قربونت من حداقل 3 تا پست زدم و هر بار هم گفتم چه شرکت هایی هستن که وایرلس میدن تو شیراز.شما انگار اصلا دقت نمیکنی...یکی لیوارفارس و یکی هم همیارنت.دیگه هر چی هست تو شیراز نمایندگی این دو تا هست.سمت صنایع فقط لیوارفارس و نمایندگی های اون سرویس میدن.اینی هم که گفته تا چند روز آینده دکل میذاریم جفنگ محضه...این تلفن شرکت لیوارفارس هست: 2352605 آدرس سایتش هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا نمایندگی هم داره.مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس هاشون زیاد متنوع نیست و خبری هم از ساعت رایگان دانلود شبانه نیست و بدیش همینه...
یه چیز جالب هم بگم.از پارسال شهریور که خط ما شد فیبر نوری و هیچ شرکتی دیگه سرویس نمیداد شاتل به بهونه اینکه مشکل از مخابرات هست نصف پول دوره اینترنتمو خورد و بعدم دیگه من سراغش نرفتم و وایرلس گرفتم.چند روز پیش زنگ زدن ارم نت و راست یا دروغ گفت اینترنت میدیم به خط شما.وقتی شماره رو گفتم به پشتیبانی گفت رو این خط که ای دی اس ال هست گفتم بابا از پارسال قطع شده گفتن تو سایت مخابرات این جوری نوشته...گفتم شاید حتما شاتل از رانژه در نیاورده...رفتم شاتل میگم احمقا 10 ماهه من ای دی اس ال ندارم شما چرا خط منو از رانژه در نیاوردین...بدون اینکه عذر خواهی چیزی کنن میگن حالا زدم تخلیه!!! نگو که نگه داشتن شاید یه موقع به منطقه ما بتونن سرویس بدن مشتری از دستشون نپره...بعد که گفتم ارم نت میخواد سرویس بده طرف پسره بی سواد تو شاتل زورش گرفته میگه اونا هم نمیتونن سرویس بدن.میگم چرا میگه فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده....پیش خودم گفتم آخه اسکول فیبر نوری مگه دیگه بحث فاصله توش مطرحه بعدم خونه ما که تکون نخورده از جاش و قبلشم من سرویس داشتم پس چطوری فاصله زیاد شده...پسره اسکول برگشته میگه این فیبرنوری که گذاشتن باعث شده خونه شما 2 کیلومتر دور تر بشه...میگه حتی وزیر مخابرات و نماینده مجلس به ما زنگ زدن گفتن چرا سرویس نمیدین گفتیم فاصله زیاد شده نمیشه..جدی اینا کین گذاشتن اونجا جواب مردمو بدن...یه مشت اسکول بی سواد!!! من خودم پیش رئیس کل مخابرات استان رفتم و ته توی قضیه رو در آوردم بعد یه بچه... نشسته میاد برای من سخن رانی میکنه!!!!