سلام دوستان
یه مغازه داری به من گفت سامسونگ با گارانتی تک سرویس داره!
کسی این گارانتی رو میشناسه؟
سلام دوستان
یه مغازه داری به من گفت سامسونگ با گارانتی تک سرویس داره!
کسی این گارانتی رو میشناسه؟
سلام به همگی من می خواهم LED SONY HX800 خریداری کنم شنیدم که SONY HX929 در راه است و به زودی وارد میشه مثلا تا 15 روز دیگه.....
قیمت HX800 در حال حاضر با سینمای خانگی 5میلیون 600هزار هست به نظر شما اگر صبر کنم تا HX929 بیاد توی مدل HX800 افت قیمت خواهیم داشت یا نه؟
و اینکه آیا مدل HX800 با سری NX تفاوت قابل حسب داره؟
و اینکه در تهران بورس میز تلویزیون به غیر از جمهوری کجا هست ؟(می دونم سوال مربوط به این تاپیک نمیشه!)
لطفا راهنمایی کنید.
منونم از شما
بله من می شناسم این گارنتی شرکت تک سرویس تهرانه اینم ادرس سایتشه شماره دفترمرکزیشم هست سوالت رو از اونا بپرس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Alucard*; 21-07-2011 at 11:16.
تا مرز 2ونیم بهترین گزینه ای که میشه خرید چیه؟
(سایزش هم حدود42 یا بیشتر خوبه)
هنوز منتظر جوابم![]()
.اگه امکانش هست یه led خوب تا محدوده 1700 حتما با وای فای بهم معرفی کنید؟!!
(انگار دانگل وای فای دردسریه..نوشته بودن...)
فکر کنم بمونم منتظر d6960 که اصفهان بیاد خوب باشه نه؟حدود 2100 ؟ اگه مدلی هست بهم معرفی کنین
با هفتصد تومان میتونید یکی از این دو مدل که از بهترینهاست رو بردارین sony32ex500 یا lg32ld660
با سلام . من میخوام یک تلویزیون سامسونگ بخرم . خودم نظرم رو پلاسماست . اما یکم در مورد مصرف برقش نگرانم . شنیدم تا 600 تا 700 وات مصرف داره . من 50 اینچ میخوام . نمایندگی ال جی رفتم واسه مدل pj350 خودش گفت در بیشترین حالت 650 وات مصرف داره و این واقعا نسبت به مدل های ال ای دی خیلی بالاست . اما نمایندگی سامسونگ یه مدل داشت 51 اینچ . اسم مدلش اینه ... 51D455 .
البته تو خود سایت اصلی سامسونگ همچنین مدلی نبود و مدل 51D450 بود ( چرا اینجوریه ؟ فرقی باهم دارن این 2تا مدل )
اینم لینک صفحش :
جالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون این مصرف میتونه واقعی باشه ؟
این حداکثر مصرفش بوده یا میانگین ؟
کلا به نظرتون مدل خوبیه ؟
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و اگر مدلی خودشون مد نظرشون تا حداکثر 1.300.000 پیشنهاد بدن
مناسبترین ال ای دی بازار تا 1700 به نظر شما چه مدلیه؟(اسمارت تی وی )
لطفا بهترین مدل رو بنظرتون مشخص کنید؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من میخوام از دوستم یه ال سی دی بگیرم چون 3 بعدی میخواد بگیره
حالا جالب اینجاست نمیدونه چند اینچه
من مشخصاتشو میگذارم تا دوستان نظر بدهند
قطر صفحه=107سانت
طول صفحه=92.5سانت
عرض صفحه=52سانت
طول تلویزیون(صفحه و کناراش)=104سانت
لطفا بگین چند اینچه
ولی میدونم فول اچ دی هست
لطفا سریع تر راهنمایی کنید
پیشاپیش از همه ی دوستان ممنونم