سلام
یه iPod اومده دستم که 8 گیگ هست که نمیدونم 2Gئه یا 3G ولی تا جایی که میدونم این دو تا فرقی با هم ندارن، حالا آخرین firmware که جیلبریک میشه رو میخواستم براش دانلود کنم، چه ورژنیه ؟
ممنون![]()
سلام
یه iPod اومده دستم که 8 گیگ هست که نمیدونم 2Gئه یا 3G ولی تا جایی که میدونم این دو تا فرقی با هم ندارن، حالا آخرین firmware که جیلبریک میشه رو میخواستم براش دانلود کنم، چه ورژنیه ؟
ممنون![]()
دوستان واسه هيچ كسي اتفاق مشابه اين نيوفتاده من فك مي كردم اپل كلا تو كار هنگ نيس![]()
اگر دوباره همچین چیزی تکرار شد باید دست به کار شد. حالا یا ریستور یا کارای دیگه
کلا وقتی جیلبریک می کنید دیگه هیچ چیزی غیر قابل پیش بینی نیست.
سلام دوستان.
دنبال یه برنامه ی barcode reader که واقعا کار کنه میگردم.
ســـلام
تا اونجایی که من میدونم 3جی هنوزم ساپورت میشه حتی بتا 5 ها هم براش هست و فریمور کامل برا 3جی فعلاً 4.3.5 هــست جیلبریک هم شده !
2جی رو نمیدونم :-؟ فکر کنم تا 4.3.3 و اینام براش باشه ! ( اگه رسمی هم نباشه کاستومش هست ! )
دوستان هيچ راه ديگه اي براي ريختن app از كامپيوتر بدون استفاده از آيتونز و اپسينك نيس؟
با نصب نرم افزار installous داخل دستگاهتون و نصب ifunbox داخل کامپیوتر میشه.
اين نرم افزار كه ميگه بايد اپسينك نصب باشهمن كه بتون گفتم من از داخل آيپادم هيچي نمي تونم دانلود كنم
هيچ راه ديگه اي وجود نداره كه بتونم بازي بريزم تو ايپادم بدون اپسينك؟
خسته شدم ز بس باز تكراري كردم الان يه ماه و نيمه كه بازي جديد نريختم![]()
AppSync نداری چجوری بازی میکنی ؟! :| بدون اپسینک که نیمشه اصلاً بازی کرک شده ریخت و بازی کرد که !اين نرم افزار كه ميگه بايد اپسينك نصب باشهمن كه بتون گفتم من از داخل آيپادم هيچي نمي تونم دانلود كنم
هيچ راه ديگه اي وجود نداره كه بتونم بازي بريزم تو ايپادم بدون اپسينك؟
خسته شدم ز بس باز تكراري كردم الان يه ماه و نيمه كه بازي جديد نريختم![]()
راست ميگه !!
شما چه جوري بازي ميكني ؟
انگار حالا چي كار داره كه اِنقدر غر ميزني ???
دوستان يه سوال ؟
من الان با tapatalk دارم پست ميدم. چه جوري ميتونم شكلك هم تو پست هام بزارم ؟ ميشه تةضيح بديد؟
ممنون.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)