دوستان کسی این پستو جواب نمیده؟
دوستان کسی این پستو جواب نمیده؟
فایروال رو خاموش کردم که نشد
vpi و vci رو به lan دستی دادم (از isp گرفتم) باید به وایرلس هم جداگانه بدم؟
نه 0-59 هستش
مگه اينارو تو خود مودم نبايد زد؟(گيج شدم)
نه ندادن يعني منم چيزي نگفتم(قبلا هم بدون اين ميرفتم)
---------------
همون سرو ميخام كه سيم رفته توش بعد اون رفته تو پيريز
چون مودمتون داره به دو تا دستگاه خدمات می ده حتما باید روترش فعال باشه پس از bridge نمی تونین استفاده کنین.
سرعت و کیفیت lan به مراتب بهتر از wi-fi هست.
می گن پروتوکلهای wpa را نباید روی ویندوز غیر اوریجینال (قفل شکسته) استفاده کرد. ترجیحا از همون wep استفاده کنین. (البته هر کدوم را که بزارین آدم کاربلد می تونه هکش کنه)
البته من سمفونی ندارم؛ مودمم Asus am602 هست. ولی سخت افزار سمفونی 602 و 604 کاملا مشابه همین Asus هاست. اینا ظاهرا مودمهای rebrand شده سفارش parsonline هستن، باید سراغ دفترچشو از اونا گرفت.
چرا، از طریق همون کنسول توی internet explorer ترجیحا از طریق سیستمی که باسیم به مودم وصله، داخل مودم وارد می شه.
اگر vpi/vci را قبلا ندادن و نزدین، یعنی یا خودشون موقع نصب توی مودمتون وارد کرده بودن (اگه شرکت نصب کرده) یا اصلا کانکشنتون از اول bridge بوده. اگر dns را قبلا ندادین، با اتومات هم درست کار می کنه، خود مودم پیداش می کنه.
اون سری که شما می گی یعنی سری تبدیل سوکت به دوشاخه؟ همونیه که نباید ضد برق باشه. شکلش جور خاصی نیست، اگه ضدبرق باشه روش می نویسه.
Last edited by ChaoticHead; 25-12-2009 at 03:11.
ما خونمون همش سوکت های دیواری RJ11 داره و دوشاخی نیست و سیم مستقیم واردش میشه:
ولی واسه دوشاخ ، قبلا از اینا استفاده میکردم ، بعضیا با ضد سوکت های ضد برق مشکل دارن و باید از معمولی استفاده کنن چون نویز میده
VPI (Virtual Path Identifier) / VCI(Virtual Circuit Identifier رو باید تو مودم زد.
سیستم رو حتما بذارین رو اتومات . راستی ؛ اگه به مودم به LAN وصل میشین باید ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Local Area Connection رو بذارین رو اتومات و اگر هم با وایرلس لپ تاپ میخواین وصل شین باید ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Wireless Network Connection رو اتومات کنین.
اینم ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Wireless Network Connection لپ تاپ من :
( من تو لپ تاپم ( Local Area Connection (LAN رو Disable کردم .)
Last edited by a6l3i; 25-12-2009 at 10:57.
این کانکشن microsoft tv/video connection چیه؟
![]()
سلام
يه سوال اين دوشاخ ضدبرق باعث قطعي كل اينترنت ميشه؟
دوباره مودم تنظيم كردم همه چيز هم خوب پيش ميره ولي اينترنت همچنان قطعه![]()
سلام . . .
ممکنه ، پسرخاله خودم یه هفته سرکار رفته بود ، سیستمش رو شخم زد و ISP رو کچل کرد. آخر فهمید مشکل پریز ضد برقشه !!! درحالیکه من باحاش مشکلی نداشتم !
همه چی خوب پیش میره ، یعنی مودم تنظیمات ISP رو پیدا میکنه و Username و Password رو هم قبول میکنه و وارد شبکه میشه ولی وارد نت نمیشه؟
Last edited by a6l3i; 25-12-2009 at 13:44.
منظور از شبكه اگه سايت باز كردن بود بايد بگم نه باز نميكنه
نوي اينترنت اكسس ميزنه![]()
مال webcam یا کارت Tv یا وسایل تصویری مشابهی هست که روی سیستمتون نصبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)