاردهای اکسترنالی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس محکم و نشکن دارند و هارد اینترنال بکار رفته از انواع معمولی هست . در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها ، نیازمند دقت و مراقبت هستند مخصوصاً در زمانهایی که روشن و هد درحال tracking بر روی پلاتر هست . جالب اینجاست که بعضی از مدلهای armor a80 دقیقاً از همان هاردی استفاده میکنند که در مدل seagate backup plus استفاده شده . من جای شما باشم حاضر نیستم که 50 هزار تومن هزینه بیشتر فقط برای باکس ضد ضربه پرداخت کنم (از کیف مناسب میشه استفاده کرد) .

سلام آقا عطا
    من میخوام یه هارد 3 ترا آداپتوری بگیرم از بین این 3 تا کدوم را پیشنهاد میدید
    Western Digital My Book
    Seagate Backup Plus
    SeagateExpansion
    اگه روزی دو سه ساعت به تلویزیون یا پی سی وصل باشه مشکلی پیش نمیاد چون تو پست های قبلی خوندم که سریع گرم میشن این هاردها؟؟
    تو یکی از پست ها هم خوندم که مدل Backup Plus را میشه ماند هارد اینترنال استفاده کرد آیا مدلهای دیگه چنین قابلیتی ندارند؟؟
    سلام .

1. مشکلی نیست که هارد دیسکها به مدت طولانی کار کنند مشروط بر اینکه در شرایط استاندارد و مطلوب استفاده بشوند . دو مدل آخر (سیگیت) نسبت به WD my book سریعتر و بیشتر گرم میکنند البته مدل WD my book هم در صورت کار طولانی گرم میکنند . در کل دمای هارد را هر چند وقت یکبار کنترل کنید ، اگر دمای هارد اکسترنال بالا بود نیاز هست که از فن استفاده کنید .
    2. من مدل دیگری در بازار ندیدم که مثل هارد اکسترنال Back up plus قابلیت استفاده از اینترفیس sata را داشته باشند . البته دقت کنید که برای استفاده از اینترفیس های sata و برق آن ، قسمت کانکتورهای کابلها کمی باید تراشیده شوند تا بتونند اتصال محکمی با اینترفیس هارد برقرار کنند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    3. انتخاب از بین این سه مدل مشکل هست . مدل expansion بدلیل اینکه بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرد امنیت بیشتری دارد چون هاردهای Backup plus و WD my book بصورت ایستاده قرار میگیرند که احتمال سقوط و در نتیجه خرابی وجود دارد (مگر اینکه آنها را هم بصورت خوابیده روی میز قرار بدید بشرطی که لیبل روی هارد رو به بالا باشد) . WD my book قابلیت hardware encryption دارد دقت کنید که تمام این قابلیت وابسته به چیپی هست که روی برد sata to usb قرار گرفته و اگر به هر دلیل این قسمت sata to usb خراب بشه دیگر نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید حتی اگر خود هارد سالم باشه و بصورت مستقیم (sata) به مادربرد متصل کنید . ولی اصلاً نگران نباشید ، اگر با دقت استفاده بشه هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد . مهمترین مزیت هاردهای اکسترنال Seagate لیست شده در بالا سرعت آن هست . اگر سرعت برای شما مهمه در خرید این مدلها شک نکنید .

با سلام خدمت دوستان عزیز. من قصد تهیه یه هارد 1TB دارم که قابل حمل باشه و سرعت خوبی داشته باشه از بین چهار گزینه زیر کدوم بهتره و اصولا فرق پسوند های این هارد ها با هم چیه؟
    HDD BACKUP Plus Seagate USB3 1TB
    Seagate expansion 1TB usb 3.0
    و همچنین سرعت کدوم یکی از هارد های بالا بیشتره ؟ کدومش 5400 هست کدوم 7200 چون یه چند تا سایت دیدم اطلاعاتشون با هم فرق میکرد با تشکر
    سلام .

1. اگر backup plus و expansion از مدلهای پرتابل (بدون آداپتور) باشند به همراه WD my passport فقط 5400rpm و 8MB cache هستند .
    2. مدل WD my book که هارد اکسترنال قابل حمل نیست و در نتیجه از لیست خارج میشود . rpm این توسط کمپانی وسترن دقیقاً اعلام نشده ولی 64MB cache دارند .
    3. تا اونجایی که میدونم هارد اکسترنال سیگیت (مدلهای پرتابل) در مقایسه با my passport از لحاظ write سریعتر هستند و بلعکس . بعبارت دیگه هاردهای اکسترنال my passport از لحاظ read کمی سریعتر از هاردهای اکسترنال پرتابل سیگیت هستند .
    4. انتخاب از بین سه مدل WD my passport و Seagate expansion و Seagate Backup plus واقعاً مشکل هست . در کل اگر میخواهید هارد را قفل (lock) کنید پس WD my passport بهترین گزینه هست چون این مدل قابلیت hardware encryption دارد ، دقت کنید که با وجود مزایایی که این مدل دارد به همین دلیل و سایر دلایل مثل usb on board f,nk در صورت خرابی ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات نسبت به سایر مدلها مشکلتر خواهد بود .
    5. تفاوت بین مدل expansion در مقایسه با backup plus از دو جهت قابل بررسی هست . 1- نوع هارد اینترنال بکار رفته که فکر نمیکنم هیچ فرقی داشته باشند . 2-شکل ظاهری و نرم افزارها و امکانات موجود . بدیهی هست مدل backup plus قابلیت usm دارند (امکان استفاده از پورتهای sata بدون بازکردن باکس هارد) و همچنین دارای نرم افزاری برای بکاپ گیری و یا مدیریت هارد هستند . البته نداشتن نرم افزار در مدل expansion چیزی از ارزش آن کم نمیکنه . میتونید از نرم افزارهای مشابه که در اینترنت فراوان هم هست استفاده کنید .

6. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط یک سوال دیگه جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد دیسک WD my passport که قابلیت رمز گذاری داره اگر به وسایلی مانند ریسی ور یا تلویزیون وصل بشه رمز میخواد ؟ یعنی مشکل رمز و یا هر مشکل دیگه ای پیدا میکنه ؟ در مورد مدلهای seagate چطور آنها که مشکلی ندارند ؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یک سوال دیگه جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد دیسک WD my passport که قابلیت رمز گذاری داره اگر به وسایلی مانند ریسی ور یا تلویزیون وصل بشه رمز میخواد ؟ یعنی مشکل رمز و یا هر مشکل دیگه ای پیدا میکنه ؟ در مورد مدلهای seagate چطور آنها که مشکلی ندارند ؟ با تشکر
    هاردهای اکسترنال WD my passport تا زمانیکه هارد قفل نباشه (unlock) مشکلی برای استفاده در TV یا ----- ندارند ، اگر lock باشه که توسط این دستگاهها قابل شناسایی نیست . برای هاردهای اکسترنال سیگیت این مشکل وجود ندارد .

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام من یک هارد WD my pasport 500 دارم که حدود 2-3 هست که دارم
    امروز وقتی pc رو روشن کردم هارد فوق العاده دیر بالا اومد و وقتب داخل هارد میرفتم اظلاعات خیلی خیلی کند load میکرد و حتی موقع copy با سرعت 150 kb/s میریخت
    اگه لطف کنین بگین مشکلش از کجاست و درست میشه؟؟

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم
    سریع ترین هارد 1T usb3 که الان تو بازار هست از نظر سرعت (write واسم مهمتر از read هستش) کدومه؟
    میخوام سرعتش حتما بالای 100مگ باشه.
    خیلی به نقد هایی که تو سایت ها نوشته نمیشه اعتماد کرد.آدم وقتی خودش تست میکنه تازه سرعت واقعی رو متوجه میشه..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک هارد WD my pasport 500 دارم که حدود 2-3 هست که دارم
    امروز وقتی pc رو روشن کردم هارد فوق العاده دیر بالا اومد و وقتب داخل هارد میرفتم اظلاعات خیلی خیلی کند load میکرد و حتی موقع copy با سرعت 150 kb/s میریخت
    اگه لطف کنین بگین مشکلش از کجاست و درست میشه؟؟
    سلام .
    برنامه HDtune را دانلود و نصب و اجرا و از قسمت Health وضعیت (statusـها) هارد را بررسی کنید . اگر مواردی مثل Reallocated Sectors Count و Current Pending Sector Countد، warning دارند پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی . اگر اطلاعات ذخیره شده برای شما مهم هست حتماً یادآوری کنید . شما میتونید با برنامه هایی مثل HDD regeneretor تست و اسکن کنید ولی معمولاً این روشهای نرم افزاری که اکثر کاربران عادی انجام میدهند شاید نتونه مشکل را صد در صد حل کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به آقا عطا و سایر دوستان
    من یه transcend پرتابل مدل rugged 25M پانصد گیگ دارم (از اون مدل ها که یه روکش لاستیکی جهت ضد ضربه بودن داره)
    این هارد مشکل پیدا کرده و وقتی وصلش میکنم ارور usb device unrecognized میده و در my computer و disc manager هم اونو نمیاره و در device manager هم در قسمت usb ها UnKnown devic روبروش نوشته ، لطفا اگه را حلی یا نرم افزاری این مشکل را برطرف میکنه مرا راهنمایی کنید با hd tune pro هم در لیست کشویی که هارد ها را لیست میکنه این هارد را نشون نمیده و نرم افزار EASEUS Partition Master 7.1.1 Home Edition هم این هارد را تشخیصش نمیده
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •