تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 626 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اااااا پس مال من هفته؟
    حالا 6 با هفت چه تفاوت هایی داره؟
    من خیییلی وقته پیش رفتم شیشو بخرم گفت که 6 رو هرکی برده 90 درصدشون نتونستن درست نصبش کنن از خیلیای دیگه هم شنیدم که همه گفتن هفت بهتره حالا میشه لطفا بگید چه فرقایی دارن؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

liberty city یه نسخه ای بود که بعد از Gta iv اومد . فقط داستانش عوض شده بود . بازی کلا همینطوره آرومه به خاطر اینکه این بازی مخصوص pc نبود وقتی برای کامپیوتر convert شد این مشکل پیش اومد فکر کنم یه سری پچ برای افزایش fps تو همین فروم باشه .

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

کلا بازی هایی که با windows live کار می کنن برای قسمت single player باید یه اکانت آفلاین بسازید .
    من با اکانت انلاین بازی می کنم مشکلیم ندارم؟؟

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

gta 1 gta london 1969 gta II gta III gta vice city gta san andereas gta iv gta episode from liberty city
    از 2 به بعد شماره بزنید
    سلام
    Gta Vice City و San andreas تو دسته ی 3 قرار می گیرن!
    GTA IV هم که از اسمش پیداست 4ه و Episodes from Liberty City فقط یه چیزی تو مایه های DLC میمونه که به صورت جدا هم عرضه شده و از طریق Games for windows Live میتونین این نسخه رو بخرین و دانلود کنید (البته GTA IV رو باید خریده باشید قبلش) در این صورت هم GTA IV رو دارین و هم EFLC که موقع شروع بازی می تونید انتخاب کنید!

پس بنابراین نتیجه میگیریم: به پیر به پیغمبر 4 تا GTA بیشتر نداریم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

من با اکانت انلاین بازی می کنم مشکلیم ندارم؟؟

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

سلام
    Gta Vice City و San andreas تو دسته ی 3 قرار می گیرن!
    GTA IV هم که از اسمش پیداست 4ه و Episodes from Liberty City فقط یه چیزی تو مایه های DLC میمونه که به صورت جدا هم عرضه شده و از طریق Games for windows Live میتونین این نسخه رو بخرین و دانلود کنید (البته GTA IV رو باید خریده باشید قبلش) در این صورت هم GTA IV رو دارین و هم EFLC که موقع شروع بازی می تونید انتخاب کنید!

پس بنابراین نتیجه میگیریم: به پیر به پیغمبر 4 تا GTA بیشتر نداریم
    چشم البته من توی نظرات قبلی هم گفته بودم که میدونم در اصل 4تا بیشتر نیست ولی منظورم توی ایران بود...
    راستی شما گفتین موقع شروع بازی میپرسه که کدوم بازی بیاد و درسته چون واسه منم همینطوریه فقط کدومشو لایبرتی سیتی هست؟
    یکیشون وقتی شروع میشه سوار موتور هست و اون یکی وقتی شروع میشه یک ماشین سیاه جلوش پارک شده...
    یک مشکل جدید دیگه هم داشتم:
    هرکاری میکنم سیو نمیشه...
    یک سوال میپرسه که ساین این کنم وقتی خیر رو میزنم سیو نمیشه وقتی اوکی میکنم یک چیزی میاد که آی دی و پسورد میخواد ؟؟!!!!!!
    باید چکار کنم؟ هیچ گزینه ای واسه آفلاین هم نیست حتی توی آپشن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City سایت پی سی دی دانلود کردم.
    دو تا فایل ایزو هست که هر کودومش 4.5 گیگ هست
    وقتی میخوام نصبش کنم دو ساعت طول میکشه
    بعد از دو ساعت دی وی دی شماره 2 رو میخمواد. وقتی اونو میذارم بعد از 5 دقیقه باز دی وی دی شماره یک رو میخواد. وقتی اونو میزارم ارور زیر رو میده
    ---------------------------
    Error
    h:\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City\Uninstall\FirewallInstallHelper.dll

An error occurred while trying to read the source file:

The device is not ready.

Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
    Abort Retry Ignore
    وقتی اگنور رو میزنم چند تا ارور این شکلی هم میده وبلاخره تموم میشه. ولی فایل اجرایی تو مسیری که نصبش کردم وجود نداره.
    ممنون میشم کمکم کنین.
    در ضمن ویندوزم سون هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

بچه ها یکی نیست بگه اینو چطوری سیو کنم؟
    هرچی مرحله میرم هی باید از اول هیچ جوریم نمیشه ازم کد اورجینال بازی رو میخوا نمیدونم از کجا بیارم!!!
    هر راهی رو امتحان کردم ولی نشد...
    پس شما چطوری سیو میکنید؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بچه ها یکی نیست بگه اینو چطوری سیو کنم؟
    هرچی مرحله میرم هی باید از اول هیچ جوریم نمیشه ازم کد اورجینال بازی رو میخوا نمیدونم از کجا بیارم!!!
    هر راهی رو امتحان کردم ولی نشد...
    پس شما چطوری سیو میکنید؟؟؟

دوست عزیز شما باید Game for windows Live رو نصب کنید و باهاش یه اکانت آفلاین بسازید و از این طریق بازیتون رو سیو کنید
    همه همینجوری سیو میکنن بازی رو خود من هم همینجوری بازی رو سیو میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

دوست عزیز شما باید Game for windows Live رو نصب کنید و باهاش یه اکانت آفلاین بسازید و از این طریق بازیتون رو سیو کنید
    همه همینجوری سیو میکنن بازی رو خود من هم همینجوری بازی رو سیو میکنم
    آره خوب میگم که ویندوز لایو رو نصب کردم ولی اکانت آفلاین نمیشه ساخت!!
    یعنی هر کاری میکنم و هر گزینه ای رو میزنم نمیشه آفلاین اکانت بسازم...
    وقتی هم که یک آی دی و پسورد وارد میکنم یک صفحه میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد که نمیدونم از کجا بیارم...
    جعبه ی بازی که اورجینال بود ولی هیچ کدی روش ننوشته!!!
    توی دی وی دی های بازی هم هیچ کدی وجود نداره!!!
    باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آره خوب میگم که ویندوز لایو رو نصب کردم ولی اکانت آفلاین نمیشه ساخت!!
    یعنی هر کاری میکنم و هر گزینه ای رو میزنم نمیشه آفلاین اکانت بسازم...
    وقتی هم که یک آی دی و پسورد وارد میکنم یک صفحه میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد که نمیدونم از کجا بیارم...
    جعبه ی بازی که اورجینال بود ولی هیچ کدی روش ننوشته!!!
    توی دی وی دی های بازی هم هیچ کدی وجود نداره!!!
    باید چیکار کنم؟
    دوست عزیز ببین با این مشکلت حل میشه
    آموزش ساخت اکانت آفلاین برای Games for Windows LIVE
    آموزش(!):
    1)ابتدا یک نسخه از Games for Windows LIVE را تهیه و نصب نمایید.(ترجیحا آخرین نسخه)
    چون وقت کمه، ما از قبل برنامه رو نصب کردیم.

2)سپس بازی خود را اجرا نموده و به مقدار لازم صبر نمایید تا آرم شرکتهایی که زحمت بازی را کشیده اند نمایش داده شود.
    در همان اوایل کار اگه همه چیز درست باشه باید یک پنجرۀ کوچیک، بالا یا گوشه‌های صفحه به شکل زیر پیدا می‌شه:

این پنجره نشون دهندۀ اینه که برنامه درست نصب شده و با بازی اجرا شده.

3)مقداری صبر فرموده تا منوی بازی بالا بیاید، سپس دگمۀ Home را بر روی keyboard به آرامی بفشارید.پنجرۀ زیر باز خواهد شد:

روی create new profile کلیک کنید.

دکمۀ continue را نزنید! باید متنی که اومده رو scroll down کنید و برید پایین متن.

5)در قسمت پایین صفحه بر روی create a local profile کلیک کنید:

6)پنجرۀ زیر باز می‌شود:

اسم دلخواه خودتون رو وارد کنید و submit را بزنید.

7)صفحۀ زیر باز می‌شود:

روی done کلیک کنید تا ساخت اکانت تموم بشه.

9)از دفعۀ بعد که بازی رو باز کنید، توی همون لگو های اول بازی یه پنجرۀ کوچیک باز می‌شه که نشون می‌ده شما sign in شدید:

چند نکته:
    -اگه چند نفر با هم با یه سیستم بازی می‌کنید، می‌تونید چند تا اکانت بسازید تا save هاتون با هم قاطی نشه.
    -یه بار ساختن اکانت واسۀ همۀ بازیهایی که LIVE می‌خوان کافیه. بازیهای جدید خودشون اکانت شما رو sign in می‌کنن.
    -بعضی از کرک‌ها کل سیستم LIVE رو از کار می‌ندازن بعد بازی رو اجرا می‌کنن ولی یه کاری می‌کنن بشه save کرد. این کارشون باعث می‌شه به غیر از save هیچ چیز دیگه‌ای ثبت نشه. مثلا achievement ها یا رکوردها و ... یه بار که بازیو ببندید، پاک بشن.بنابر این اگه LIVE تون کار می‌کنه سعی کنید از کرک هایی استفاده کنید که LIVE رو از کار نندازن. در اینجا یک مثلا براتون می‌گم که شیر فهم بشید:
    مثلا: برای بازی BulletStorm دو تا کرک اومده: fairlight و ُSkidrow
    fairlight سیستم LIVE رو از کار می‌ندازه و توی منو فقط امکان new game و continue وجود داره و chapter select غیر فعاله و تعداد news robot هایی که ترکوندید، شیشه های آب آلبالویی که خوردید و تعداد combo هایی که اجرا کردید با هر بار بستن بازی صفر می‍شه. در حالی که کرک ُSkidrow که LIVE رو از کار نمی‌ندازه و همۀ اینایی رو که گفتم درست ثبت می‌کنه.

9. 4 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City سایت پی سی دی دانلود کردم.
    دو تا فایل ایزو هست که هر کودومش 4.5 گیگ هست
    وقتی میخوام نصبش کنم دو ساعت طول میکشه
    بعد از دو ساعت دی وی دی شماره 2 رو میخمواد. وقتی اونو میذارم بعد از 5 دقیقه باز دی وی دی شماره یک رو میخواد. وقتی اونو میزارم ارور زیر رو میده
    Error
    h:\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City\Uninstall\FirewallInstallHelper.dll

An error occurred while trying to read the source file:

The device is not ready.

Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
    Abort Retry Ignore
    وقتی اگنور رو میزنم چند تا ارور این شکلی هم میده وبلاخره تموم میشه. ولی فایل اجرایی تو مسیری که نصبش کردم وجود نداره.
    ممنون میشم کمکم کنین.
    در ضمن ویندوزم سون هست.
    كسي جواب ما رو نميدونه؟ !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

دوست عزیز ببین با این مشکلت حل میشه
    آموزش ساخت اکانت آفلاین برای Games for Windows LIVE
    آموزش(!):
    1)ابتدا یک نسخه از Games for Windows LIVE را تهیه و نصب نمایید.(ترجیحا آخرین نسخه)
    چون وقت کمه، ما از قبل برنامه رو نصب کردیم.

2)سپس بازی خود را اجرا نموده و به مقدار لازم صبر نمایید تا آرم شرکتهایی که زحمت بازی را کشیده اند نمایش داده شود.
    در همان اوایل کار اگه همه چیز درست باشه باید یک پنجرۀ کوچیک، بالا یا گوشه‌های صفحه به شکل زیر پیدا می‌شه:

این پنجره نشون دهندۀ اینه که برنامه درست نصب شده و با بازی اجرا شده.

3)مقداری صبر فرموده تا منوی بازی بالا بیاید، سپس دگمۀ Home را بر روی keyboard به آرامی بفشارید.پنجرۀ زیر باز خواهد شد:

روی create new profile کلیک کنید.

دکمۀ continue را نزنید! باید متنی که اومده رو scroll down کنید و برید پایین متن.

5)در قسمت پایین صفحه بر روی create a local profile کلیک کنید:

6)پنجرۀ زیر باز می‌شود:

اسم دلخواه خودتون رو وارد کنید و submit را بزنید.

7)صفحۀ زیر باز می‌شود:

روی done کلیک کنید تا ساخت اکانت تموم بشه.

9)از دفعۀ بعد که بازی رو باز کنید، توی همون لگو های اول بازی یه پنجرۀ کوچیک باز می‌شه که نشون می‌ده شما sign in شدید:

چند نکته:
    -اگه چند نفر با هم با یه سیستم بازی می‌کنید، می‌تونید چند تا اکانت بسازید تا save هاتون با هم قاطی نشه.
    -یه بار ساختن اکانت واسۀ همۀ بازیهایی که LIVE می‌خوان کافیه. بازیهای جدید خودشون اکانت شما رو sign in می‌کنن.
    -بعضی از کرک‌ها کل سیستم LIVE رو از کار می‌ندازن بعد بازی رو اجرا می‌کنن ولی یه کاری می‌کنن بشه save کرد. این کارشون باعث می‌شه به غیر از save هیچ چیز دیگه‌ای ثبت نشه. مثلا achievement ها یا رکوردها و ... یه بار که بازیو ببندید، پاک بشن.بنابر این اگه LIVE تون کار می‌کنه سعی کنید از کرک هایی استفاده کنید که LIVE رو از کار نندازن. در اینجا یک مثلا براتون می‌گم که شیر فهم بشید:
    مثلا: برای بازی BulletStorm دو تا کرک اومده: fairlight و ُSkidrow
    fairlight سیستم LIVE رو از کار می‌ندازه و توی منو فقط امکان new game و continue وجود داره و chapter select غیر فعاله و تعداد news robot هایی که ترکوندید، شیشه های آب آلبالویی که خوردید و تعداد combo هایی که اجرا کردید با هر بار بستن بازی صفر می‍شه. در حالی که کرک ُSkidrow که LIVE رو از کار نمی‌ندازه و همۀ اینایی رو که گفتم درست ثبت می‌کنه.
    خیلی مرسی...
    خوب همه ی چیز هایی که گفتین رو منم درست انجام میدادم ولی فقط اونجا که نباید کانتینیو رو میزدی و باید میومدی پایین،
    من فقط همونجارو نمیدونستم...
    و فکر میکنم اگر کسی همین سوالو از من میپرسید اولین چیزی که به ذهنم میرسید همین بود که بهش بگم اونجا بیاد پایین و همون اول مکشلش حل بشه....
    در هر صورت خیلی کامل و عالی توضیح دادین ممنون...
    راستی رمزی چیزی واسه بازی سراغ ندارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •