دوستان من از شرکت های مختلفی اکانت گرفتم که براتون توضیح میدنم .
شرکت داتک اولین شرکتی بود که باهاش قرارداد بستم که واقعاً دزدن !! به چند دلیل : اول اینکه نامحدود بودن اکانت عملاً یک ترفند ناجوانمردانه واسه جذب یوزر است . به دوستان پیشنهاد میکنم هیچ وقت سراغ سرویس نامحدود نرن ( گول نخورید ) چون شرکت های adsl با توجه به سخت افزارهاشون روی هر لاین میتونن یک تعداد یوزر مشخص داشته باشن . شرکت ها با ایجاد محدودیت حجمی در واقع تعداد یوزر رو محدود میکنن . حالا هر شرکتی که تعداد یوزرهاش رو روی هر لاین کمتر نگه داره ، به همون میزان کیفیت خدماتش بالاتر میره ( و طبیعیه که به همون میزان قیمتش هم میره بالا) . شرکت داتک واسش فرقی نمیکنه که روی هر لاینش چقدر یزر داره و همین باعث میشه اکانت 256 اون فقط 2k دانلود بده که نصف دیالآپ هست . شما اکانت داتک میخرید با اسم نامحدود ولی عملاً نمیتونید 2 گیگ دانلود در ماه داشته باشید . اگه بیشتر دانلود کردید بیاید من اسمم رو عوض میکنم
دومین شرکتی که الان دارم ازش استفاده میکنم فن آوا هست . چند نکته درباره این شرکت باید بگم .
پشتیبانی افتضاح ( همیشه میخوان بگن که مشکل از طرف یوزره و دوست دارن که افرادشونو بفرستن تا مشکلتونو برطرف کنن البته با دریافت 35 تا 50 هزار تومن
.gif)
)
سرویسش هم واقعاً آشغال هست
.gif)
من الان از 512kb دارم استفاده میکنم با محدودیت 5 گیگ .
سیاست این شرکت واقعاً جالبه واسم --> اواخر و اوایل ماه که موقع تصفیه حساب هست ، سرویسشون واقعاً عالی و بدون قطعی و کاهش سرعت هست . به اواسط ماه که میرسیم یه سه چهار روزی کاهش شدید سرعت و قطعی کامل دارین و پشتیبانی هم که
.gif)
اول فکر میکردم که این موضوع اتفاقی هست ولی چند ماهه که همین روند رو داشت تا که توی این ماه سرویس من 7 روز قطع بود
.gif)
حالا هم میخوام شرکت رو عوض کنم
شرکت ندارایانه یکی از بهترین سرویس ها رو داره ولی مناطق کمی رو ساپورت میکنه
شرکت شاتل و صبا توی منطقه ما ( مرکز ولیعصر7760) پورت خالی ندارن . فکر کنم تنها انتخابم پارس آنلاین باشه