دوستان x.vision121 فیلم mkv پخش میکنه؟
دوستان x.vision121 فیلم mkv پخش میکنه؟
131رو امتحان کردم بدون صدا پخش میکرد
سلام دوستان عزيز من يك سينما خانگي سه بعدي خوب ميخواستم(اپتيكال) تا 800 تومن ممنون ميشم راهنمائيم كنيد
ac3 بود صداش؟
این تاپیک چرا اینقدر بی حال شده؟![]()
سلام کسی در مورد دستگاه دیجیتال تکنوتل آمار داره ؟ یا میتونید یه سایت در موردش معرفی کنه؟
آقا اگه کسی میدونه سریعتر جواب بده
121 پخش نمی کنه اصلا نمی شناسه![]()
سلام دوست عزیز.من از این سینمای خانگی برای کامپیوتر اسنفاده می کنم و از خریدم خیلی راضی هستم.در مورد ساپورت زیرنویس فارسی اطلاعی ندارم.ساب دستگاه ضعیف نیست و کیفیت مناسبی داره ولی باید این رو مد نظر داشته باشید که بوم بوم زیاد کار این ساب نیست.من هم از بوم بوم خوشم نمیاد.بدنه ساب در صدای بالا کمی می لرزه که البته توی صدای کل دستگاه گم می شه وباید نزدیک ساب شید تا بشنوید.صدای سایر بلندگوها شفاف و تمیز هست.اگه بتونید قبل از خرید صداش رو گوش کنید بهتره چون صدا سلیقه ای هم هست.لطفا پست های قبلی رو همون طور که آقای davood-d عزیز اشاره کردن مطالعه کنید.پست های دوستان دیگر می تونه مفید باشه.
با آرزوی موفقیت...
سلام به دوستان . اگر کسی می خواد دستگاه مبدل دیجیتال بخره روی مارک lumexy حساب نکنه . این سری از دستگاه ها موقع خاموش و روشن شدن دچار اختلالات شدیدی میشن و خیلی هنک می کنن. من دستگاه هایی که داشتم با گارانتی پاژنگ بود ولی حسابی اذیت می کنه. از لحاظ امکانات و طراحی عالیه ولی این مشکل مهم رو داره که همه ی ویژگی های مثبت دیگه اش رو زیر سوال می بره . خواستم اطلاع رسانی کرده باشم که اگر کسی قصد خرید رو داره از اشکالات احتمالی اش مطلع شده باشه . ادعا می کنن که با آپدیت مشکلات اش حل میشه ولی نه این طوری نیست و کلا موقع روشن و خاموش شدن به شدت دچار اختلال میشه و ربطی به سیستم پخش دیجیتال در ایران هم نداره چون اصلا دستگاه بالا نمیاد که بخواد چیزی رو نشون بده یا نده .
![]()
با سلام دوستان میشه یه فروشگاه معتبر پایونیر بهم معرفی کنین . اونی که زیر پل حافظ رفتم اصلا برخورد خوبی نداشت ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)