نه بابا ... مگه نمی بینی نوشتن که عین خر دارن زور می زنن که مشکلات ورد 5 رو برطرف کنن ... اینا همش بخاطر اینه که من از این ورد رفتم .... ببینم اگه پیشنهاد خوبی بهم شد برمیگردم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نه بابا ... مگه نمی بینی نوشتن که عین خر دارن زور می زنن که مشکلات ورد 5 رو برطرف کنن ... اینا همش بخاطر اینه که من از این ورد رفتم .... ببینم اگه پیشنهاد خوبی بهم شد برمیگردم![]()
آقایون چطوری می شه 100 تا گلد خرید ؟ (توی ایران )
برو تو این سایت :اول عضو باید بشی ... بعدش برو قسمت پشتیبانی بگو پرمیوم بازی وست و میخوام بهت میگه چیکار کنی ... 100 تاشم میشه 32000 تومان ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میگم این بیگانه ها چطوری این لباس های گرون قیمت و سریع میخرن نگو که خبرایی بوده تو پرمیوم ... دوستان تا طعمش نچشین نمیدونین چیه که... هر کاری میکنین پول میده که نگو با لبات بازی میکنه ( باقلبا )
![]()
چه میکنه این پرمیوم... قیمت این اسب 2000$
هادی اینجارو باش این یارو اومد با من دوئل کرد فکر کرد خبریه دیگه حلوا پخش میکنن
![]()
ایول بابا.محمد ترکوندی...
عجب چیزیه پریمیوم.
حیف که به ما اجازه نمی دن بخریم ...
شروع کردیمممممممممممممممم د وست را
ببینم کی مرده بیاد دووئل کنه
نه ولی جدا جذابه برام.![]()
یکی بگه من بعدا کدوم کارکاتر رو انتخاب کنم؟
خوب هر کدوم رو که دوست داری ... برو قشنگ نگاه کن ببین از تصحیلاتی که می دن خوشت میاد یا نه !؟یکی بگه من بعدا کدوم کارکاتر رو انتخاب کنم؟![]()
اگه اون جوری بخوام نگاه کنم فکر کنم بنا به شخصیتم یه عمله ای چیزی رو باید انتخاب کنم. اون گنج یابه هم به قیافم می خورداخوب هر کدوم رو که دوست داری ... برو قشنگ نگاه کن ببین از تصحیلاتی که می دن خوشت میاد یا نه !؟![]()
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)