تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 574 از 1042 اولاول ... 74474524564570571572573574575576577578584624674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام بر دوستان

یکی از دوستان من سرویسی adsl از parsonline داره. سرعت adsl اون 512 Kb/s هست.

همون جور که شما بهتر می دونین یعنی سرعتش معادله 64 KB/s باید باشه. ولی به من می گه سرعته دانلودش نزدیک به 150 KB هست که این شگفت انگیزه.

تازه می گه که سرعت دانلود 128 Kb/s هم به 200 KB/s می رسه. ولی 512 ماکزیموم سرعته و من نمی فهمم چه طوری این ممکنه.
    وقتی ازش پرسیدم گفت که از زمانی شرکت parsonline کابل های منطقشو عوض کرده اینطوری شده.

چون که می خواستم adsl بگیرم مونده بودم چی کارکنم.
    حالا نظر شما چی؟ اصلا امکانش هست؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اينترنت وايرلس از كدام شركت بگيريم خوبه ؟؟؟؟ الان سايت هاي شاتل و داتك رفتم اصلا قيمت ندارن هر چي گشتم پيدا نكردم؟؟؟
    مودم براي وايرلس قيمتش چنده؟؟ مگه خود لپ تاپ كه وايرلس داره با همون نميشه كار كرد؟ ديگه مودم نميخواد؟؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

دو نوع سرویس اینترنت بیسیم در تهران وجود داره که هیجکدوم با سیستم Wi-Fi سازگاری نداره و بیشتروشون BTS دارن و IPW هستن یا با سرویس وایمکس
    اگه می خوایی پرتابل باشه باید از داتک IPW بگیری قیمتش هم 200 تومان برای مودم و 40 تومان 128KB قیمت 256KB هم هستش 56 تومان
    Last edited by Apachi; 28-12-2009 at 12:40.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان. من تصمیم دارم سرویس adsl بگیرم. حد اکثر سالی 250000 تومن پول دارم. سرعت و محدودیت حجم هم برام خیلی مهمه. تازه سر یه دوراهی توپ گیر کردم. یه سری میگن صبانت بخر و یه سری میگن شاتل یه سری هم میگن پارس آنلاین. چه کار کنم؟
    سلام بر دوستان

همون جور که شما بهتر می دونین یعنی سرعتش معادله 64 KB/s باید باشه. ولی به من می گه سرعته دانلودش نزدیک به 150 KB هست که این شگفت انگیزه.

تازه می گه که سرعت دانلود 128 Kb/s هم به 200 KB/s می رسه. ولی 512 ماکزیموم سرعته و من نمی فهمم چه طوری این ممکنه.

وقتی ازش پرسیدم گفت که از زمانی شرکت parsonline کابل های منطقشو عوض کرده اینطوری شده.

سلام
    ورود هر دو تون رو به این فاروم تبریک می گم و امیدوارم مدیر شدنتون رو ببینم البته جایش هست که ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان رو به همگی تسلیت بگم.

در مورد شرکت صبانت بایستی بگم که من حدود 2 هفته پیش با یه نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاهمون رفتم که ازش اینترنت 512 بگیرم، اما وقتی رفتم اونجا گفتن که پیش پای شما دو روز پیش دولت به مخابرات دستور داده که شرکت های اینترنتی دیگه سرعتی بالای 128 ندن؛ مگر این که از دانشگاه یا شرکتی که براش کار می کنین نامه ای مبنی بر این که " این فرد مورد نظر به خاطر فعالیت های پژوهشی به سرعت بالا نیاز دارد " بدن تا شرکت اینترنت رو ارایه بده. درضمن سرعت 128 صبا نت داره به تدریج به سرعت واقعی خود نزدیک می شه. پیش تر سرعت دانلود 128 صبانت برابر 75 ( یعنی بیش از یه اکانت 512 ) بود. اما اکنون 32 و در آینده 16 خواهد شد...

در مورد پارس آنلاین هم همین قضیه هست. البته یه چیز دیگه ای که می شه بهش اشاره کرد اینه که پارس آنلاین هم مانند فن آوا دولتی هست؛ امکان داره که محدودیت براش اعمال نشه. ... چون من دوباره از شهرادنت سرویس 256 گرفتم ( پرووایدر شهرادنت همون فن آواست ) و الان هم دارم کلی باهاش حال می کنم!

شاد و پیروز باشین

5. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لايزر هم زياد سخت نميگيره . سراغ اون هم برو .
    يه نامه از شركتي فاميلي جور كني تمومه . تو نامه قيد بشه كه براي كار نياز به اينترنت پرسرعت داري و مهر و امضا هم حتما بشه .
    سلام اگه بحث خرید سرویس با سرعت بالا هستش تا 512 میتونم بهتون بدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان. من تصمیم دارم سرویس adsl بگیرم. حد اکثر سالی 250000 تومن پول دارم. سرعت و محدودیت حجم هم برام خیلی مهمه. تازه سر یه دوراهی توپ گیر کردم. یه سری میگن صبانت بخر و یه سری میگن شاتل یه سری هم میگن پارس آنلاین. چه کار کنم؟
    نظرتون در مورد سرویس gold چیه ؟

192 سرعت واسه هر ما 15 گیگ ترافیک

دانلود از 1 تا 7 رایگان . ایام آخر هفته 5شنبه جمعه هم سرتاسر رایگان

سرعت هم تا 90 میتونی بگیری

---------------.net

8. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز ماهی ده تومن برای سرویسهای اشتراکی هست که یه خط 128 کیلو رو بین 8 نفر تقسیم کردند و هر لحظه امکان پایین اومدن سرعت هست
    اون خطی که 100 تومن هست هم به همین ترتیب هست ولی هیچ وقت سرعت شما از 16 کمتر نخواهد شد چون سرویس دهنده به شما ضمانت رو میده که هیچ وقت افت سرعت نمخواهید داشت به اصطلاح به این خطوط میگن خطوط اختصاصی که شرکتها هم ارائه میدن DEdicated service

به قول یکی ار بچه ها مورچه چی باشه که کله پاچه اش چی باشه ؟؟؟ آخه خط 128 هم میشه پرسرعت ؟؟
    اگه 50/60 تا سرعت بده آره

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    ورود هر دو تون رو به این فاروم تبریک می گم و امیدوارم مدیر شدنتون رو ببینم البته جایش هست که ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان رو به همگی تسلیت بگم.

در مورد شرکت صبانت بایستی بگم که من حدود 2 هفته پیش با یه نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاهمون رفتم که ازش اینترنت 512 بگیرم، اما وقتی رفتم اونجا گفتن که پیش پای شما دو روز پیش دولت به مخابرات دستور داده که شرکت های اینترنتی دیگه سرعتی بالای 128 ندن؛ مگر این که از دانشگاه یا شرکتی که براش کار می کنین نامه ای مبنی بر این که " این فرد مورد نظر به خاطر فعالیت های پژوهشی به سرعت بالا نیاز دارد " بدن تا شرکت اینترنت رو ارایه بده. درضمن سرعت 128 صبا نت داره به تدریج به سرعت واقعی خود نزدیک می شه. پیش تر سرعت دانلود 128 صبانت برابر 75 ( یعنی بیش از یه اکانت 512 ) بود. اما اکنون 32 و در آینده 16 خواهد شد...

در مورد پارس آنلاین هم همین قضیه هست. البته یه چیز دیگه ای که می شه بهش اشاره کرد اینه که پارس آنلاین هم مانند فن آوا دولتی هست؛ امکان داره که محدودیت براش اعمال نشه. ... چون من دوباره از شهرادنت سرویس 256 گرفتم ( پرووایدر شهرادنت همون فن آواست ) و الان هم دارم کلی باهاش حال می کنم!

شاد و پیروز باشین
    ممنون.
    یه چیزی رو درست متوجه نشدم.
    پس پارس آنلاین درسته که سرعت دانلودش به 150 KB/s می رسه؟ و اینکه تا چند مدت دیگه سرویساش به سرعت واقعیشون می رسن؟ شما از بین شاتل و پارس آنلاین کدوم و انتخاب می کنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان

بله از چند وقت پیش همه رو 2 مگابیت کردن (یکی-دو ماهه) آپلود هم 512. به کابل هم ربطی نداره! این کارو برای این انجام می دن که حجم شما زودتر تموم شه و زودتر بری حجم اضافه بخری!!! من خودم از وقتی 2 مگابیت شده اصلاً نمی فهمم چه جوری تموم می شه! قبلاً که کند بود آدم حساب کار دستش بود که چه قدر داره استفاده می کنه!!!
    خیلی از شرکت های دیگه هم این کار رو انجام دادن! پارس آنلاین آخریشون بود. مثلاً اکو 128 شاتل=512 ولی artها همون سرعت واقعی! یا صبانت 1 مگابیت.
    پارس آنلاین هم که 2 مگ و به 200 هم می رسه ولی 90% بین 140-160 هستش.
    تازه جدیداً (چند روزه) شبانه اش هم رایگان شده!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من از شرکت های مختلفی اکانت گرفتم که براتون توضیح میدنم .

شرکت داتک اولین شرکتی بود که باهاش قرارداد بستم که واقعاً دزدن !! به چند دلیل : اول اینکه نامحدود بودن اکانت عملاً یک ترفند ناجوانمردانه واسه جذب یوزر است . به دوستان پیشنهاد میکنم هیچ وقت سراغ سرویس نامحدود نرن ( گول نخورید ) چون شرکت های adsl با توجه به سخت افزارهاشون روی هر لاین میتونن یک تعداد یوزر مشخص داشته باشن . شرکت ها با ایجاد محدودیت حجمی در واقع تعداد یوزر رو محدود میکنن . حالا هر شرکتی که تعداد یوزرهاش رو روی هر لاین کمتر نگه داره ، به همون میزان کیفیت خدماتش بالاتر میره ( و طبیعیه که به همون میزان قیمتش هم میره بالا) . شرکت داتک واسش فرقی نمیکنه که روی هر لاینش چقدر یزر داره و همین باعث میشه اکانت 256 اون فقط 2k دانلود بده که نصف دیالآپ هست . شما اکانت داتک میخرید با اسم نامحدود ولی عملاً نمیتونید 2 گیگ دانلود در ماه داشته باشید . اگه بیشتر دانلود کردید بیاید من اسمم رو عوض میکنم

دومین شرکتی که الان دارم ازش استفاده میکنم فن آوا هست . چند نکته درباره این شرکت باید بگم .
    پشتیبانی افتضاح ( همیشه میخوان بگن که مشکل از طرف یوزره و دوست دارن که افرادشونو بفرستن تا مشکلتونو برطرف کنن البته با دریافت 35 تا 50 هزار تومن )
    سرویسش هم واقعاً آشغال هست من الان از 512kb دارم استفاده میکنم با محدودیت 5 گیگ .
    سیاست این شرکت واقعاً جالبه واسم --> اواخر و اوایل ماه که موقع تصفیه حساب هست ، سرویسشون واقعاً عالی و بدون قطعی و کاهش سرعت هست . به اواسط ماه که میرسیم یه سه چهار روزی کاهش شدید سرعت و قطعی کامل دارین و پشتیبانی هم که اول فکر میکردم که این موضوع اتفاقی هست ولی چند ماهه که همین روند رو داشت تا که توی این ماه سرویس من 7 روز قطع بود حالا هم میخوام شرکت رو عوض کنم

شرکت ندارایانه یکی از بهترین سرویس ها رو داره ولی مناطق کمی رو ساپورت میکنه

شرکت شاتل و صبا توی منطقه ما ( مرکز ولیعصر7760) پورت خالی ندارن . فکر کنم تنها انتخابم پارس آنلاین باشه
    به اینجا یه سر بزن بعد

---------------.net

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •