تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 574 از 1137 اولاول ... 744745245645705715725735745755765775785846246741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,731 به 5,740 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی بچه ها من رفتم بازار گفتم آموزش ریدینگ بده . ریدینگ اختصاصی بهم داد میگه مبتکران فقط این کتاب رو دارهو.....
    برای ریدینگ یه کتاب بگید که نصف متن رو بخونم به سوالات جواب بدم تو تبلیغات خیلی سبز اینو نوشته میگن خوبه کسی از بچه ها این کتاب رو دیده اگه کسی دیده یه توضیحی بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها کتاب گاج سفید پیش 87و86 {جواب} یکی اند یعنی سوالات 87 به آخر کتاب اضافه شده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید میخواستم یه راهنمایی بزرگ به من بکنید
    امسال کتاب حسابان تغییرای زیادی داشته و کتاب جدیدیه شانس ما هم یه معلم خرفت گیرمون اومده
    میگه که من جزوه نمیگم فقط تمرین و مثال انقدر حل میکنیم تا مطلب جا بیفته این روشمه
    متاسفانه این روش جواب نداده و ما همه سر کلاس اینجوری فقط به تخته نگاه میکنیم
    میخواستم راهنماییم کنید که من کتاب کدوم مولف رو بگیرم که اموزش خوب داده باشه ؟ البته همونجور که گفتم از شانس ما کتاب عوض شده و تعداد کتاب های کمک درسی خیلی کمه(گاج سفید و سبز و ... )
    الان کتاب انرژی اتمی (نشر الگو) تالیف علی عسگری و نوید صفایی رو دارم کتاب بدی نیست اما دنبال بهتر از این میگردم تو رو خدا تا دیر نشده و هنوز اول سالیم کمک کنید درضمن به یاد داشته باشید که به یه نفر کمک نمیکنید بلکه یه کلاسو از بدبختی در میارید اینم از طرف بچه های 1/3
    (خودم نظرم رو مبتکرانه شما چی؟)

4. این کاربر از gigilly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تا سوال:
    1-این آرایه های ادبی کلک معلم/تایخ ادبیات کلک معلم برای ریاضی فیزیک مناسب هست؟ احتمالا فقط برای انسانی و با مطالب اضافی انسانی نیست که؟
    2-برای ریاضیات پایه چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟ (توضیح : من آموزش حسابان مبتکران دارم بنابراین لازم نیست کتاب زیاد توضیح داده باشه مثل همین کتاب، از طرفی هم نمی خوام زیاد کم توضیح داده باشه مثل کتاب حسابان و دیفرانسیل ... مهربان) این کتاب کوله پشتی عباس مرادی چطوریه؟ انگار کتاب مثلتات جدا هم داره. اون چطوریه؟
    3-برای فیزیک(پایه) فقط گاج دارم. فرمول هاش و توضیح هاش کافی هستند؟ اگر نه چه کتابی؟
    4-برای هندسه تحلیلی و گسسته چه کتابی بیشتر تو تاپیک پیشنهادشده؟ پیشنهاد شما؟
    5-برای فیزیک پیش چی؟
    6- دینی هم همگامان؟(پیش و پایه؟)

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    میشه واسه نهایی کتاب معرفی کنین واسه همه درسا!
    من کتاب تست برای همه درسا دارم با اونا میشه واسه نهایی آماده شد؟ مثل فیزیک خیلی سبز شیمی مبتکران!

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

دوستان سلام
    میشه واسه نهایی کتاب معرفی کنین واسه همه درسا!
    من کتاب تست برای همه درسا دارم با اونا میشه واسه نهایی آماده شد؟ مثل فیزیک خیلی سبز شیمی مبتکران!
    سلام.
    آره معلومه که میشه به خصوص اگه جزوه خوبی داشته باشی با این کتابها هم برای نهایی خودتو آماده به خصوص که چند سال بدجور مفهومی شده.
    البته حل کردن سوال های نهایی رو فراموش نکن
    ولی اگه خیلی وسواس داری اینم چند تا کتاب برای نهایی.
    امیدوار-مبتکران-حسابان
    ادبیات و عربی سبز گاج
    فیزیک رمزینه
    شیمی آموزش رمزینه یا مبتکران
    تو جبر و هندسه اگه جزوه معلمو بخونی بهتره(البته من تو جبر پرسمان گاج داشتم فوق العاده بود)

8. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

چند تا سوال:
    1-این آرایه های ادبی کلک معلم/تایخ ادبیات کلک معلم برای ریاضی فیزیک مناسب هست؟ احتمالا فقط برای انسانی و با مطالب اضافی انسانی نیست که؟
    2-برای ریاضیات پایه چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟ (توضیح : من آموزش حسابان مبتکران دارم بنابراین لازم نیست کتاب زیاد توضیح داده باشه مثل همین کتاب، از طرفی هم نمی خوام زیاد کم توضیح داده باشه مثل کتاب حسابان و دیفرانسیل ... مهربان) این کتاب کوله پشتی عباس مرادی چطوریه؟ انگار کتاب مثلتات جدا هم داره. اون چطوریه؟
    3-برای فیزیک(پایه) فقط گاج دارم. فرمول هاش و توضیح هاش کافی هستند؟ اگر نه چه کتابی؟
    4-برای هندسه تحلیلی و گسسته چه کتابی بیشتر تو تاپیک پیشنهادشده؟ پیشنهاد شما؟
    5-برای فیزیک پیش چی؟
    6- دینی هم همگامان؟(پیش و پایه؟)
    سلام
    تاریخ ادبیات که مشترک همه است.
    آرایه هم مطالب مشترکو داره هم اختصاصی انسانیو.البته الگو هم یه کتاب آرایه جدید زده.من ندیدم.
    والا من هم رمزینه دارم هم اندیشه فائق.کتابهای خوبی اند.نگاه کن اصولن کتابهایی که جامع اند زیاد توضیح وشرح وبسط ندارند.کوله پشتی عباس مرادی رو خبر ندارم.البته گاج هم یه کتاب میکرو بانک زده ولی کسی نگرفته ببینیم چه جوریه(دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه است)
    فیزیک گاج عالیه برای تسلط بیشتر می تونی فیزیک پایه OTN بگیری.
    هندسه تحلیلی آموزش رمزینه عالیه تست هم گاج.
    گسسته والا هر کی یه سازی میزنه.ولی اصولن گاج و رمزینه طرفدارهای بیشتر داره.من خودم فار دارم.
    فیزیک پیش گاج تووپه.البته این کتاب تست فیزیم پیش 1و2 سبز هم بد نیست ویرایش جدیدش رو مصلایی میکنه آخر مهر می آد.
    دینی همگامان هم که خداست!!!!!!!!!!بهترین کتاب دینی کنکوره.(خودم 5 روز پیش تازه خریدم فهمیدم عجب کتابیه)

10. 2 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

راستی بچه ها من رفتم بازار گفتم آموزش ریدینگ بده . ریدینگ اختصاصی بهم داد میگه مبتکران فقط این کتاب رو دارهو.....
    برای ریدینگ یه کتاب بگید که نصف متن رو بخونم به سوالات جواب بدم تو تبلیغات خیلی سبز اینو نوشته میگن خوبه کسی از بچه ها این کتاب رو دیده اگه کسی دیده یه توضیحی بده
    کتاب خوب برای آموزش ریدینگ خوانی و CLOSE TEST 2 تا توبازار است که مبتکران فکر کنم بهتره(من کلا با زبان مشکل ندارم)
    ولی تو این کتاب زبان چهارم!!! مبتکران یه DVD آموزش متن خوانی است که فوق العاده است و خود اناری اونو آمزش میده.

ضمنا در مورد سوالت درباره گسسته 1.من نتیجه گرفتم تو گسسته نتیجه دلخواهم رو نگرفتم.3تا از 6 تا سوالات گسسته رو درست زدم 2 تا روهم الکی غلط.
    2.من رمزینه میخوندم و تست گاج میزدم.ببین من تو پست های قبل هم گفتم اگه گسسته ات داغونه و کلا هیچی یادت نمی آد رمزینه بگیر که آمزشش خوبه اگه وضعت یکم بهتره فکر کنم الگو بهتر باشه.
    ولی رمزنه خیلی فرمولی.خودتو زیاد در بند فرمول نزار.گاج خوبه مثل فار مفهومی و کمتر فرمول تستی می گه!!!!

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فیزیک 30 سال کنکور کانون چطوره؟! چی پیشنهاد می کنید؟

هندسه بین رمزینه و نشر الگو ؟!! واسه تست که فکر کنم بهترینش همون گاچ سفید...

ممنون

13. این کاربر از sepehr_x50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام آقا رضا:
    کتاب خوب برای آموزش ریدینگ خوانی و CLOSE TEST 2 تا توبازار است که مبتکران فکر کنم بهتره(من کلا با زبان مشکل ندارم و هیچکدومشون رو ندارم)
    ولی تو این کتاب زبان چهارم!!! مبتکران یه DVD آموزش متن خوانی است که فوق العاده است و خود اناری اونو آمزش میده.

ضمنا در مورد سوالت درباره گسسته 1.من نتیجه گرفتم تو گسسته نتیجه دلخواهم رو نگرفتم.3تا از 6 تا سوالات گسسته رو درست زدم 2 تا روهم الکی غلط.
    2.من رمزینه میخوندم و تست گاج میزدم.ببین من تو پست های قبل هم گفتم اگه گسسته ات داغونه و کلا هیچی یادت نمی آد رمزینه بگیر که آمزشش خوبه اگه وضعت یکم بهتره فکر کنم الگو بهتر باشه.
    ولی رمزنه خیلی فرمولی.خودتو زیاد در بند فرمول نزار.گاج خوبه مثل فار مفهومی و کمتر فرمول تستی می گه!!!!
    والا جواب دادن سوالات هم بستگی به همت و تمرین زیاد تون تو گسسته داره.تست زیاد بزن.

فقط یه نصیحت دوستانه خیلی زیاد رو ریاضی سرمایه گزاری نکن آخر میشی مثل من.خودمو کشتم 18 درصد زدم البته ریاضی امسال هم خیلی سخت بود.ولی روی شیمی و فیزیک سزمایه گزاری بیشتری کن.درسته که ضریب 12 داره ولی نصف بیشتر داوطلبا یا منفی میزنن یا نهایتا تا 10-15 درصد.
    Last edited by METACORTEX; 29-09-2010 at 00:12.

15. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •