تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1024 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

از الآن ناامیدی بی معنیه. فقط باید سری خوند. نه این که هی فکر کنی می رسم یا نه؟ خدایا چرا تا حالا نخوندم و من چقدر بد بختمو و چرا اینقدر عقب موندم و ...
    بعدا وقت واسه فکر کردن به این مسایل هست. الآن باید یه سوال کرد: "چگونه" می تونم از این فرصت باقی مونده بیشترین استفاده رو ببرم؟

آفرین . این رو خوب اومدی . باید دنبال یک مدل باشین . یک روش برای استفاده ی بهینه از این چند ماه . خب فروردین و اردیبهشت و خرداد مونده . کمه مگه . تازه اسفند هم هست . کلی درس میشه خوند تو این 4 ماه .
    من خودم 9 تا کتاب دارم واسه خرداد ماه از پایه . با اینکه همه میگن خرداد ماه نباید درس خوند و فقط زمان جمع بندی و خلاصه خوندن هست من 9 کتاب واسم مونده . کاری ندارم که اون مشاور چی میگی یا اون یکی چی میگه . مهم اینه که بهترین بنامه رو خودتون برای خودتون بسازید و از همه مهمتر بهش عمل کنید .

البته آقای mecha من هم کنکوریم . رشته ی زیبای ریاضی فیزیک . خوشبختم

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S h o o K a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Endless Way

پيش فرض

کسی ترازا ر نداره ؟؟؟ واسه تهران
    رشته های نرم افزار و برق

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه های تجربی که به دندونپزشکی علاقه دارن. یه خبر خوب. دانشگاه آزاد واحد شیراز دندونپزشکی میگیره امسال. سال اولشم هست احتمالا کمتر کسی متوجه شه واسه همین ترازش پایینتر از بقیه است. کدرشته اش هم 6077 هست (چک کنید دفترچه رو شاید یه عدد پس و پیش شده باشه) حیف که میخوام تهران باشم وگرنه میزدم

5. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه های تجربی که به دندونپزشکی علاقه دارن. یه خبر خوب. دانشگاه آزاد واحد شیراز دندونپزشکی میگیره امسال. سال اولشم هست احتمالا کمتر کسی متوجه شه واسه همین ترازش پایینتر از بقیه است. کدرشته اش هم 6077 هست (چک کنید دفترچه رو شاید یه عدد پس و پیش شده باشه) حیف که میخوام تهران باشم وگرنه میزدم
    امسال 3 تا دانشگاه دندانپزشكي ميگيرن ( تهران ، خوراسگان ، شيراز )
    فكر نكنم اينطور باشه كه كمتر كسي متوجه شده باشه . به نظر من همه متوجه شدن

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

رشته های نرم افزار و برق
    تراز آخرین نفر قبولی برق تهران جنوب 6300 بود که امسال میره بالا بی شک
    تراز آخرین نفر نرم افزار تهران جنوب هم حدود 5900 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اتفاقا مواردی بوده که چون یه رشته برای سال اول اومده بوده و ستاره نداشته، هجوم بچه ها خیلی زیاد شده و ترازش بسیار بالا رفته.

9. این کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

رضا جون من عذرم موجهه یعنی به خاطر یه سری دلایل می گم نمی رسم وگرنه اگه مشکلی نداشتم توپ می خوندم که زیر هزار بشم.
    تو هم اگه مشکل خاصی نداری تو این 4 ماه راحت می تونی خودتو برسونی و یه رتبه خوب بیاری
    در هر سطح و وضعیتی که هستی اگه مشکلات حاشیه ای نداشته باشی راحت به چیزی که میخوای میتونی برسی.مطمئن باش.امید الکی نمیدم.

این امیر ما شوخی میکنه . امسال به امید خدا قبوله . چون ساله بعد هم کارهاش از امسال بیشتر میشه و دیگه وقت نمیکنه . نه امیر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رشته های نرم افزار و برق

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جا رو هم میتونید ببینید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض تجربه

رضا جون من عذرم موجهه یعنی به خاطر یه سری دلایل می گم نمی رسم وگرنه اگه مشکلی نداشتم توپ می خوندم که زیر هزار بشم.
    تو هم اگه مشکل خاصی نداری تو این 4 ماه راحت می تونی خودتو برسونی و یه رتبه خوب بیاری
    در هر سطح و وضعیتی که هستی اگه مشکلات حاشیه ای نداشته باشی راحت به چیزی که میخوای میتونی برسی.مطمئن باش.امید الکی نمیدم.
    تجربه:
    وقتی پست امیر خوندم یاد خودم افتادم،میدونم الان خیلیا فکر میکنن 1سال دیگه بشینن،
    گفتم تجربم و اینجا بزارم،شاید 1کی عبرت گرفت:

اصلا و ابداو عمرا،به هیچ وجه حتی فکرشم نکنین که 1سال دیگه بمونین.....منم پارسال دقیقا از دی بود که بخاطر 1 مشکل شخصی که اون موقع خیلی پیچیده به نظر میرسید،درس خوندنو ول کردم ،و گفتم بی خیال میشینم سال بعد میترکونم،نفر اول کنکور میشمبعدش 5 ماه اصلا درس نخوندم و کنکور 16000اوردم،وقتی رتبم اومد همه بهم گفتن که برو دانشگاه،1سال موندن خیلی سخته،معدود افرادی سال دوم موفقترن،منم غیرتیگفتم من حتما جزو اون معدود افرادم.....ولی 1 کم که گذشت دیدم نه داداش از این حرفا خبری نیست...1سال پشت کنکور موندن کمرتو میشکونه ،داغونت میکنه،من الان میگم اگه بر فرض محال رتبه 1 هم بیارم اصلا ارزش 1سال نشستن و نداره...به نظر من بشینین این 4 ماه و قشنگ درس بخونین،به خدا نتیجه میگیرین،بزارین من خودمو مثال بزنم،من دی که درسو ول کردم تراز قلمچیم 6900-7000
    بود،یکی دیگه از دوستام تا دی ترازش بالاتر از 6100 نمیومد،اون نشست اون 4 ماه آخر و خوند ترازش رسید به 7200
    و رتبش تو منطقه2 600شد.حالا من چی 16000.پس میتونیم نتیجه بگیریم که ماههای آخر بیشترین تاثیر رو داره.

پن.مهم
    :آدم بعضی وقتا با 1 مشکلی روبرو میشه اون موقع به نظرش خیلی خیلی مشکله بزرگیه......ولی وقتی 1مدت میگذره میفهمه که مشکلش خیلی ساده و پیش پاافتاده بوده....
    تازه اونایی که فکر میکنن مشکلای خیلی بزرگی دارن من ازشون خواهش میکنم شماره قبلی و قبلتر مجله قلمچی رو بخونن و ببینن چقدر از بجه ها بودن که هم کارگری کردن و درس خوندن و هم رتبه زیر1000 آوردن،هم روستایی بودن و معلم نداشتن ولی رتبه زیر هزار آوردن.

اکثر ما چون با مشکلات واقعی زندگی روبرو نشدیم،مسایل کوچیک رو خیلی برای خودمون بزرگ میکنیم.

خلاصه اینکه آقا ،حانوم ،4ماه درس بخون بهترین نتیجه رو بگیر////

پن2:میبخشید که زیاد شد،ضمنا من اصلا قصد قضاوت درباره کسی یا نصیحت کردنو نداشتم فقط میخواستم تجربمو بگم.

13. 14 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سال پشت کنکور موندن کمرتو میشکونه ،داغونت میکنه
    جانا سخن از زبان ما ميگويي...
    با تمام وجود اينو تاييد ميكنم...فقط كسايي كه تو اين وضعيت هستن درك ميكنن ما چي ميگيم...

میبخشید که زیاد شد،ضمنا من اصلا قصد قضاوت درباره کسی یا نصیحت کردنو نداشتم فقط میخواستم تجربمو بگم.
    قربونت برم كه هميشه حرفات به دلم ميشينه!
    انشالله سال بعد و بعد از كنكور يه تاپيك ميزنيم به اسم اسيب شناسي پشت كنكور موندن!
    Last edited by shifter; 25-02-2010 at 09:54.

15. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •