تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 574 از 1135 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله این موضوعی هست که من شدیدا به دنبالش هستم ......

باور کنید من در دانشگاه به طراحی سایت پرداختم کلا 30 mb حجم از ترافیک کم کرد .......ولی وقتی تو خونه همون کارا رو می کنم 80 . تا 90 مگ از ترافیکم کم می کنه منم فکر می کردم مشکل از منه .........
    با دروو بر شما
    باور بفرمایید من پیشتر که همیار داشتم از صبح که بیدار می شدم در اینترنت می چرخیدم و گاهی هم که می خواتسم اینترنت را تمام کنم تنها با بارگیریم یپرداختم اما با این حال 1 گیگ رو خیلی زیاد می شد تا تموم بشه اما از روزی که اومدم ارم ،نمی دنم چرا تا این اندازه میزان ترافیکم بالا رفته!!با آنکه شبها تنها از ساعت 11 به بعد اینترنت استفاده می کنم و روز ها هم که خیلی کم پیش می آد که استفاده کنم!!با این حال هر 3 4 روزی باید من 1 گیگ افزوده خریدار کنم!!!
    شاید اینها شبانه!رو هم حساب می کنند!!
    من احتمالن از این ماه بار هم برگردم همیار!

2. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای شب سوم باز سرعت شبانه ارم نت افتضاح هست به عمد

4. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیایید شبانه رو بردارید خیال خودتان و ما رو راحت کنید .....

باور کنید یک سایت معمولی رو که باز می کنم حدود 2 تا 3 مگ از حجم من کم می کنه ......

6. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

برای شب سوم باز سرعت شبانه ارم نت افتضاح هست به عمد
    من چند شب دانلود شبانه نداشتم . امشب دانلود شبانه گذاشتم . مجموعا سرعت دانلودم 100 بود. مرکز فیاض بخش

Last edited by arashsard; 16-06-2012 at 02:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

15 روز گذشته هنوز خطم از رانژه در نیومده !
    رفتم با ماتریکس قرار داد وایرلس بستم پول رو تمام و کمال گرفتن حالا امروز زنگ زده میگه توی صنایع سیگنال ضعیفه فایده نداره برات نصب کنم
    3-4 روز دیگه شاید یه دکل تو معالی آباد زدیم
    موقع پول گرفتن که نمیگن این چیزا رو واقعا خنده داره
    بچه ها کسی سراغ نداره وایرلس طرف صنایع کجا ساپورت میکنه ؟
    قربونت من حداقل 3 تا پست زدم و هر بار هم گفتم چه شرکت هایی هستن که وایرلس میدن تو شیراز.شما انگار اصلا دقت نمیکنی...یکی لیوارفارس و یکی هم همیارنت.دیگه هر چی هست تو شیراز نمایندگی این دو تا هست.سمت صنایع فقط لیوارفارس و نمایندگی های اون سرویس میدن.اینی هم که گفته تا چند روز آینده دکل میذاریم جفنگ محضه...این تلفن شرکت لیوارفارس هست: 2352605 آدرس سایتش هم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا نمایندگی هم داره.مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس هاشون زیاد متنوع نیست و خبری هم از ساعت رایگان دانلود شبانه نیست و بدیش همینه...
    یه چیز جالب هم بگم.از پارسال شهریور که خط ما شد فیبر نوری و هیچ شرکتی دیگه سرویس نمیداد شاتل به بهونه اینکه مشکل از مخابرات هست نصف پول دوره اینترنتمو خورد و بعدم دیگه من سراغش نرفتم و وایرلس گرفتم.چند روز پیش زنگ زدن ارم نت و راست یا دروغ گفت اینترنت میدیم به خط شما.وقتی شماره رو گفتم به پشتیبانی گفت رو این خط که ای دی اس ال هست گفتم بابا از پارسال قطع شده گفتن تو سایت مخابرات این جوری نوشته...گفتم شاید حتما شاتل از رانژه در نیاورده...رفتم شاتل میگم احمقا 10 ماهه من ای دی اس ال ندارم شما چرا خط منو از رانژه در نیاوردین...بدون اینکه عذر خواهی چیزی کنن میگن حالا زدم تخلیه!!! نگو که نگه داشتن شاید یه موقع به منطقه ما بتونن سرویس بدن مشتری از دستشون نپره...بعد که گفتم ارم نت میخواد سرویس بده طرف پسره بی سواد تو شاتل زورش گرفته میگه اونا هم نمیتونن سرویس بدن.میگم چرا میگه فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده....پیش خودم گفتم آخه اسکول فیبر نوری مگه دیگه بحث فاصله توش مطرحه بعدم خونه ما که تکون نخورده از جاش و قبلشم من سرویس داشتم پس چطوری فاصله زیاد شده...پسره اسکول برگشته میگه این فیبرنوری که گذاشتن باعث شده خونه شما 2 کیلومتر دور تر بشه...میگه حتی وزیر مخابرات و نماینده مجلس به ما زنگ زدن گفتن چرا سرویس نمیدین گفتیم فاصله زیاد شده نمیشه..جدی اینا کین گذاشتن اونجا جواب مردمو بدن...یه مشت اسکول بی سواد!!! من خودم پیش رئیس کل مخابرات استان رفتم و ته توی قضیه رو در آوردم بعد یه بچه... نشسته میاد برای من سخن رانی میکنه!!!!
    Last edited by Saeed_Med82; 16-06-2012 at 03:18.

9. 3 کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من چند شب دانلود شبانه نداشتم . امشب دانلود شبانه گذاشتم . مجموعا سرعت دانلودم 100 بود. مرکز فیاض بخش

سرویستون چنده ؟

11. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض ارم نت

نهایت سرعت در ساعت 6.45 صبح 50 کیلو بایت

Last edited by mohsen19x; 16-06-2012 at 08:43.

13. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من 128 دارم...

15. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    باید به آگاهی دوستان برسنام که شوربختانه چند هفته ای هست که بیشتر سرویس دهندگان اینترنت دچار کمبود پهنای باند هستند و به نوعی در حال بیش فرشی (Oversell)در این زمینه هستند!اینکه چرا هنزو من هم نمی دانم و یا راست و دروغش را اما م یدانم که این مشکل هست حتا همیارنت که کمترین میزان شواری ها را داشته ،این چند روزه دچار قطعی و یا افت شدید سرعت شده که در این باره ممکن است کم شدن سرعت شبانه نیز به همین مورد بار گردد !اما ر هر حال من از پشتیبانی و سرویس دهی این ارمنت به شدت نا خشنود هستم!!!از صبح هم با هر شماره که تما می گیریم کسی پاسخگو نیست!البته به جز 1844 که با تلفن همراه نمی توانم شماره گیری کنم

17. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

قربونت من حداقل 3 تا پست زدم و هر بار هم گفتم چه شرکت هایی هستن که وایرلس میدن تو شیراز.شما انگار اصلا دقت نمیکنی...یکی لیوارفارس و یکی هم همیارنت.دیگه هر چی هست تو شیراز نمایندگی این دو تا هست.سمت صنایع فقط لیوارفارس و نمایندگی های اون سرویس میدن.اینی هم که گفته تا چند روز آینده دکل میذاریم جفنگ محضه...این تلفن شرکت لیوارفارس هست: 2352605 آدرس سایتش هم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا نمایندگی هم داره.مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس هاشون زیاد متنوع نیست و خبری هم از ساعت رایگان دانلود شبانه نیست و بدیش همینه...
    یه چیز جالب هم بگم.از پارسال شهریور که خط ما شد فیبر نوری و هیچ شرکتی دیگه سرویس نمیداد شاتل به بهونه اینکه مشکل از مخابرات هست نصف پول دوره اینترنتمو خورد و بعدم دیگه من سراغش نرفتم و وایرلس گرفتم.چند روز پیش زنگ زدن ارم نت و راست یا دروغ گفت اینترنت میدیم به خط شما.وقتی شماره رو گفتم به پشتیبانی گفت رو این خط که ای دی اس ال هست گفتم بابا از پارسال قطع شده گفتن تو سایت مخابرات این جوری نوشته...گفتم شاید حتما شاتل از رانژه در نیاورده...رفتم شاتل میگم احمقا 10 ماهه من ای دی اس ال ندارم شما چرا خط منو از رانژه در نیاوردین...بدون اینکه عذر خواهی چیزی کنن میگن حالا زدم تخلیه!!! نگو که نگه داشتن شاید یه موقع به منطقه ما بتونن سرویس بدن مشتری از دستشون نپره...بعد که گفتم ارم نت میخواد سرویس بده طرف پسره بی سواد تو شاتل زورش گرفته میگه اونا هم نمیتونن سرویس بدن.میگم چرا میگه فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده....پیش خودم گفتم آخه اسکول فیبر نوری مگه دیگه بحث فاصله توش مطرحه بعدم خونه ما که تکون نخورده از جاش و قبلشم من سرویس داشتم پس چطوری فاصله زیاد شده...پسره اسکول برگشته میگه این فیبرنوری که گذاشتن باعث شده خونه شما 2 کیلومتر دور تر بشه...میگه حتی وزیر مخابرات و نماینده مجلس به ما زنگ زدن گفتن چرا سرویس نمیدین گفتیم فاصله زیاد شده نمیشه..جدی اینا کین گذاشتن اونجا جواب مردمو بدن...یه مشت اسکول بی سواد!!! من خودم پیش رئیس کل مخابرات استان رفتم و ته توی قضیه رو در آوردم بعد یه بچه... نشسته میاد برای من سخن رانی میکنه!!!!
    من که نمیگم شما دروغ میگی .شما میگفتی همه سرویس ها وایرلس شبانه رایگان نداره من رفتم تو ماتریکس گفت 4 گیگ ترافیک داشته باشی شبانه نا محدود داری گرفتم که خلاصه اونجوری شد امروز هم رفتم پول و پس گرفتم
    فعلا هم از هامان نت وایرلس گرفتم و درسته شبانه رایگان نداره ولی فعلا موقته تا خطم از رانژه در بیاد
    فکر کنم چند روز دیگه باید برم شاتل سر و صدا کنم بگم شماره نامه تخلیه خط من که فرستادین مخابرات رو بدین برم پیگیری. دیگه شورشو در آوردن

19. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •