تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 946 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علی چرا این تست را قبول ندارید؟!
    این تست ها برای درک عملکرد بهتر انتی ویروسا و ویروسها خوب هستن
    منم منظورم نامعتبر بودن تست امیر خان نیست منظورم اینه که روش کلی این تست یه کم مشکل داره

با چند تا نمونه نمیشه گفت کدوم بهتره

بله هر انتی ویروسی روش منحصر به فرد خودشو داره

و اینو بگم که اپلیکیشن ریتینگ نورتون بهترین راهکار برای پاک سازی سیتم هست وخدمم یکی از طرفداری سرسخت نورتون هستم

2. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان شما را دعوت به دیدن تستی مهیج دیگر میکنم امیدوارم این تست از دست ندین

در این تست انتی ویروس نورتون 360 در مقابل یک ویروس نسبتا قدیمی به زانو در میاد

در این تست اینترنت غیر فعال بود

و قصدم این بود که قدرت سونار ودیتابیس و دیگر لایه های دفاعی نورتون رو مورد ازمایش قرار بدم

این ویروس تمام اطلاعات و بیشتر فابلهای درایو c رو پاک کرد اما سونار دست رو دست گذاشت تا کل فایلها از بین برن

این ویروس قبلا انتی ویروسی مثل کمودو رو دور زده بود و همین بلا سرش اومده بود
    حالا خودتان قضاوت کنید

اینم لینک اسکن ویروس توتال بیشتر انتی ویروسهای مطرح میشناسنش اما نورتون با وجود قدیمی

بودن این ویروس هنوز در دیتابیس خودش قرار نداده وسونارم این ویروسو نمیشناسه پس تکلیف کاربرچیست؟

امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشوند قصد تخریب انتی ویروسی ندارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم این فیلم 5 مگ

کد:

4. 7 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان شما را دعوت به دیدن تستی مهیج دیگر میکنم امیدوارم این تست از دست ندین

در این تست انتی ویروس نورتون 360 در مقابل یک ویروس نسبتا قدیمی به زانو در میاد

در این تست اینترنت غیر فعال بود

و قصدم این بود که قدرت سونار ودیتابیس و دیگر لایه های دفاعی نورتون رو مورد ازمایش قرار بدم

این ویروس تمام اطلاعات و بیشتر فابلهای درایو c رو پاک کرد اما سونار دست رو دست گذاشت تا کل فایلها از بین برن

این ویروس قبلا انتی ویروسی مثل کمودو رو دور زده بود و همین بلا سرش اومده بود
    حالا خودتان قضاوت کنید

اینم لینک اسکن ویروس توتال بیشتر انتی ویروسهای مطرح میشناسنش اما نورتون با وجود قدیمی

بودن این ویروس هنوز در دیتابیس خودش قرار نداده وسونارم این ویروسو نمیشناسه پس تکلیف کاربرچیست؟

امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشوند قصد تخریب انتی ویروسی ندارم

کد:
    حجم این فیلم 5 مگ

کد:

افرین

براووو

این یک برنامه ای هست که کارش فقط از بین بردن ایکن هاست !

اگر در دیتابیس نورتون نیست ، چون این مخرب فعلا ایرانی هست چون یکی از دوستان نوشته !

با زبان دلفی !!!!!!

کسپر هم این مخرب را خودم براش ارسال کردم.

حتی این مخرب کسپر را هم دور میزنه و کومودو را هم دور زده بود !

تنظیمات نورتون برای یک کاربر مبتدی خوب بود !

یک کاربر نورتون تا زمانی که از الودگی فایل یا سالم بودن فایل اگاه نباشه اون را اجرا نمیکنه !

کسپر را هم همین مخرب را تست کن و نتیجه را بگذار ! ممنون میشم / چون قبلا تست شده

چرا؟ چون کار این برنامه دور زدنه سوییت امنیتی هست !

دیتابیس نورتون مساوی صفر ! ولی من تابحال الوده نشدم !

شنیدن کی بود مانند دیدن !

بهتر بود نتیجه کلی از انتی ها بگذارید !

نه فقط با تست یک سوییت ! نت هم که قطع بود !؟؟؟

در ضمن کسی که نورتون 360 نصب میکنه حتما از تنظیمات و فایل های ویندوز بکاپ میگیره !

تا در بروز این مشکلات / فایل های اسیب دیده ترمیم شوند !!!!

تست شما بیشتر به کاربری میومد که میخواد سوییتی را خرد بکنه تا نشان دادن ضعف ان !

در پیرو سخنان امیر چند مخرب تست شد اما با انتی ویروس غیر فعال که من زیاد این

تست قبول ندارم به خاطر اینکه در واقعیت اکثر مواقع انتی ویروس فعال با مخرب روبه رو میشودو وقتی مخرب به صورت ازادانه اجرا میشود ردیابی وشناسایی مخرب برای انتی ویروس سخت میشوداما همه واقعیت که شما در فیلم میبینید نیست
    این تست ها برای درک عملکرد بهتر انتی ویروسا و ویروسها خوب هستن
    منم منظورم نامعتبر بودن تست امیر خان نیست منظورم اینه که روش کلی این تست یه کم مشکل داره
    جواب خود را در این دو نقل قول پیدا کنید، بی نصیب نخواهید شد !

در ضمن اگر تست شما واقعا نرمال بود / همه ماژوال ها را برای تست قرار میدادید.

صداقت در تست حرف اول را میزنه !

رک بهت بگم : سوییت نورتون چیزی نیست که من بخوام رک حرف بزنم ولی وقتی چیزی صداقت نداشته باشه من ازش دفاع میکنم !

دیتابیس صفر: پس چرا دیگر ماژوال ها تست نشدن ، تست زمانی درست بود که به نت وصل باشی واگر از نت هم نشناخت ، تست شما قبول بود ، الان مردود هست !

من بیام دیفنس کومودو را دیزیبل بکنم و بعد مخرب اجرا بکنم و بگم ، ببینید مخرب ازش رد شد ، درسته این تست هست ولی صادقانه نیست !

امیدوارم ناراحت نشده باشید !
    Last edited by Karkas20; 18-03-2012 at 18:09.

6. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگر در دیتابیس نورتون نیست ، چون این مخرب فعلا ایرانی هست چون یکی از دوستان نوشته !
    خوب تست ویروس توتال میگه 26 انتی ویروس میشناسن پس به غیر از کسپر خیلی از انتی ها این ویروسو میشناسن

تنظیمات نورتون برای یک کاربر مبتدی خوب بود !

یک کاربر نورتون تا زمانی که از الودگی فایل یا سالم بودن فایل اگاه نباشه اون را اجرا نمیکنه !
    خوب حالا چه حرفه ای چه غیر حرفه ای دیدیم که ویروسی کار خودشو کرد

شما اطمینان دارید که همه مث شما حرفه ای هستن به نظرم اینجوری نیست
    ممکنه یه کاربر عادی امثال این ویرسو ناخواسته اجرا کنه ممکن بود ایکن این ویروس به شکل یک عکس بود

اونوقت چی میشد ؟ کاربر فکر میکرد یک فایل عکس هست و حتما ویروسی میشد

کسپر را هم همین مخرب را تست کن و نتیجه را بگذار ! ممنون میشم / چون قبلا تست شده
    داداش گلم خودت میگی که برای کسپر ارسال کردم پس نمیشه تست کرد انتی ویروس حتما باید فعال باشه

شنیدن کی بود مانند دیدن !
    خوب الان که همه دیدن

بهتر بود نتیجه کلی از انتی ها بگذارید !
    خوب این کار خیلی وقت گیره منم به خاطر اینکه نورتونو خیلی معتبر میدونم روش تست کردم

نه فقط با تست یک سوییت ! نت هم که قطع بود !؟؟؟
    بله به قول خودتون سونار برای زمانیه که نورتون به اینتر نت وصل نیست میتونه از سیستم محافظت کنه

خوب اینم که معلوم شد سونار نمیشه روش حساب کرد تو فیلم هم مشخصه عمدا دست رسی به اینترنت قطع کردم تا ببینم

سونار میتونه از پاک شدن فایلها جلوگیری کنه که متاسفانه نتونست فکر کن یه کاربر اطلاعت مهمی بر روی صفحه دسکتاپ داشت اونوقت بدبخت میشد

و اینکه کاربری که نورتون داره نمیتونه همیشه به نت وصل باشه ممکنه از سر کار میاد ویه فلش به سیستم میزنه و یه ویروس مثل این

رو سیستمش اجرا بشه خوب همه فایلهاش پاک میشه این کاربر ما که همیشه نمیتونه در زمان استفاده از سیستم به نت وصل بشه

در ضمن کسی که نورتون 360 نصب میکنه حتما از تنظیمات و فایل های ویندوز بکاپ میگیره !
    من که مطمین نیستم همه این کارو بکنن مخصوصا کاربرای ایرانی حتی خود شما هم فک نکنم از سیستم بکاب بگیرین

تست شما بیشتر به کاربری میومد که میخواد سوییتی را خرد بکنه تا نشان دادن ضعف ان !
    کاربرا خوشون بهتر تشخیص میدن که من فقظ ضعف نورتونو نشون دادم الانم همین فیلمو بفرستین شرکت سیمانتک تا

دستی به سرو روی این سونار بکشه تا اطلاعاتی پاک نشه

جواب خود را در این دو نقل قول پیدا کنید، بی نصیب نخواهید شد !

در ضمن اگر تست شما واقعا نرمال بود / همه ماژوال ها را برای تست قرار میدادید.
    تنها مازولی که تست نشد اعتبار سنجی بود بقیه لایه ها با اجرا شدن ویروس تست شدن و دیدیم چی شد

رک بهت بگم : سوییت نورتون چیزی نیست که من بخوام رک حرف بزنم ولی وقتی چیزی صداقت نداشته باشه من ازش دفاع میکنم !
    کاربرا خودشون تشخیص میدن صداقت داشتم یا نه فقط به نت وصل نبودم تنظیمات پیشفرض بود

دیتابیس صفر: پس چرا دیگر ماژوال ها تست نشدن ، تست زمانی درست بود که به نت وصل باشی واگر از نت هم نشناخت ، تست شما قبول بود ، الان مردود هست !
    گفتم که تنها مازول اعتبار سنجی بود که تست نشد خوب منم گفتم هدف تست سونار ودیتابیس بود پس تست من معتبره ولی هر جور دوست داشتی دادش گلم میتونی نظر تو بگی

من بیام دیفنس کومودو را دیزیبل بکنم و بعد مخرب اجرا بکنم و بگم ، ببینید مخرب ازش رد شد ، درسته این تست هست ولی صادقانه نیست
    من فقط نزاشتم نورتون به اینترنت وصل بشه نرفتم سونارشو غیر فعال کنم

امیدوارم ناراحت نشده باشید !
    نه داداش از بحث علمی ناراحت نمیشم اگه حق با تو باشه قبول میکنم

و در اخر بگم که خودم نورتونو خیلی دوس دارم الانشم اپدتشو برداشتم برای استفاده دوباره

8. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

شما اطمینان دارید که همه مث شما حرفه ای هستن به نظرم اینجوری نیست
    ممکنه یه کاربر عادی امثال این ویرسو ناخواسته اجرا کنه ممکن بود ایکن این ویروس به شکل یک عکس بود

اونوقت چی میشد ؟ کاربر فکر میکرد یک فایل عکس هست و حتما ویروسی میشد

سلام

اگر بخواهیم با این فکرا پیش بریم که / هیچ انتی خوب نیست !

داداش گلم خودت میگی که برای کسپر ارسال کردم پس نمیشه تست کرد انتی ویروس حتما باید فعال باشه

شما کسپر را نصب بکن و بدون اپدیت تست بکن

خوب الان که همه دیدن

دیدن ولی نه واقعیت را !

خوب این کار خیلی وقت گیره منم به خاطر اینکه نورتونو خیلی معتبر میدونم روش تست کردم

اها !

من سوال پیش امد چرا انتی های معتبر دیگه جز تست شما نبودن ! مثلا کسپر که اول شد

بله به قول خودتون سونار برای زمانیه که نورتون به اینتر نت وصل نیست میتونه از سیستم محافظت کنه

خوب اینم که معلوم شد سونار نمیشه روش حساب کرد تو فیلم هم مشخصه عمدا دست رسی به اینترنت قطع کردم تا ببینم

سونار میتونه از پاک شدن فایلها جلوگیری کنه که متاسفانه نتونست فکر کن یه کاربر اطلاعت مهمی بر روی صفحه دسکتاپ داشت اونوقت بدبخت میشد

و اینکه کاربری که نورتون داره نمیتونه همیشه به نت وصل باشه ممکنه از سر کار میاد ویه فلش به سیستم میزنه و یه ویروس مثل این

رو سیستمش اجرا بشه خوب همه فایلهاش پاک میشه این کاربر ما که همیشه نمیتونه در زمان استفاده از سیستم به نت وصل بشه
    بله میتونه جلو بعضی مخرب ها را بگیره ولی نه همه را / عجب حرف دهنه ادم میگذارن !

همش که شد اگه ! اخه تا چه قدر حرف های بدون ثبات

من که مطمین نیستم همه این کارو بکنن مخصوصا کاربرای ایرانی حتی خود شما هم فک نکنم از سیستم بکاب بگیرین

من بکاپ نمیگیرم / فقط ریستور استفاده میکنم

کاربرا خوشون بهتر تشخیص میدن که من فقظ ضعف نورتونو نشون دادم الانم همین فیلمو بفرستین شرکت سیمانتک تا

دستی به سرو روی این سونار بکشه تا اطلاعاتی پاک نشه

بله کاربرا ! کاربرا خودشون هستند !

اگر شما میدونستید فیلمتون ارزشی داره / اولین نفری بودیدی که برای سایمنتک ارسال میکردید برای نشان دادن این ضعف !

تنها مازولی که تست نشد اعتبار سنجی بود بقیه لایه ها با اجرا شدن ویروس تست شدن و دیدیم چی شد
    با تنظیمات پیش فرض ، حتما !

کاربرا خودشون تشخیص میدن صداقت داشتم یا نه فقط به نت وصل نبودم تنظیمات پیشفرض بود

حرف من با شما بود نه حرف کاربرا در مورد شما
    گفتم که تنها مازول اعتبار سنجی بود که تست نشد خوب منم گفتم هدف تست سونار ودیتابیس بود پس تست من معتبره ولی هر جور دوست داشتی دادش گلم میتونی نظر تو بگی

عجب ! دیدی توتال نورتون نمیشناسه / گفتی بزار یه تست بگیریم / دور هم هستیم : دی

من فقط نزاشتم نورتون به اینترنت وصل بشه نرفتم سونارشو غیر فعال کنم

همین تست شما را مردود میکنه / اعتبار سنجی هم کمک کننده دیتابیس هست ، فراموش نکردید !

نه داداش از بحث علمی ناراحت نمیشم اگه حق با تو باشه قبول میکنم

و در اخر بگم که خودم نورتونو خیلی دوس دارم الانشم اپدتشو برداشتم برای استفاده دوباره

افرین به شما کاربر ایده ال نورتون !

10. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من همه پستها را خوندم ... بحثهای خوبی شد و مطالب خوبی گفته شد. من فکر میکنم باز این تاپیک از اون حالت یه نواختی خارج شد، که این امر به نظرم هر چند وقت یکبار خیلی خوبه. اینکه با هم حرف میزنیم و تست میکنیم و ایده هامون و نظراتمون را بیان میکنیم خیلی خوبه.

در پایان هم من فکر میکنم همه با هم باز بریم سر ویروس گذاشتن و باز به روال عادی ادامه بدیم. بعد هم سر فرصت مناسب باز باهم دوستانه در مورد محصولات کمپانیهای دیگر صحبت میکنیم. اصلا لذتش به همین گفتگوهاست. حداقل برای من بخش عظیمی از خاطرات و لذات را در بر میگیره. کما اینکه مطالب مفیدی هم ارائه میشه که همه از تجربیات هم استفاده میکنیم. در واقع من میتونم بگم خیلی عالیه بود.

یکی بیاد چند تا ویروس بزاره......

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

4 مورد ،

کد:
    پسورد نخ نمای 123 روشه!

14. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

تذکر : از قرار دادن لینکها در انجمن جداً خودداری کنید.فقط شماره لینکها رو در پستهای خودتون درج کنید.
    باتشکر.

16. 9 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام

4 مورد ،

کد:
    پسورد نخ نمای 123 روشه!
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

تذکر : از قرار دادن لینکها در انجمن جداً خودداری کنید.فقط شماره لینکها رو در پستهای خودتون درج کنید.
    باتشکر.
    Norton 360

داینامیک تست :

1 - سایت باز شد
    2 - بعد از دانلود توسط نورتون کشته شد
    3 - سایت باز شد
    4 - بعد از دانلود توسط نورتون پیغام داده شد که فایل خطرناکی هست و کشته شد !
    5 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    6 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    7 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    8 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    9 - وارد سایت یاهو شد
    10 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    11 - لینک بلاک شد توسط نورتون
    12 - گوگل گروم بستش ،اما من proceed anyway رو زدم اما نورتون پیغام نداد
    13 - وارد سایت گوگل شد
    14 - لینک بلاک شد توسط نورتون

4 نمونه ویروس :

بعد از اکستراکت 3 مورد پاک شد

بازمانده (اجراش نکردم به علت نبود سندباکس) :

ESET NOD32 Antivirus

داینامیک تست :

1 - سایت باز شد
    2 - بعد از دانلود توسط Nod32 کشته شد
    3 - سایت باز شد
    4 - لینک بلاک شد توسط Nod32
    5 - Nod32 پیغام داد که جلوی تروجانی رو گرفته اما سایت باز شد !
    6 - لینک بلاک شد توسط Nod32
    7 -Nod32 پیغام داد که سایت بلاک شد اون پایین اما سایت باز شده بود !
    8 - لینک بلاک شد توسط Nod32
    9 - وارد سایت یاهو شد
    10 - اتفاقی نیافتاد و صفحه سفید بود !
    11 - لینک بلاک شد توسط Nod32
    12 - گوگل گروم بستش ،اما من proceed anyway رو زدم اما Nod32 پیغام نداد
    13 - لینک بلاک شد توسط Nod32
    14 - لینک بلاک شد توسط Nod32

4 نمونه ویروس :

فقط یکی بعد از اکستراکت شناخته شد

بازماندگان :

Last edited by Serenity; 19-03-2012 at 09:58.

18. 9 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

4 مورد ،

کد:
    پسورد نخ نمای 123 روشه!
    بولگارد دو مورد

این دو مورد باقی موندن

20. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •