تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1298 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تو این طرح جدید قسمت سرعت یک مگ زده بدون حجم ماهی 7500 تومان.. که 6 ماه 45هزار تومان میشه ولی ججمش را باید خودت مازاد هر چقدر خواستی بخری و یا اصلا میشه نخری فقط از شبانه استفاده کنی که اگر سرعت شبانه روی یک مگ مثل روز باشه و شب ها افت سرعت نداشته باشه واقعا می صرفه ...

2. 2 کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب گفتم ،قیمت هاشون در مقایسه با شرکت های دیگه واقعا پایین تره ، منتها به شرطی که سرعت ها واقعی باشه.مثلا من پارس آنلاین رو ی جا تست کردم واقا خوب بود.یعنی درسته 254 بود ، ولی 140 کیلو بایت سرعت دانلود می داد.

من می خواستم 512 نامحدود بگیرم که خب طبیعتا تقسیم بر 8 که میشه ، باید با حدود 60 تا دانلود داشته باشی ، ولی اینطوری که دوستمون می گه سرعت های نامحدود ها واقعا افتضاحه.به نظر من هر کس خواست بخره باهاشون شرط کنه که اگه ناراضی نبودن پولشون برگشت داده بشه.

کلا هر کسی خط اش dlc باشه بدبخته

4. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب گفتم ،قیمت هاشون در مقایسه با شرکت های دیگه واقعا پایین تره ، منتها به شرطی که سرعت ها واقعی باشه.مثلا من پارس آنلاین رو ی جا تست کردم واقا خوب بود.یعنی درسته 254 بود ، ولی 140 کیلو بایت سرعت دانلود می داد.

من می خواستم 512 نامحدود بگیرم که خب طبیعتا تقسیم بر 8 که میشه ، باید با حدود 60 تا دانلود داشته باشی ، ولی اینطوری که دوستمون می گه سرعت های نامحدود ها واقعا افتضاحه.به نظر من هر کس خواست بخره باهاشون شرط کنه که اگه ناراضی نبودن پولشون برگشت داده بشه.

کلا هر کسی خط اش dlc باشه بدبخته
    البته اشتباه نشه اگر سرعت 512 بگیری خب سرعت براساس کیلو بیت هست (هر 8 بیت مساوی با 1 بایت) پس سرعت دانلود 64 کیلو بایت میشه و واقعی هست ولی من می ترسم طرح نامحدود از این هم کمتر باشه و یا شبانه ها مثلا سرعت شبانه یک مگابیت با سرعت شبانه 64 کیلو بیت عملا تفاوتی نداشته باشه ...

6. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دو مگ گرفتم سرعت دانلودم بالای 300 هست!
    ولی باز هم میگم شانسی هست شما مثلا بگیری سرعت دانلود 100 باشه میگن طبیعی هست چند بار شده سرعتم کم شده زنگ زدم همینو گفتم ولی بعدش خوب شده
    اینو میگم که بدونید شانسی هست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو این طرح جدید قسمت سرعت یک مگ زده بدون حجم ماهی 7500 تومان.. که 6 ماه 45هزار تومان میشه ولی ججمش را باید خودت مازاد هر چقدر خواستی بخری و یا اصلا میشه نخری فقط از شبانه استفاده کنی که اگر سرعت شبانه روی یک مگ مثل روز باشه و شب ها افت سرعت نداشته باشه واقعا می صرفه ...
    نه نمیشه شما اگه فقط میخوای از شبانه استفاده کنی همین بدون حجم رو بردار و یه گیگ هم شارژ کن حله

9. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته اشتباه نشه اگر سرعت 512 بگیری خب سرعت براساس کیلو بیت هست (هر 8 بیت مساوی با 1 بایت) پس سرعت دانلود 64 کیلو بایت میشه و واقعی هست ولی من می ترسم طرح نامحدود از این هم کمتر باشه و یا شبانه ها مثلا سرعت شبانه یک مگابیت با سرعت شبانه 64 کیلو بیت عملا تفاوتی نداشته باشه ...
    ببنید توی طرح نوروزی نامحدودهاش اینطوری بود:
    مثلا 512 داری که سرعت دانلود 64 هست ولی اینا میگفتن یه 1 به 8 هست و سرعت تقسیم بر 8 میشه اون بیت و بایتی که شما میگی یه چیزی هست اینی که من میگم یه چیز دیگه شما اون 1 به 8 رو میخوای رو کیلو بیت حساب کن میخوای رو کیلو بایت یعنی در واقع 512 کیلو بیت نامحدود میشد 64 کیلو بیت و سرعت دانلودی که باید 64 کیلو بایت باشه میشه 8 کیلو بایت یعنی یکم بهتر از دیال آپ
    بیچاره دوستم 256 نامحدود گرفته بود داشت اشکش در میومد بهم میگفت سرعت دانلود 4 هست و از دیال آپ هم کمتر هست

11. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ببنید توی طرح نوروزی نامحدودهاش اینطوری بود:
    مثلا 512 داری که سرعت دانلود 64 هست ولی اینا میگفتن یه 1 به 8 هست و سرعت تقسیم بر 8 میشه اون بیت و بایتی که شما میگی یه چیزی هست اینی که من میگم یه چیز دیگه شما اون 1 به 8 رو میخوای رو کیلو بیت حساب کن میخوای رو کیلو بایت یعنی در واقع 512 کیلو بیت نامحدود میشد 64 کیلو بیت و سرعت دانلودی که باید 64 کیلو بایت باشه میشه 8 کیلو بایت یعنی یکم بهتر از دیال آپ
    بیچاره دوستم 256 نامحدود گرفته بود داشت اشکش در میومد بهم میگفت سرعت دانلود 4 هست و از دیال آپ هم کمتر هست
    با این تفاسیر پس فکر کنم باید بی خیال نامحدود بشیم ... فقط نگفتی سرعت شبانه اون دو مگی که الان داری چنده ؟؟؟

13. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

یعنی صرفا برای استفاده از شبانه باید ماهی 7500 پرداخت کنی؟

اون موقع سرعت های شبانه چجوریه؟

من الان با طرح زرین حداکثر تا 220 دانلود می کنم.صبح ها خیلی عالیه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برا من شبانه با روزانه فرق نمیکنه
    دور طرح های نامحدود نرید که کلاه میره سرتون
    طرح های بدون حجم هم معلوم نیست چطوری هست مثلا اگه 6 ماهه خریدید و یه گیگ هم شارژ کردید و فقط برا دانلود شبانه میخواهید خوب هست ولی ممکنه یه گیگ رو سر ماه بسوزونن انوقت هست که کلاه رفته سرتون جون ماهی 4 تومن باید بدید کلا این موارد رو در نظر بگیرید
    ضمنا تمام مواری که من میگم تجربیاتم از طرح نوروزی هست ممکنه برا این طرح صدق کنه ممکن هم هست صدق نکنه
    با تشکر

16. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب پس اگه اینطوریه که فایده نداره ، همون مشکل همچنان هست.شما شبکیه رو تا حالا تست نکردید؟ قراره تا سه چهار روز آینده وصل کنن برام.می خوام طرح زرین داشته باشم و در کنارش شبکیه.به نظرتون خوبه یا برم سراغ همین طرح ها جدید مخابرات؟

اون موقع طرحی که انتخاب کردیم رو می تونیم عوضش کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •